Седем часа разлика сезон 2: Симпатяги в действие - тема 12

• 47 737
  • 710
  •   1
Отговори
# 15
И аз ги изгледах 22 и 23 епизод! Невероятни бяха! Това, което мога да кажа само е, че в последните си епизоди от сезона, става страшно! Милото така се е озлобил, че вече не го интересува никой!

# 16
  • Манчестър
Благодаря за чудесната тема.

# 17
  • Варна
Новата тема е страхотна - нашият сериал с най-готиното оформление! Теди, невероятно е  bouquet  bouquet
До сега гледах новите епизоди и съм ей така:  Shocked Shocked Shocked
От никакво или мижаво развитие, днес 2ри сезон направо изби рибата - развитие на сагата в почти всички посоки, съспенс и безупречни сцени! Утре ще ги гледам пак - не мисля, че можах да погълна всичката информация от едно гледане Whistling

# 18
Благодаря, Теди!

# 19
Ъъъъъъ, аз не че нещо, ама пак да помрънкам. В същност не знам какво се оплаквате любителите на любовната част. Ами гледайте как Алеся страстно обича Нина Роси. Аз лично се трогнах от раните, които стрелите на Амур са и причинили. Хванали сте се за Иванов и Таня, а не виждате и Рененсанса в любовта между Васко и Аги. По скритите текстове се вижда, че и още мед ще капе по сърцата на всични любители на розови облачета:). Ами не може 100 от 100 да е резултата. Даже и Распутин се оказа задомен.
А ние горките криминалисти...По лъжичка на час и то само пенкилер с плацебо ефект:(
Това горното в кръга на шегата.
Виждам, че все повече зрителите, коментиращи тук стават по - критични и наблюдателни. В същност бая неща се хванаха и дискутираха, което е супер.
Аз си давам моето мнение в подкрепа на някои ваши тези.
1. Да, и според мен Лука излъга като дърт комунист! Нещо се объркало, после пък посредника му изчезнал...Въобще стария Джаба, може да излъже само някой лапнимухчо като Иванов. Каква е логиката да плашат Стоева с трошене на чаши? Барем вратата да и бяха разбили като хората. А, те си влязоха като у дома си и се нахвърлиха директно върху децата. Дето се вика, отвънка сякаш бяха помели на излизане. Само Мая и Тео отелясали. Ако нападателите са знаели къде е Таня, как пък не са знаели, къде е Мая и че си е у дома, при това с гадже? Какво толкова щеше да стрестне Таня, ако и бяха почупили посудата? Още повече, че дори сега Таня не загрява за какво се случва всичко. Т.е. предупреждението не е свършило работа. Предупреждава се с ясен сигнал. Поне да имаше бележка "Не се занимавай с делото "Странджа"" или нещо такова. Имайте предвид, че освен нас, тук във форума, никой друг не се е сетил, че то навлиза в някакви руски интереси. Фактически, нито Таня, нито Милото знаят, че са сгазили лука (или Лука). Тогава дори да е било предупреждение не се знае за какво е. Отделно, че нападателите явно си отиваха за главите на Мая и Тео. Не бяха нещо изненандани от тях. Мисля си, че дори и изрод като ген. Карлов не би направил това на собствения си внук и едно младо момиче. За това и той се разкая и подаде все пак някаква лека следа на Иванов. Някой просто го е използвал като параван, а после е доинструктирал нападателите как точно да я втасат. Харесва ми обяснението за внесените биячи от САЩ, чрез Тренера. Дори може и той да е посредника, прикрит от Лука.
Общо взето беше ни подхвърлена сериозна дезинформация.
Говорейки за дезинформация се сещам за Распутин. Да, според мен той знае български, да и Алеся и Натали знаят. Натали дори пя "Лудо младо" на Пол. И, да аз все още нямам Распутин за руснак!
Жена му беше такава кукувица, че няма на къде. Изтупали я бяха като от филм, направен през 30 - те. Дори изкукала, богата рускиня не се носи така. 100% е някаква постановка.
Пусам за расъждение 1 интересен момент.
Симеон (адвоката на Милото) му каза, че му е повече от адвокат. Какъв му е??? Аз викам тъст:) Тъкмо търсим майката на Роки, що този иначе мил човек, търпящ със сетни сили Михаил, да не му е дядо?
Втори такъв момент:
Какво каза Таня на ухото на Нина? Да се обади в Бг и да каже случайно на Милото, че Сотева се прибира, за да я гепи той, а не прокуратурата? Или нещо друго. Не знам, просто си се чудя.

# 20
  • София
Темата е страхотна! Винаги с удоволствие ви чета!   bouquet

# 21
Добре съм ви заварила в новата тема!  Hug

Теди,шапка ти свалям за оформлението на темата! Много труд,време и най-вече -желание  си вложила,за да ни доставиш това удоволствие! Поздравления от мен!

