Отговори
# 75
  • София
Пу-пу, Marley! Да ти имам коремчето! Все по-голямо да става ти пожелавам Hug

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 15:02 от Beeps

# 76
 Hug
Много бързо пишете - и все хубави новини Simple Smile
Аз вкъщи си чистя както и преди, само за почистването на банята - мъжа го пое, да не съм дишала отровите  Wink
Прави ми впечатление, че съпружеското тяло е по-загрижено за мен сега отколкото при първата ми бременност  Flutter Сигурно защото вече знае какво ни чака за напред  Laughing
aneg, за ниско кръвно ми препоръчваха айран със сол, но най-добре е да се допиташ до лекар Peace
*_*_lana_*_*, бързо да се оправя детенце  Praynig Ужасни са тези ангини Sad
Много зле ми става от паста за зъби  ooooh! Смених 3 вече и ......... все същото. Кошмарно е човек да не може да си измие зъбите като хората  Sad
А мислили за почивка на море тази година?
Много се замислям за ЖК къде да се запиша  newsm78 Преди бях в Тина Киркова с абонамент, но сега доста неща са се променили там и не мога да преценя дали е добро решение Thinking
Иначе, ако всичко е наред аз смятам да си работя докато мога - т.е. до началото на декември, но аз съм си такава, че без работа не мога да стоя  Mr. Green
Прекрасен ден на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 77
  Благодаря за милото посрещане. И аз към момента се справям с домакинските задължения. Единственото по-различно е, че не нося малката госпожичка на ръце до яслата.
   Видях, че се коментира темата, до кога ще се ходи на работа. При предишната си бременност в съботата бях на работа и в понеделник родих, но сега с двечките.......
   Много се радвам, че има още мами с две сърчица. Божа работа.

# 78
  • София
След кратка пауза да чета за раждане в Окръжна болница, се връщам тук и какво да видя - новозаписали се и ново сърчице!
Браво на всички!  Hug  Hug

А сега за инфото което разбрах: Вчера на колега на приятеля ми се родило момиченце, жена му раждала в Окръжна Болница София. Те мога да заявя, че имат много пари, защото този колега е главен мениджър на незнам си какъв голям проект, та не е като да не могат да си позволят каквото и да е! Та жена му и той и всички са много доволни. Това беше 5-то поредно положително мнение от познати и далечни познати за  тази болница! Реших да надникна в темата и какво да видя: само положителни мнения и много доволни майки! Цената за избор на екип е 350лв, в нея е включено спането в лукс стая (с максимум още само един човек с теб и собствена баня в стаята), както и упойка за нормалното раждане по желание. В Токуда само упойката при нормално раждане е 300лв!
         имаше и няколко странни неща:
1. след като вече си добре след раждането ти носят детето и повече не ти го взимат, ако имаш нужда от помощ идват, взимат го само за къпането...
2. трябва да си носиш абсолютно всичко - дори и чаршафи за еднократна употреба за лохиите и т.н.т.
3. ако искаш да ти вземат детето да се грижат за него, че изнемогваш или много ти се спи имало неанотоложки, които отказвали...
4. допълнителнин посещения се уговаряш със сестрите да пуснат бащата след като лекарите си тръгнат

... тези странни неща не са кой знае какво... като цяло отделението е ремонтирано, много чисто било всичко, много хубаво, коренна разлика от МД или Шейново и по снимките изглежда добре, но сигурно няма интернет или телевизори и хладилници по стаите и болничната храна не била вкусна, така че трябва да ти носят.... хората са страшно доволни от отношението, раждането и престоя като цяло!

После четох и за Щерев: ами там всичко е на цена от 1995лв и включва от четка за зъби за теб, до климатик и безжичен интернет в стаята, всичко доста по-луксозно дори и от Токуда и в цената е включена упойка и пакет с грижи за бебето и т.н.т.

В Токуда за сравнение май нямаше собствен санитарен възел за всяка стая, само за вип стаите, които са по 125лв на ден още и като сметнеш; раждане 1500, пакет за бебето: 600лв, упойка: 300лв, лукс стая: 3х125лв = 2775лв

А и на трите места хората са страшно доволни и биха се върнали отново там!

Аз до сега бях категорична за Токуда, но незнам сега заради парите или заради това, че ако не си платя за лукс стая няма да имам собствена тоалетна.. взех да се позамислям!

Искате ли август или края на юли да ходим заедно на дните на отворените врати! Казвам толкова рано, защото знам, че за Токуда има лекарки които нямат часове и за 2 месеца напред, а реално в 8-мия месец човек трябва да се запише при някой за раждане!

