БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-19

• 23 636
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Аз предпочитам безмлечни и си ги правя с нашето АМ, което пием.

# 661
Аз предпочитам безмлечни и си ги правя с нашето АМ, което пием.

И аз така мисля да направя, но все пак да питам Simple Smile

# 662
А ако взема безмлечна да я правя ли с АМ?

Да, задължително.

# 663
здрвейте да попитам,тъй като категорично отказва мляко от шише му взех каша безмлечна,но тя е зърнена,той е захранен с овес,пшеница,ориз,но с ръж,просо и ечемик не е,да го захраня ли с тази или всяко по отделно

# 664
здрвейте да попитам,тъй като категорично отказва мляко от шише му взех каша безмлечна,но тя е зърнена,той е захранен с овес,пшеница,ориз,но с ръж,просо и ечемик не е,да го захраня ли с тази или всяко по отделно

Един доста добър гастроентеролог ми каза,че няма смисъл зърнените да ги въвеждам едно по едно.Да,доста абсурдно звучи,но аз само овесът въведох по отделно и после направо взех Милупа 7 зърна и дадох.В началото бях малко стресната от този начин на въвеждане,но според мен веднъж,ако детето не е проявило реакция към глутен, следващите зърнени съдържащи го, може и на веднъж да се дават.Сега не съжалявам,че така направих.

# 665
  • София
Здравейте,момичета.
Незнам дали точно тук е правилно да си задам въпроса,но ми е нужен мн. бърз отговор.
Колко време може да престои предварително приготвено АМ/Лактана/на стайна температура?

# 666
Здравейте,момичета.
Незнам дали точно тук е правилно да си задам въпроса,но ми е нужен мн. бърз отговор.
Колко време може да престои предварително приготвено АМ/Лактана/на стайна температура?

До колкото знам - максимум час

# 667
1 час след приготвянето на АМ-то(без значение марката) не трябва да се дава.  Peace

# 668
Не повече от 1 час.

# 669
  • Варна
Здравейте  Hug
Мамита, пълнозърнестата каша с плод в бурканче, кога е по-удачно да се дава-като закуска сутрин или следобед?

# 670
  • Бургас
Дали е по-удачно не зная,но аз ги давах за следобедна закуска.

# 671
Няма значение кога. Аз ги давах следобяд, когато сме били навън.

# 672
  • Варна
Благодаря момичета   bouquet

П.С. Наистина за навън ще е супер удобно, вместо да разкарвам термоса и купички Simple Smile

# 673
  • Варна
Пак аз  Crazy
Ей сега видях моя мъж взел на Гербер пуйка с доматено пюре. Ама аз не съм въвеждала домат. Да не го ли давам?

# 674
Здравейте, четох тук http://wholesomebabyfood.momtastic.com за домашно приготвена храна. Харесах си рецепри, но се чудех кога мога да давам подправки-канела например към печени ябълки. Бебетата ми са на 7 месеца почти, от 6 ги захранвам. Имаше някъде за подправките, незнам дали точно в този подфорум, но сега не мога да го открия. Ако някой знае нека ми помогне. Иначе магданоз и копър давам в зеленчуковите пюрета, но за по-екзотичните подправки ми е въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт