Седем часа разлика сезон 2: Симпатяги в действие - тема 12

• 47 756
  • 710
  •   1
Отговори
# 405
Колкото до Гончев... е имаме си едно на ум. На мен не ми излиза от ума един въпрос - защо беше убит Къртев? Май подминаваме тая подробност. Милото и Къртев стояха в ресторанта на около метър разстояние. Въпросът е дали убийството му е случайно (Гончев трябва да е много лош стрелец) или е умишлено. Ако Гончев наистина работи за Коцев, то това убийство има своя смисъл - Къртев беше довереният човек на Милото в съдебната система, а Коцев и Лука целяха да подкопаят Милото... Все си мисля, че това убийство не беше по непредпазливост. Рано или късно и от тук ще изскочи нещо... newsm78

Това си мислех и аз наскоро. Знаем, че Гончев всъщност изобщо не е лош стрелец, а и стрелбата не беше чак толкова безразборна, щом няма пък други пострадали. Всичко ми се връзва, ако Гончев и Слав работят за Коцев. Но Гончев пък е толкова убедителен в ролята на влюбен до лудост в Таня...

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 09:24 от Lulu25

# 406
  • София
Може ли и на мен някой да ми прати новите епизоди, ако са налични Laughing

# 407
Да прекъсна малко "линк-овата серия"  Laughing  с нещо, което наистина си заслужава да се види...

Скрит текст:
Орлин Гончев най-накрая се престраши и целуна Таня Стоева... Rolling Eyes
Невероятни Ваня Цветкова и Пенко Господинов...
Ех, защо Гончев не е така смел и на екрана. Стискаме му палци!  Peace 

http://vbox7.com/play:bd40527c57

Simpatikonia, интересно ми е защо не е номиниран Калин Сърменов? Играе страхотно
своята главна мъжка роля! Иначе благодарности за клипа! То наистина е преживяване да це-
лунеш Ваня Цветкова или Таня Стоева! Grinning

# 408
Гончев въобще не лош стрелец. Той не спира да ни изненадва със скритите
си таланти. В двойките серии 24 и 25 се видя как добре се маскира. Така, че
за мен лично, той е в списъка ми на заподозрените. А и ми липсва Къртев. За-
местникът му Симеон изобщо не ми харесва до Милото. Повече ми допадаше
двойката Милото- Къртев.

# 409
И малко сутрешен коментар към епизоди 26 и 27. Не че бяха чак толкова зле, може би просто аз бях разсеяна и напрегната и не ги оцених, но

Скрит текст:
Таня - направо ще я съсипе тая мъжка любов. Подредили са се един след друг, кой от кой по-ненормално изказващ любовта си. Милото я души и натопява с убийства от любов; Иванов не яде и не спи, за да я прибере и защити в ареста от любов ( не се съмнявам, че го прави от любов, но е факт, че го прави);  Коцев спретва цяло международно фиаско с изнасилени и убити, само и само да я прибере при себе си; Гончев пък наш Ромео платоничен е посветил живота си за каузата Таня Стоева и не иска нищо от нея, освен да я вижда. Само Пол още не е цъфнал, представям си какво ще стане като се появи. Колкото и да не го харесвам като кавалер на Таня, може би сте прави, че все пак той изразява любовта си по най-нормален начин. А като нищо очаквам на клона на влюбените да закачат и  Неделчев, и Главния...  Joy
Във всеки случай, Таня и Иван ми се отдалечават все повече и почва да ми се струва невероятно да им намерят път назад (или напред, но един към друг). Когато бяха един срещу друг, наистина бяха целите емоции. Сред останалите обаче са.... #Crazy Това не ми харесва никак, но все пак, крайната дума е на сценаристите. Единствената ми надежда, която става все по-слаба, е че все пак от всичките признания наоколо, Таня се разтопи само пред Иванов, докато останалите отхвърли хладнокръвно Simple Smile

Добре, че Аги и Васко минаха в тая серия, че нямаше да издържа прочувствените обяснения на финал. Лука и той самата доброта е станал. Много нереалистично решено - супер звярът Лука изведнъж се впечатли и то от какво - от Агорик. Собственият му внук не го разчувства, но Агорик го разчувства. Не, не ми е реалистично. Можеха да пуснат някой по петите му, който да открие частично участието му в заговора (примерно Иванов) и вече в комбинация с известна опасност от разкриване, може да преосмисли поведението си.

Майчето - ама много глупаво това момиче. Ако в майка й всички се влюбват, то пък тя се влюбва във всички. Аз очаквах всеки момент да забележи татуировката на Слав, докато той се размахваше пред очите й и нещо да й просветне, пък то - тя му се възхищавала на тялото. За тази сцена ми се връзва Слав и Коцев да играят заедно - Слав знаеше, че Таня не е там и видимо не само не очакваше, а и не желаеше да я види.
Какви ги завъртяха сега с това, че Лука бил взел камерата? Това не успях да разбера. За зрителя е ясно, че камериерката няма да опише точно Лука като един мнооого елегантен мъж...
От поведението  на Слав пък останах с впечатлението, че именно той е изнасилил Мая...