# 79
Много са ви сладурски коремчетата, момичета! Стегнати и прибрани, браво   Hands Clap
Моят не е за показване  Embarassed

# 80
  • София
аз сега като видях коремчето на Marley - никога няма да си покажа моя мечи тумбак! Blush

# 81
Brayda,  в петък в Окръжна болница роди моята колежка в офиса и е много доволна. Цената наистина е само 350 лв.  За Токуда бях писала, че раждах там през 2008г, и останах много доволна, но сега ще ми дойде скъпичко. Относно тоалетните - мисля, че на всеки 2 стаи има една баня и тоалетна , но не си спомням да ми е създало дискомфорт newsm78... има и бидета, много са удобни след раждането Mr. Green

Моля и на мен да ми пратите паролите за албумчето, че да видя и аз сладки коремчета Laughing

# 82
Здравейте момичет!!

Привет и на новодошлите! 

Айде и днес още малко остана... Sad

Там-там
  и аз съм го закъсала с кръвното, особено в вчера и днес в дъжда. Малко преди да завали просто съм като под вода и в периферното зрение ми се реят едни звездички... никога не съм се чувствала така. Коремът ми се изду от пиене на течности, ще смачкат бебчо Wink За кафето не се препоръчва, защото има бърз, но нетраен ефект, тъй-като е диуретик и след бързото покачване, следва изцеждане на организма, което не е по - добро... Мляко с какао, айран с вода и повече водичка... успех!

Кой раздава пароли за албумчета Wink...

# 83
аз сега като видях коремчето на Marley - никога няма да си покажа моя мечи тумбак! Blush

И аз така като теб, изглеждам като бременна в 6тия месец отсега  Blush

Между другото аз въпреки цените, съм решила всичко да ми мине в Щерев. И ЖК , и раждането. Много съм доволна от всичко там. Преди 2 години ходех всеки месец на вливания и мис е налагаше да полежавам по 3-4 часа . Всичко е супер чисто , не е някакъв свръх лукс, но е перфектно за мен.

# 84
Marley, страхотно телце Peace Спортуваш нали-просто си личи отвсякъде. Като ти гледам коремните мускули, чак към 6ти месец очаквай бременен корем.  Wink
Тия дни и аз ще си снимам тумбака и ще го кача.
Вчера бяхме на РД. Ометох един тон храна Embarassed Напоследък много голям апетит ми се е отворил и усещам, че съм качила доста кила. Та едната от жените ме гледа със съжаление /не знае, че съм бременна, сигурно просто си мисли, че много съм надебеляла последните месеци/ и заговори за диети  Joy Съвсем приятелски, като "Казвам ти дъще, сещай се снахо"  Joy
Какво ще правя с тоя вълчи апептит просто не знам. Ей сега преди малко сготвих една супа за малкия. Еми спрях да си броя купичките след петата, за препечените филийки да не говорим Embarassed Направо завиждам на мацките с гадене Mr. Green
Ще трябва да си сменям ника от lana на lamia  Joy

# 85
Aаа dimi_7  и  Brayda ,не така  Naughty!Трябва да сме горди с коремчетата си pregnant,те са домът на нашите бебоченца!А и да ви кажа,аз бременея на паласки Crazy,направо са станали огромни Twisted Evil!

# 86
: Направо завиждам на мацките с гадене Mr. Green
Ще трябва да си сменям ника от lana на lamia  Joy

Можем да се разменим за малко  Laughing ... ако знаеш как съм гладна

# 87
emzi Joy
Marley , и аз искам такива паласки Wink

# 88
*–*lana_*_* не съм спортувала от близо 5 години!Сина ми ме предпазва да не съм станала 100кила,че е едно тичане след него!А с първата ми бременност Simple Smile м-у другото ,наистина ми пролича в 6-я месец,но тогава стартирах бременността от 49кг,а сега от 52 и очаквам доста по-скоро да ми проличи !

# 89
  • София
Ох Marley - ти ме обнадеждаваш, че като порасне бебето ще тичам след него и ще отслабна и аз! Няколко д-ра са ми казвали че едно раждане щяло да ми оправи хормоните и теглото и цикъла, но с този инсулин надали ще се случи! Но остава само надеждата, аз и без да съм бременна съм дебела... просто се надявам да не кача повече от 13кг, като до сега съм качила подчти 3... но с това темпо и като знам че в 9-тия месец ти се яде зверски незнам как ще успея!

Общи условия

Активация на акаунт