Седем часа разлика сезон 2: Симпатяги в действие - тема 12

• 47 745
  • 710
  •   1
Отговори
# 420
Много моля и аз за линковете на 26 и 27 епизод. Благодаря!

# 421
  • София

Колко добре Стоева е опознала Иванов, но същото
не важи за Иванов. Мен точно това ме кара да мисля, че ще се отдалечат. Докато
Пол познава Таня и в положителен и отрицателен смисъл. Той не спести да й каже,
че тя е егоист. Въпреки това виждам, че  има още чувства към нея и я обича по същия
начин, както преди 19 години. Просто Пол ми допада повече в двойка със Стоева,
отколкото с Натали.

Мисля, че Пол обича по-скоро момичето от миналото си, не го виждам до толкова силна жена като Таня в настоящето.

# 422
Стоева и Милото щяха сами да достигнат до отговора, кой е третия,
ако не беше се появил Иванов. В крайна сметка ще разберат, че третия
е Коцев. Не разбирам неговата логика. Възпитаваш и помагаш на двама
души, след това искаш да разбиеш екипа им и да ги съсипеш. Коцев
действително е безскрупулен тип. В тази борба по- честно е да спечели
"глутницата от двама".

# 423

Колко добре Стоева е опознала Иванов, но същото
не важи за Иванов. Мен точно това ме кара да мисля, че ще се отдалечат. Докато
Пол познава Таня и в положителен и отрицателен смисъл. Той не спести да й каже,
че тя е егоист. Въпреки това виждам, че  има още чувства към нея и я обича по същия
начин, както преди 19 години. Просто Пол ми допада повече в двойка със Стоева,
отколкото с Натали.
Мисля, че Пол обича по-скоро момичето от миналото си, не го виждам до толкова силна жена като Таня в настоящето.
Да, признавам, че Пол не знае в колко силна се е превърнала Стоева. Само си спомням в един телефонен разговор между тях двамата, как Пол каза, че тази Таня Стоева, която той познава е умна, красива, силна и винаги побеждава. Сега е моментът да разбере дали думите му са верни. А аз от тези думи на Пол разбирам, че Стоева и преди 19 години си е била силна. Обикновено силните духом хора остават сами. Въпреки, че до една силна дама е хубаво да има кавалер. Аз писах, че бъдещето на Стоева най- вероятно ще е с Иванов. Само, че той трябва да смени концепцията си по отношение на Стоева и света.

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 12:01 от lulu7

# 424
ако не беше се появил Иванов.

Позволи ми тук да не се съглася. Милото беше решен, че няма да обмисля вариант за друг трети, освен Гончев. Идването на Иванов не му повлия по никакъв начин, нито пък на Таня, поне що се отнася до изясняването на отношенията помежду им.

# 425
Напоследък все по-силно ми се върти в главата началната сцена на филма - Боян, който се обажда наляво, надясно и търси заем. Демек, нещо важно трябва да тръгва от там. Защо иначе ще започва филма така.
Аз даже си мислех, че основното действие ще се движи там.

# 426
  • Ню Йорк
Напоследък все по-силно ми се върти в главата началната сцена на филма - Боян, който се обажда наляво, надясно и търси заем. Демек, нещо важно трябва да тръгва от там. Защо иначе ще започва филма така.

Скрит текст:
Около Боян продължават да стоят много неизвестни, но гледам че сценаристите май ще ни разделят с него. Ще ми е ужасно странно цял сериал да не научим какво е направил Боян в миналото си.

# 427
Lulu25, самото идване на Иванов, не оказа влияние. Правилно отбелязваш.
Просто го маркирах като момент. Милото и Стоева са единодушни в това,
че семейните въпроси трябва да се решават насаме без чужда намеса.
А Милото си има и своя теория- Който е тръгнал срещу Милото няма да остане
жив- горе- долу това е основен принцип при Милото То. Основен комплекс на Милото
е, че Таня Стоева е по- умна от неги и той го знае. Тя обаче не предвиди, защо й
взема палтото.
От друга страна си мисля, че Стоева постъпи умно като накара Неделчев сам
да пише нейните показания, които тя ще подпише пред нотариус, и то ако нещо
се случи с нея или с Мая.

# 428
  • София

Какво важно да тръгне от там?
Беше направил дългове от комар, взел от лихвар и му трябваха пари, нищо необичайно не ми се вижда.

# 429
ако не беше се появил Иванов.

Позволи ми тук да не се съглася. Милото беше решен, че няма да обмисля вариант за друг трети, освен Гончев. Идването на Иванов не му повлия по никакъв начин, нито пък на Таня, поне що се отнася до изясняването на отношенията помежду им.
Естествено, че на Милото няма да му трябва трети. Той вече беше разбрал, че Таня и Павел
отново се чуват. Това окончателно направи избора му ясен. Той вече беше решил да убие Стоева.
После може би му хрумна идеята да убие момичетата с нейния пистолет и да я натопи.

# 430
Може ли линк за 26 и 27 епизод  Praynig  Благодаря предварително!  bouquet

# 431
Много моля, ако някой има време и възможност да ми пише в лично съобщение какво става в следващите 2 епизода. Ще пътувам утре и няма да имам възможност да гледам нито от voyo нито редовните серии в неделя. благодаря предварително.

# 432
Скрит текст:
Ейййй, Surecheck чак и в Америка пробили... толкова ли не можаха да намерят друг тест за бременност, който да не е така популярен сред обществото и да не ги познаят всички. Или някой, който го има и в Америка  Crazy Знам, че издребнявам, ама някак много смешно ми стана  Whistling

# 433
Никой не праща линкове Sadа много искам да ги гледам, много моля Hug

# 434
И аз искам линкове. Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт