Седем часа разлика сезон 2: Симпатяги в действие - тема 12

• 47 424
  • 710
  •   1
Отговори
# 450
Изтрили са линковете. Жалко!

# 451
Цитат
Може ли някой да ги изтегли и да ги качи на друго място?
И аз много моля за това! Hug

Скрит текст:
Ако ви устройва по скайп да ви бъдат пратени - пишете ми.

Изтрили са линковете. Жалко!

Скрит текст:
До преди 1 мин. вървяха.....

# 452
Моля и мен някои да ме светне как се свалят:Simple Smile))

# 453
Докато изгледам 26 еп и изтрили всичко.

# 454
Докато изгледам 26 еп и изтрили всичко.

Затова трябва да се пращат на лични

# 455
Пращайте на лични занапред линковете, наистина. Темата се следи със сигурност от БТВ.

Roo Roo , неправилно съм се изразила. Не свалям и не записвам на компа. Но отварям линка и оставям филма да се зареди докрай и после гледам когато мога. Съхранява се във временната памет на компа по тоя начин (извинете лаишкото ми обяснение) и така дори да е изтрит от нета междувременно, ще го изгледаш. Така в момента гледам 27 епизод, който ми се зареди докато гледах 26-ти.

# 456
Много са бързи,да.
Аз  успях  да ги сваля секунди  преди да  ги спрат.Обаче,не знам  къде да ги кача?
В момента пробвам в dox abv  ,но става  много  бавно.Въпреки,че не са големи файловете.
Чудя  се,играта  на  котка и мишка  с бтв  докога  ще  продължи? Rolling Eyes
И сайта  им(voyo),не  го  виждам  да  просъществува,много  негативно се настроиха хората. newsm78

# 457
Много бързо ги затриха.

# 458
те нищо чудно да са открили отдел "следене в нета" в бтв. кой знае колко хора са назначили да пазят съкровенното войо.

# 459
  • Казанлък
Почакайте още 1-2 дни, има поне три торент сайтове, които ги качват и дори епизодите до 25 си стоят в тях. Непипнати. Включително и останалите сериали на телевизията. Просто отделете малко време и потърсете с гуглето. Зависи все пак колко много искате та гледате сериала. Аз лично го харесвам много, но нямаше нищо да знам за него, ако не беше замунда и да го срещна там. Телевизия не гледам. Впрочем... ако нямах избор и все пак трябваше да си платя, за да гледам това... нямаше да го направя.  Бтв ако ще да назначат сто човека няма как да спрат отворено кранче. За мен е направо абсурдно и смешно по такъв нелеп начин да се опитват да печелят от продукцията си, Интернет е прекалено свободно място, за да му се надене хомот толкова лесно. Естествено не мога да дам информация в кои точно сайтове можете да намерите сериала поради причината,че на някой му плащат за да следи темата. Аз намерих, опитайте и вие.

# 460
  • Букурещ
24 и 25 епизод ги има все още и не в тракер и пак са непипнати, ако става въпрос. Иначе, да, в два тракера ги има и 24 и 25 епизод и там няма как да ги пипнат.

Въпросът е, че тук хората искат да гледат 26 и 27 вече и съвсем скоро ще се появят и те Wink
А от Войо да следят колкото си искат, идеята им е супер куца, защото сериите ще ги има винаги.

Епизод 13 на Столичани да речем се върти от 7 дни и няма как да го пипнат. А едва утре ще го дават по телеВИЗОРА Wink

# 461
Ако изскочи 27-ми някъде ми драснете едно лс.

# 462
Ако изскочи 27-ми някъде ми драснете едно лс.

И на мен  Peace

# 463
и на мен.. само че и 26 също не можах да гледам..

# 464
И сайта  им(voyo),не  го  виждам  да  просъществува,много  негативно се настроиха хората. newsm78
как да се настроим кат плащаме, а не можем да гледаме - или не ги качват навреме или 'буферират'. Могат да назначат хора да следят линковете, вместо да ги слжат да качват епиздите навреме

Общи условия

Активация на акаунт