БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-19

• 23 638
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • Berlin
Ако е реакция към храна, не ги мажи.

# 526
Къде по телцето? Да не са от претопляне?

# 527
  • Варна
Къде по телцето? Да не са от претопляне?

По коремчето малко под мишничките и малко по гръбчето.

# 528
Ако по корема са в зоната на пелената е напълно възможно да са от претопляне. Мишниците и гърба също са от потливите зони.
Ако изпражненията са ок, аз не мисля, че е от овеса, а от претопляне.

# 529
Според мен са от претопляне, едва ли от глутена, той не се проявява така. Изплакни ги само с хладка вода и облечи нещо леко, проветриво и памучно. Не мажи с нищо - никакви кремове, пудри и подобни  Stop Simple Smile

# 530
  • Варна
Акитата са си както преди да почнем глутена. Цвета и мириса са си същите. На мен си ми мирише, но сигурно е от месцето. Ок няма да мажа. Благодарско   bouquet

# 531
Нищо й няма. Обличай я много по-леко, идват и жеги.
И да, от месото акото си мирише точно като на възрастен Embarassed. Пък и бебето пораствайки и хапвайки като голям човек, нормално е да се променя и това.

# 532
Мами,знам че е коментирано,но не го намирам Wink
колко АМ се добавя към зеленчуковото пюрре? сега ядем малко бурканче 130мл. и после пие АМ, но мисля да мина на големи пюрета вече Simple Smile

# 533
Момичета вишни кога се дават на детето?Имам предвид от компот или конфитюр-малко ме страх от пресните че са кисели.
Имам и още един въпрос започнах да вземам храна от детска кухня,по-точно ясла но там всички супи са застроени с цяло яйце -може ли да ги давам всеки ден?

# 534
Шарлота, детето ти е толкова голямо вече, че можеш да даваш всичко с едно-две изключения. Вишни си дай, няма проблем.

# 535
Мами,знам че е коментирано,но не го намирам Wink
колко АМ се добавя към зеленчуковото пюрре? сега ядем малко бурканче 130мл. и после пие АМ, но мисля да мина на големи пюрета вече Simple Smile

Аз добавях 30 мл и после давах шише с мляко. Той сам се отказа от шишето и точно тогава пък минахме на месно пюре всеки ден.

# 536
Мога ли вече да слагам зехтин в приготвяните от мен пюрета?

# 537
Можеш, екстра върджин и по-малко в зеленчуковите  Simple Smile

Шарлота, компот или конфитюр са последното нещо, което бих предложина на малко дете. Та в тези две неща освен сто кила захар, абсолютно нищо полезно няма. По-добре дай пресни, поръсени с малко захар.  Peace

# 538
Кога мога да дам сок от череши?

# 539
Сок от плодове - след годинката е най-добре. Точно пък от череши на 5-месечно бебе изобщо не  Stop

Общи условия

Активация на акаунт