За Цвета, милата, ми стана много жал. Но продължава да ми е много неясна цялата история там в Ню Йорк. Распутин и той като един истински Гончев, обожествява Нина и е готов на всичко за нея, но не иска нищо в замяна? Гледах го тоя Латинос пак - е, прекалено ми е едър и як за нападателя на Неделчев. Виж за убиец на Миро става... но от чий зор?

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 09:31 от Lulu25

# 410
Колкото до Гончев... е имаме си едно на ум. На мен не ми излиза от ума един въпрос - защо беше убит Къртев? Май подминаваме тая подробност. Милото и Къртев стояха в ресторанта на около метър разстояние. Въпросът е дали убийството му е случайно (Гончев трябва да е много лош стрелец) или е умишлено. Ако Гончев наистина работи за Коцев, то това убийство има своя смисъл - Къртев беше довереният човек на Милото в съдебната система, а Коцев и Лука целяха да подкопаят Милото... Все си мисля, че това убийство не беше по непредпазливост. Рано или късно и от тук ще изскочи нещо... newsm78

Това си мислех и аз наскоро. Знаем, че Гончев всъщност изобщо не е лош стрелец, а и стрелбата не беше чак толкова безразборна, щом няма пък други пострадали. Всичко ми се връзва, ако Гончев и Слав работят за Коцев. Но Гончев пък е толкова убедителен в ролята на влюбен до лудост в Таня...

Ей,разкостихте го тоя сериал Mr. Green,опасни сте Wink Hug,отдавна съм ви признала,имате много ценни попадения.Сценаристите направо ми бледнеят пред вас,вие щяхте да сте дъ бест ,ако бяхте на тяхно място. Hug Hug Hug

# 411
Моля и аз за линк за 26 и 27. Simple Smile

# 412
  • София
Лулу25 - Камериерката говореше за хотелските камери от коридора, а не за камерата, която беше в стаята newsm78

# 413
  • Ню Йорк
И малко сутрешен коментар към епизоди 26 и 27. Не че бяха чак толкова зле, може би просто аз бях разсеяна и напрегната и не ги оцених, но

Скрит текст:
Таня - направо ще я съсипе тая мъжка любов. Подредили са се един след друг, кой от кой по-ненормално изказващ любовта си. Милото я души и натопява с убийства от любов; Иванов не яде и не спи, за да я прибере и защити в ареста от любов ( не се съмнявам, че го прави от любов, но е факт, че го прави);  Коцев спретва цяло международно фиаско с изнасилени и убити, само и само да я прибере при себе си; Гончев пък наш Ромео платоничен е посветил живота си за каузата Таня Стоева и не иска нищо от нея, освен да я вижда. Само Пол още не е цъфнал, представям си какво ще стане като се появи. Колкото и да не го харесвам като кавалер на Таня, може би сте прави, че все пак той изразява любовта си по най-нормален начин. А като нищо очаквам на клона на влюбените да закачат и  Неделчев, и Главния...  Joy
Във всеки случай, Таня и Иван ми се отдалечават все повече и почва да ми се струва невероятно да им намерят път назад (или напред, но един към друг). Когато бяха един срещу друг, наистина бяха целите емоции. Сред останалите обаче са.... #Crazy Това не ми харесва никак, но все пак, крайната дума е на сценаристите. Единствената ми надежда, която става все по-слаба, е че все пак от всичките признания наоколо, Таня се разтопи само пред Иванов, докато останалите отхвърли хладнокръвно Simple Smile

Добре, че Аги и Васко минаха в тая серия, че нямаше да издържа прочувствените обяснения на финал. Лука и той самата доброта е станал. Много нереалистично решено - супер звярът Лука изведнъж се впечатли и то от какво - от Агорик. Собственият му внук не го разчувства, но Агорик го разчувства. Не, не ми е реалистично. Можеха да пуснат някой по петите му, който да открие частично участието му в заговора (примерно Иванов) и вече в комбинация с известна опасност от разкриване, може да преосмисли поведението си.

Майчето - ама много глупаво това момиче. Ако в майка й всички се влюбват, то пък тя се влюбва във всички. Аз очаквах всеки момент да забележи татуировката на Слав, докато той се размахваше пред очите й и нещо да й просветне, пък то - тя му се възхищавала на тялото. За тази сцена ми се връзва Слав и Коцев да играят заедно - Слав знаеше, че Таня не е там и видимо не само не очакваше, а и не желаеше да я види.
Какви ги завъртяха сега с това, че Лука бил взел камерата? Това не успях да разбера. За зрителя е ясно, че камериерката няма да опише точно Лука като един мнооого елегантен мъж...
От поведението  на Слав пък останах с впечатлението, че именно той е изнасилил Мая...