Нямам какво  да кажа по 20 и 21еп. Вие много точно и задълбочено сте ги коментирали.
Може би ,само това, че и аз имам спомен , че Иванов и Лука се запознаха в апартамента на Стефанакови.Не разбрах да се познават от преди това.

442, и аз реших, че Таня каза нещо в ухото на Нина на сбогуване- прекалено дълга беше прегръдката ....Но какво,нямам идея .... newsm78  Вероятно е свързано или с  Боян,или с Распутин..,а може и с Милото да е ...
Симеон,като адвокат на Милото  ,  не е най-предания му човек. Макар че , Милото му се доверява на 100% . Много е доверчив Михаил, не мислите ли .... Той и на Таня  до последно не спираше да вярва. И на Тренера... Има доверие на тези,които счита за свои близки, за "семейството си"...
Дали имат роднинска връзка не знам,не ми се връзва за тъст точно  newsm78...но, определено ,Симеон не е искрен с Милото, ама никак.....
Не съм гледала 22 и 23 все още.

# 22
442, едва ли нашите сценаристи са толкова перфектни, че да влагат смисъл във всичко, което ние забелязваме

# 23
Симеон (адвоката на Милото) му каза, че му е повече от адвокат. Какъв му е??? Аз викам тъст:) Тъкмо търсим майката на Роки, що този иначе мил човек, търпящ със сетни сили Михаил, да не му е дядо?
Интересно предположение. Появата на този Симеон не е случайно, но и на мен не ми се много връзва да е дядо на Роки - той изглежда горе-долу на възрастта на Милото. Освен това не сме забелязали да има някакво отношение към Роки, а само към Милото ... и Гончев.
За мен по-голямата загадка е защо той спаси кожата на Гончев. Вижда се, че и добре се информира от Милото какви са намеренията му спрямо Гончев. Не мога да си спомня, беше ли Гончев изненадан, когато се качи в колата при Симеон?

442, уловила си обаче един друг много важен момент, върху който аз сега се замислям - че сплашването е било толкова сплашване, че дори и в тази му тежест Таня хал хабер си няма, че е била сплашена. Това за мен оставя два варианта. Или Лука казва истината и той е поръчал "сплашване" , но биячите са направили нещо, което не е имало нищо общо - ама чак пък толкова да е улав Лука?! Или целта не е била "сплашване", а отмъщение или начин да бъдат скарани между Таня и Милото (макар че тук пък сме говорили, че много идиотско някой да следи на децата хлапашките изблици, че да ги използва, за да скара Таня и Милото). Същевременно обаче тук можем да включим поведението на Иванов, който от първия момент след нападението, започна да я убеждава, че това е дело на Милото - ако той е бил спуснат от Лука/Коцев и добре манипулиран, за да убеди Таня, че това е дело на Милото, тогава наистина имаме един добре обмислен заговор за скарването им...

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 09:35 от Lulu25

# 24
  • Ню Йорк
Нова тема нов късмет Simple Smile Може пък скоро сценаристите да се смилят над нас и да ни пуснат малко информцийка Wink

# 25
Записвам се, за сега само да ви чета, че не мога без вашие коментари. Първа страничка е повече от впечатляваща   bouquet

# 26
Последните две серии бяха добри.
Още колко остават докрая на сезона?

# 27
Teddy_14, използвала си фантазията си и си сътворила нещо страхотно!  bouquet

Лука реши да се изповяда пред Иванов, за да не се повтори ситуацията с Агурик.
Той се почувства много наранен, когато Светлана му поиска конкретни отговори и
го нарече "Лука", вместо "Татко". Лука неслучайно каза на Иванов, че ще говори с Тео
по въпроса и ще му разкаже. Това е според мен основния мотив. Според мен на Лука
вече му говори съвестта, а не интересите. А колкото до побоя над Тео, спомнете си как
Лука беше вързал другия си внук Явор. Тогава се опитваше да изкопчи информация къде
е Тео.
За Мая съм на същото мнение както Teddy_14, че не изпитва особено уважение към майка си.
Но това не е от последните събития. Тя просто винаги подсъзнателно я е обвинявала затова,
че расте без баща.
Роки е един страхотен млад човек и смятам, че ще успее да постигне целите си. Повече ми се
той да е до Мая. Някакси с него е по- сигурно защитена.
Иванов- той е предвидения човек за Таня. В бъдещето си тя ще е с него. Тя е влюбена в него.
А каквото поиска Таня Стоева, то се случва. Въпросът е кога Иванов ще се опомни?

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 10:45 от lulu7

# 28
# 29
Какво му харесвате толкова на този Иванов newsm78......не знам, нямам предвид  само визуално, хич не ме привлича героят му........
Кога ще дават трети сезон, есента, зимата?

Общи условия

Активация на акаунт