Седем часа разлика сезон 2: Симпатяги в действие - тема 12

• 47 812
  • 710
  •   1
Отговори
# 330
и все още не се зареждат. Прави ми впечатление, че винаги по празниците не се зареждат епизодите. Явно в Нова ни вземат парите и пущат всички в отпуска!

# 331
Интересно ми е какво искат да ни кажат с този татуиран йероглиф ,означаващ "търпение".  newsm78  На някой идва ли му нещо на ума.. Rolling Eyes

Според мен ни насочват към това, че втория план на нещата е личен - и е дело на някого, който търпеливо е чакал труповете на враговете.... За което обаче Лука, струва ми се, не знае. На него просто му се бяха сторили интересни въпросните татуировки. Иначе цял сезон подозирах Латиноса за втори нападател, а сега - като ни показаха татуировките ясно, нещо се разколебах.
Отделно от това - едно беше ясно - потвърдиха американската следа в нападението

Гончев наистина много акцентираха на ласките с Мая. Единият вариант - че са били за Таня, изразени върху Мая; другият - да очакваме още изненади там.

А voyo продължава да има неразрешен технически проблем, поне с тези два епизода, другите неща ми се зареждаха снощи.

# 332
simpatikonia , Lulu25 , моля извадете от спойлер  коментарите си за последните две серии !
Така има вероятност да бъдат подминати ,а си заслужава да се прочетат. ,защото са много логични и аргументирани

На второ гледане и аз се убедих,че Иванов не разбра,че Милото е у Таня. И наистина, Милото остава с впечатление за двойна игра от страна на Иванов- до преди малко го убеждаваше по телефона, че трябва да я даде на прокуратурата,а в следващия момент убеждава нея,че Милото е психопат и ще я убие.
 Абсолютно съм съгласна,че сцената беше много силна и много знакова!

Срещата на Таня и Мая с Гончев  беше много мила и емоционална. Мая искрено  му се зарадва. Гончев знаем,че е привързан към Мая,дори беше "готов да й бъде баща", затъжил се е от отсъствието й...Чувства се виновен за преживяното от нея. Надявам се ,че е бил искрен..макар че все си имам едно на ум с този човек ..Даже две на ум си имам ....Дано не се окаже по- виновен ,отколкото ни е известно на нас. Сещам се за онова мече в магазина  с маските- камерата доста наблегна на него тогава...Както сега наблегна на ласките на Гончев към Мая...Може би пак търся под вола теле hahaha

Интересно ми е какво искат да ни кажат с този татуиран йероглиф ,означаващ "търпение".  newsm78  На някой идва ли му нещо на ума.. Rolling Eyes

daniela.qnkovaPeace Извадих ги от нафталина...  Joy Май още дълго време ще си останем с коментарите около старите епизоди. Поне да ги разчепкаме както си знаем. Laughing Все нещо сме пропуснали.

Ето например, покрай сцената Милото-Таня-Иванов съвсем пропуснах тази с Гончев-Мая-Таня. Мила семейна картинка... Joy Joy Joy Само дето ролята на майката в това семейство се пада на ... Орлин.  hahaha Видяхме го как успешно пере, кърпи, готви и т.н. при Слав, но не е само това. Той успешно запълва луфтовете в тяхното ненормално семейство.
Съвсем не обвинявам Таня, но липсата на нормален мъж край нея се усеща много осезателно. Това, че сама си е отгледала детето и оцелява в обкръжение на хора като Милото (и не само), е оставила дълбок отпечатък върху нея. Тя така е свикнала с усилието постоянно да се доказва, че може да оцелее и да пази Мая, че скача като тигрица върху всеки, който прояви някаква грижа за детето й. Ревност ли е това, що ли? newsm78. Първо скочи на Стефанакова (в първи сезон)... после на Иванов, ама там нямаше много сили да се съпротивлява - е, само му каза, че се е справяла и без него... После на брат си и най-вече на Пол, който реши да се доказва като баща. Сега като се изтърси в БГ, освен да обърка още повече нещата, няма какво друго да се случи. Предвиждам да видим доста истерии от Таня по негов адрес. Чудя се само Милото какви ще ги предприеме по отношение на Пол. Знаем, че го мрази още от онова време. Сега обаче няма какво толкова да се притеснява. Пол може и да реши да се пробва пак с Таня, но мисля, че няма никакъв шанс. Таня не иска да дели с него дори грижите за Мая, да не говорим за друго... Съмнявам се, че Пол може да й бъде някаква опора в тази голяма каша. Най-малкото защото не знае как стоят нещата. Сега Таня ще трябва да пази и него. Е, няма да й е лесно. Добре, че има ваканция между двата сезона. То не се издържа иначе  Joy Joy Joy

# 333
  • Пловдив
Добре момичета, всичко разбрах, само едно още не ми е ясно- вече четири епизода ги свалям от Интернет, а нито Милото, нито Иванов, нито Слав даже са дошли да ми ровят в хладилника....а го заредих и чакааааам.  Thinking

# 334
Интересно ако си поискам парите обртно от voyo.bg за това, че не изпълняват услугата която продават - в конкретния случай епизодите "преди бТВ" не са достъпни на сайта им, дали ще си ги получа. Започвам да си мисля, че подобен вид измекярство наистина може да се случва само у нас - хем плащаш за дадена услуга, хем не я получаваш, хем не те компенсират. Както и да е ... да не започваме седмицата с лошо.

# 335
Ако си мислят, че кака им Теодорка няма да забележи тая подробност  hahaha hahaha hahaha
Чудя се ако звънна на тоя номер - Слав ли ще ми дигне или Иван, или.....някой от екипа  Joy

# 336
  • Бургас
Започвам да си мисля, че подобен вид измекярство наистина може да се случва само у нас - хем плащаш за дадена услуга, хем не я получаваш, хем не те компенсират. Както и да е ... да не започваме седмицата с лошо.

Да, предимно у нас се случва, защото тук малко хора пишат жалби, оплаквания и си търсят правата до дупка.
Опитай да напишеш и да поискаш компенсация, нищо не губиш. Ако повече хора и по-често го правят, подобни изпълнения ще се случват по-рядко и компенсациите ще идват без да бъдат искани/просени от и без друго унижения потребител...
В повечето случаи, защото все пак в БГ живеем .... и нещата чак коренно едва ли ще се променят, поне не толкова скоро.

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 10:17 от Мон...

# 337
Направо ми пълните душата с всички тези анализи Hug Hug

Теди, Joy направо ме уби!

За пристигането на Пол в Бг - Милото такъв поглед и самодоволна усмивка извади, че предполагам, че ще го почне от летището. Първо едно "мило" посрещане, после някой "мил" престой... И най-накрая някое "мило" погребение Joy . Така си мисля. (последното е шега Laughing )

Аз се чудя, тоя Гончев от де толкоз нерви и търпение спрямо Таня? Сигурно защото я вижда колко е нестабилна и постоянно "на педала" за всичко да е сама, съответно няма как да е с мъж за постоянно, та  поне може да се "грижи за нея". Така ми се струва. Иначе, защо да й угажда толкова време, едва ли е само заради парите. Ако наистина е толкова влюбен в нея, колко се опитва да се изкара, и както вижда, че няма шансове с нея, защо да седи и да се самоизмъчва? Нещо такова си го представям, ама така ли е Thinking .

Кога е почивката на сезона?

# 338
За пристигането на Пол в Бг - Милото такъв поглед и самодоволна усмивка извади, че предполагам, че ще го почне от летището. Първо едно "мило" посрещане, после някой "мил" престой... И най-накрая някое "мило" погребение Joy . Така си мисля. (последното е шега Laughing )

Кога е почивката на сезона?

Ами тя Натали както има некви лоши предчувствия като нищо може да остане вдовица  Rolling Eyes Видяхме, че с Милото шега не бива!

Сезонът свършва на 10 юни. И се надяваме да се поднови септември!

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 10:53 от Teddy_l4

# 339
Ще ми е много трудно да преживея загуба на Пол. Дано сценаристите
не предвидят смърт на Пол. Приемам да не е с Таня, но не искам да го
убие Михаил. Единствено Пол може да помогне на Таня в тази каша. Не
виждам Иванов как може да помогне. Той мисли като Михаил, да вкара
Таня на топло. Повтарям, че Иван Иванов Михаил Михайлов имат една-
къв подход към Таня.
Докато Пол е различен. Има логика, има стил. Надявам се да успее в тази
джунгла България. Дано съдбата да пази Пол. Той трябва да живее, заради
детето си и да бъде до Таня. Когато човек не е обременен, вижда детайли, кои-
то другите не забелязват. Може би точно Пол ще направи верен анализ на
събитията.
Гончев- винаги ми тежи тази негова непредсказуемост. Таня го следеше изпод
вежди. Гончев беше прекалено близък с Мая. Това никак не ми хареса.
Роки- все повече започва да ми харесва.

# 340
  • Ню Йорк
Аз продължавам да се чудя от какъв зор Таня се върна в БГ?! Или просто за да върви сценария. Много тъпо беше след като 50 епизода сценаристите ни убеждават колко е умна и непобедима изведнъж да постъпи като абсолютна глупачка. Че и прибирането и в БГ се оказа доста безцелно. Аз поне не виждам да прави нещо съществено.
Същата простотия заформиха и с Лука. Изведнъж стана по-мил и благ от дядо Коледа. Вчера като гледах пак 24 и 25 епизод и да ви кажа чак взе да ми се гади от него.  ooooh! Чак пък 3 реда сълзи 3 реда сополи.
Сценаристите се излагат яко.
Пол и аз се надявам да не си изпати, но не мисля, че се готвят да го разкарват от сериала, така че задръжте със смъртната му присъда Wink Предлагам да убият Цвета, само като я гледам и ми призлява. То бива кофти актьорска игра ама нейното няма сравняване.

# 341
Пол и аз се надявам да не си изпати, но не мисля, че се готвят да го разкарват от сериала, така че задръжте със смъртната му присъда Wink
Прочитам още една подкрепа, освен моята, за Пол. Дано! Очаквам с нетърпение появата му в БГ!
Сигурно ще е чак в последния епизод, но аз нямам нищо против. Важното е да го гледам през целия
трети сезон. Simple Smile
Таня Стоева трябваше да се завърне в БГ. Тя е отговорна личност. Освен това тя трябва да приключи
с миналото, за да продължи напред. Нейното минало и настояще са в БГ. За бъдещето има време.

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 12:41 от lulu7

# 342
Реплика на Таня Стоева- Нашето все по- мразещо се семейство.
Много точно казано. Или друга реплика- Детенцето ми порасна
в Америка и езика му се раздели на две- Simple Smile.
Стоева- Вие и двамата с Иванов сте мухльовци.
Милото- Тъп, тъпкач. И е тъп и е тъпкач.

# 343
Здравейте. Върти ми се в главата мисълта, че Миро не е мъртъв, а се представя за свой брат близнак. Не знам какво ме накара да си го мисля, но и снощната сцена с Таня-много бързо и повярва, и ключа за колата и даде...Вие какво мислите по въпроса?Някъде в интервю някой от героите беше казал : "Че кой Ви каза,че Миро е Мъртъв?"(или нещо такова).За съжаление не мога да си спомня точно кой.

# 344
Няма как Миро да не е мъртъв с куршум в главата Thinking .

Таня нямаше как да не се върне в Бг, защото има да си урежда сметките с Иванов, с Милото, да разкрива престъпление. Няма какви да ги дири в Америка на този етап.

Общи условия

Активация на акаунт