За Цвета, милата, ми стана много жал. Но продължава да ми е много неясна цялата история там в Ню Йорк. Распутин и той като един истински Гончев, обожествява Нина и е готов на всичко за нея, но не иска нищо в замяна? Гледах го тоя Латинос пак - е, прекалено ми е едър и як за нападателя на Неделчев. Виж за убиец на Миро става... но от чий зор?

Скрит текст:
Не мога да не се съглася с всичко написано от теб. От сцената в ресторанта оставам с убеждението, че и Коцев е във фен клуба на Таня Wink
По повод на прословутата камера и на мен хич не ми се вързаха нещата. Камериерката каза, че един много елегантен мъж е взел камерата и че той бил приятел на шефа. Да ама както и ти забеляза Лука хич не се връзва с описанието "елегантен мъж", а на мен не ми се връзва и с "приятел на шефа". Особено като показаха шефа, който е на годините на внука му.
Продължавам да се чудя за Слав. Ако той е участвал и в нападението на Неделчев и в нападението над Мая, значи познава всички участници по веригата. Защо тогава се е хванал за Гончев? Защо иска Мая да му уреди среща с Лука, не би ли следвало да го познава?
И защо всички прикриват Коцев и до сега никой не го споменава /с изключение на Таня/? Май тя ще е тази която ще се усети, че Коцев седи зад всичко. Той защо я излъга, че не познава Пол, бил го срещал отдавна?
Боян май ще ходи в Мексико и с това може би ще приключи участието на Малин Кръстев в сериала. Дано греша. Цвета няма да разбере, че Распутин е разкарал Боян от НЙ и ще реши, че Боян просто е избягал от нея и бебето.

# 414
Simpatikonia, благодаря за подкрепата за Пол. Приемам предполагаемия
сюжет, който си написала.
Иванов- Стоева- голямата романтична дилема! Стоева веднага го разкара, като
му съобщи, че вече е дала показания срещу Милото. Тя разбра, че него това го
интересува на първо място. Колко добре Стоева е опознала Иванов, но същото
не важи за Иванов. Мен точно това ме кара да мисля, че ще се отдалечат. Докато
Пол познава Таня и в положителен и отрицателен смисъл. Той не спести да й каже,
че тя е егоист. Въпреки това виждам, че  има още чувства към нея и я обича по същия
начин, както преди 19 години. Просто Пол ми допада повече в двойка със Стоева,
отколкото с Натали.
Спокойно, в трети сезон може Иванов- Стоева да се преоткрият Grinning

# 415
Моля , и аз за 26 и 27 епизор.
Благодаря

# 416

Стоева веднага го разкара, като му съобщи, че вече е дала показания срещу Милото. Тя разбра, че него това го интересува на първо място. Колко добре Стоева е опознала Иванов, но същото
не важи за Иванов.

Уаууу...ама наистина ли така мислиш. Изненада ме с този си коментар, още повече, че Lulu25 и simpatikonia, бяха направили пълна "дисекция" на сцената, с която съм напълно съгласна.

# 417
Скрит текст:
абе много тъп и този Распутин - няма да вземе да поразпита за тези пари, а се доверява на Нинчето - най-малкото и Цвета трябваше да заподозре и провери (разпита). И вместо да вземе със серумите да разпита Боян - нали уж това му е специалността- той го прати с латиноса.. Липсват ми хитрост и ум у героите!
Явно Коцев така ги е създал от дома - единия в мафиотските среди, а другия в съд. система - помагал е и на двамата да се реализират в своите области за да ги манипулира, но явно го е страх да не се съберат двамата с/у него. Иначе и на мен все ми беше странно как от дом ставаш велик съдия без връзки у нас, ама Коцев ще е дърпал конците на целия им живот. Неслучайно го изкарват безскруполен - връзките му със Светлана и настояването му за такава с таня

# 418
Teddy_14, подобно усещане имах и в друга сцена, когато Стоева за
пръв път целуна Иванов. Беше се приготвила да бъде сама 3 часа. Имаше
готовност да го съблазни, а той веднага избяга. После, когато цъфна при
нея през нощта и я молеше да даде показания срещу Милото. Добре, че този
път Стоева не го пусна, иначе нямаше да се види романтиката. Харасвам Иванов-
Стоева, но малко повече харесвам Пол.
А за "глутница от двама"- партньорът не би могъл да бъде друг освен Милото Wink.

# 419
Приятели,много моля и аз за линковете на 26 и 27 епизод...благодаря ви предварително Simple Smile))))

Общи условия

Активация на акаунт