Седем часа разлика сезон 2: Симпатяги в действие - тема 12

• 47 768
  • 710
  •   1
Отговори
# 390
Много много моля и на мен да ги изпратите. Благодаря.

# 391

Между другото не мисля, че Миро е жив и се представя за свой брат близнак. Коренно различни образи са, това се видя и в кадрите, когато даваха как Таня си спомня за Миро. И браво на Димо Алексиев - страхотно се справя и с двете роли, които са пълни противоположности.

Подкрепям те абсолютно! Както и да ги въртим нещата, някои факти няма как да бъдат оспорени - като например наличието на труп с куршум в главата в хотелската стая (видя го целия екип следователи). Неделчев също е видял трупа на Миро в моргата.
Сещам се само за един труп, който хем го имаше, хем го нямаше... но това беше в един друг филм -  "Адио, Рио" Joy Joy Joy

# 392
Много много моля и на мен да ги изпратите. Благодаря.

# 393
моля ви мнооого за линкче за 26 и 27-ми епизод  Praynig

# 394
 PraynigМоже ли и на мен линкче за епизодите Simple Smile
мерси предварително!!! Grinning

# 395
Да прекъсна малко "линк-овата серия"  Laughing  с нещо, което наистина си заслужава да се види...

Скрит текст:
Орлин Гончев най-накрая се престраши и целуна Таня Стоева... Rolling Eyes
Невероятни Ваня Цветкова и Пенко Господинов...
Ех, защо Гончев не е така смел и на екрана. Стискаме му палци!  Peace 

http://vbox7.com/play:bd40527c57

# 396
Да прекъсна малко "линк-овата серия"  Laughing  с нещо, което наистина си заслужава да се види...

Скрит текст:
Орлин Гончев най-накрая се престраши и целуна Таня Стоева... Rolling Eyes
Невероятни Ваня Цветкова и Пенко Господинов...
Ех, защо Гончев не е така смел и на екрана. Стискаме му палци!  Peace 

http://vbox7.com/play:bd40527c57

Това май ми се видя по-интересно от епизоди 26 и 27. Нещо никак не ме впечатлиха, но ще коментирам утре в подробности.

# 397
Ей, Lulu25, ти съвсем ни разочарова...
Не че досега не сме гледали скучни серии, но последните преди финала да ни разочароват, трудно ще го преживеем. Все пак настроени сме за нещо по-вълнуващо! Що така ни подредиха пак? newsm78

# 398
Може ли линк за 26 и 27? Благодаря Hug

# 399
и аз се нареждам на опашката за линк към 26 и 27 епизод

# 400
Моля и аз за линк за 26 и 27!

# 401
Много моля и аз за линкче към 26 и 27 епизод Praynig Благодаря предварително!

# 402
може ли и на мен линк?

# 403
Моля и аз за линк за 26 и 27 Simple Smile

# 404
Ще ми е много трудно да преживея загуба на Пол. Дано сценаристите
не предвидят смърт на Пол. Приемам да не е с Таня, но не искам да го
убие Михаил. Единствено Пол може да помогне на Таня в тази каша. Не
виждам Иванов как може да помогне. Той мисли като Михаил, да вкара
Таня на топло. Повтарям, че Иван Иванов Михаил Михайлов имат една-
къв подход към Таня.
Докато Пол е различен. Има логика, има стил. Надявам се да успее в тази
джунгла България. Дано съдбата да пази Пол. Той трябва да живее, заради
детето си и да бъде до Таня. Когато човек не е обременен, вижда детайли, кои-
то другите не забелязват. Може би точно Пол ще направи верен анализ на
събитията.
Гончев- винаги ми тежи тази негова непредсказуемост. Таня го следеше изпод
вежди. Гончев беше прекалено близък с Мая. Това никак не ми хареса.
Роки- все повече започва да ми харесва.

lulu7, от вчера не ми дават мира твоите притеснения за Пол. Наистина се надявам той да не стане жертва, а е твърде вероятно, защото България наистина е джунгла, а Милото - "царят на животните" Laughing. Таня е много права като не го иска в БГ. Ще трябва и него да мисли. И все пак, струва ми се, че нещата ще се извъртят така, че тя наистина ще има нужда от него. Знаем, че Иванов ще търси и най-малкия повод да я арестува. Разбрахме вече и неговата главна цел - да я защити, като я прибере на топло. Това е единственият начин, по който той може да и помогне (от негова гледна точка) и виждаме, че драпа със зъби и нокти да го постигне. Смятам, че съвсем скоро ще има повод да действа... Михаил Михайлов ще му го осигури. Намерят ли се труповете на двете момичета, с по куршум от пистолета на Таня... тя може да бъде арестувана до часове. Мисля, че даже не е необходимо да се намери и оръжието на престъплението. Подозренията върху Таня стават прекалено много... Ако я арестуват, се отваря чудесна възможност Пол да се развихри и да поеме защитата й. Струва ми се, че ще съберат цял отбор помагачи Laughing Коцев няма начин да не се втурне да помага. С Пол се познават, пък и вече съм споделила виждането си, че е малка вероятността Коцев да е търсещият лично отмъщение към Таня. Има друг, но кой... може би все още не се е появил сред героите. Коцев и Пол ще се задействат в тандем. Интересни ще ми бъдат отношенията между Пол и Иванов. Както се очертава те ще бъдат от двете страни на барикадата  - единият защитник, другият обвинител.  Hug Ще има да се чудим кой обича повече Таня Стоева hahaha

Колкото до Гончев... е имаме си едно на ум. На мен не ми излиза от ума един въпрос - защо беше убит Къртев? Май подминаваме тая подробност. Милото и Къртев стояха в ресторанта на около метър разстояние. Въпросът е дали убийството му е случайно (Гончев трябва да е много лош стрелец) или е умишлено. Ако Гончев наистина работи за Коцев, то това убийство има своя смисъл - Къртев беше довереният човек на Милото в съдебната система, а Коцев и Лука целяха да подкопаят Милото... Все си мисля, че това убийство не беше по непредпазливост. Рано или късно и от тук ще изскочи нещо... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт