Седем часа разлика сезон 2: Симпатяги в действие - тема 12

• 47 410
  • 710
  •   1
Отговори
# 525
simpatikonia, точно това имам предвид,но не бих могла да го кажа толкова добре като теб!  Peace Благодаря ти!
Трябва нещо много силно да разтърси дървото, на което се държи ябълката, за да падне тя в ръцете на когото трябва. Коцев познава Таня и знае какво може да я извади от равновесие, да я накара да потърси отново помощта му.

Хареса ми метафората с дървото и ябълката. Peace

442, то при нас всичко се върти в сферата на вероятностите и обикновено "нищо не е такова ,каквото изглежда" . Мислих  вариант зад зелената маска да е онзи мишок - Айвън, примерно . Лука каза на Иванов,че посредникът изчезнал,а за по-изчезнал от Айвън не се сещам...Толкова изчезнал,че чак не е вписан между героите за втори сезон  newsm78 Дали приключи участието му в сериала и каква точно беше мисията му- да се ожени за Алеся и да я натресе в Избата hahaha

И тези  татуировки ,които означават "търпение" ...защо точно "търпение" ?
Какво гласеше точно онази сентенция за търпеливото чакане  край реката ,бихте ли ме подсетили? .... Струва ми се,че има връзка с тези йероглифи.  Thinking
Изключвам варианта да е недоглеждане на гримьорите,напротив- тези татута играят важна  роля във филма и играта на криеница е съвсем  преднамерена.
Скрит текст:
По този повод - дали внесената от Америка " банда на татуираните" има нещо общо с Распутин  ,който пък "случайно" изповядва източни философии ...newsm78  Латиноса видяхме,че има...Чухме го да говори на испански,а дали говори и български с прекрасна дикция- визирам убиеца на Миро  Rolling Eyes
Слав със сигурност е от бандата . Това момче е много опасно! Жестокостта му граничи със садизъм.
За мен той е хладнокръвен килър.
Притесних се,когато Мая го покани да влезе у тях. Знаех,че нищо няма да й направи в този момент ,и все пак...как гореше пръстите на собственика на хотела, за да изкопчи информация.
Дали Миро и Слав са един и същ човек или са близнаци - не знам какво да мисля. Има доводи и за двете твърдения.... Ако Миро/ Слав  са двете половинки на едно цяло,защо му е на Слав толкова да рови  около убийството на Миро, с какво цел  newsm78
442, казваш за Гончев,че е тих луд.Възможно е . Много пъти съм казвала, че с него винаги трябва да сме нащрек .Както и с Распутин - другия тих луд. Ако се огледаме , сигурно ще открием и други с такава диагноза..

# 526
simpatikonia, точно това имам предвид,но не бих могла да го кажа толкова добре като теб!  Peace Благодаря ти!
Трябва нещо много силно да разтърси дървото, на което се държи ябълката, за да падне тя в ръцете на когото трябва. Коцев познава Таня и знае какво може да я извади от равновесие, да я накара да потърси отново помощта му.

Хареса ми метафората с дървото и ябълката. Peace

442, то при нас всичко се върти в сферата на вероятностите и обикновено "нищо не е такова ,каквото изглежда" . Мислих  вариант зад зелената маска да е онзи мишок - Айвън, примерно . Лука каза на Иванов,че посредникът изчезнал,а за по-изчезнал от Айвън не се сещам...Толкова изчезнал,че чак не е вписан между героите за втори сезон  newsm78 Дали приключи участието му в сериала и каква точно беше мисията му- да се ожени за Алеся и да я натресе в Избата hahaha

И тези  татуировки ,които означават "търпение" ...защо точно "търпение" ?
Какво гласеше точно онази сентенция за търпеливото чакане  край реката ,бихте ли ме подсетили? .... Струва ми се,че има връзка с тези йероглифи.  Thinking
Изключвам варианта да е недоглеждане на гримьорите,напротив- тези татута играят важна  роля във филма и играта на криеница е съвсем  преднамерена.
Скрит текст:
По този повод - дали внесената от Америка " банда на татуираните" има нещо общо с Распутин  ,който пък "случайно" изповядва източни философии ...newsm78  Латиноса видяхме,че има...Чухме го да говори на испански,а дали говори и български с прекрасна дикция- визирам убиеца на Миро  Rolling Eyes
Слав със сигурност е от бандата . Това момче е много опасно! Жестокостта му граничи със садизъм.
За мен той е хладнокръвен килър.
Притесних се,когато Мая го покани да влезе у тях. Знаех,че нищо няма да й направи в този момент ,и все пак...как гореше пръстите на собственика на хотела, за да изкопчи информация.
Дали Миро и Слав са един и същ човек или са близнаци - не знам какво да мисля. Има доводи и за двете твърдения.... Ако Миро/ Слав  са двете половинки на едно цяло,защо му е на Слав толкова да рови  около убийството на Миро, с какво цел  newsm78
442, казваш за Гончев,че е тих луд.Възможно е . Много пъти съм казвала, че с него винаги трябва да сме нащрек .Както и с Распутин - другия тих луд. Ако се огледаме , сигурно ще открием и други с такава диагноза..

Много точно казано!Браво! Hug Hug Но защо си мисля че Распутин е убил Айвън?Веднъж вече го хвана,не му пречи и сега да се е отървал от него.Може би е знаел нещо за Распутин.
Скрит текст:
Много ми се мисли че психопатът който може да направи нападението на Мая и Тео е Распутин.Жена му каза че е напълно луд и е психопат.Държи се странно,носи ръкавици, представи се че е инвалид и така на татък.Образа му ми е напълно странен и си мисля че или той или Коцев са евентуалните лица които са най-дълбоко в тая каша.А и доколкото си спомням Распутин не таи добри чувства към Таня.Видя се как си говореха докато тя беше в Избата.Този Распутин е много странен и си мисля че той е изпратил оня с татуто.Айвън е бил връзката с България.От там Лука дава заповед за сплашването на Мая,но не е знаел че Тео е там а пък именно Коцев е наредил да изнасилят Мая.Доста логично ми се вижда.А и в последните минути на втората серия,след като парализира Боян отвори вратата и покани оня с татуировката да влезе.Даде му плик и му каза нещо на испански.Личи си че Распутин му говори като шеф. #Crazy #Crazy #Crazy

# 527
Моля следящите темата от сериала да внесат яснота по въпроса вместо да трият линковете за новите серии  Peace

# 528
Гончев за мен е много притеснителен. От него може всичко да се очаква. Видяхме, че
и Слав/Миро се притесняваше в определени моменти от поведението му. Това не е слу-
чайно. Мисля си, че както Иванов е подбран от Лука, да дойде в София, така Гончев е
възможно да е назначен при Таня за Асистент, от Коцев. Нападението у Стоева, не би
могло да стане без вътрешен човек, който да знае, че точно тази вечер Стоева ще отсъства,
Мая ще е с Тео и т.н. Гончев си тръгна много лесно. Всъщност той може би е чакал момента
да бъде убеден да остави Мая сама. Така мога да свържа Гончев с Коцев и да намеря логика
за организирането на нападението.
Коцев непрекъснато е следил живота на своите възпитаници. Според мен той се вживява
в ролята си на родител, възпитател, но не отчита един факт- тези хора Таня и Милото са
вече големи и зрели. Колкото и да се опитва да манипулира живота им, те ще го разкрият
и тогава няма да намери покой. Очаквам да видя екипа на Таня и Милото в действие. Може
би в трети сезон. Вече видяхме как Лука беше наказан от най- близките си, заради факта, че
неперекъснато се опитава да дирижира живота на дъщерите си. Това ще се случи и на Коцев.
А Ваня Цветкова и Калин Сърменов показват грандиозен талант на екрана!

Последна редакция: чт, 31 май 2012, 15:49 от lulu7

# 529
Най-добрият български сериал до момента, заедно с Под прикритие. Милото и Таня Стоева са уникални образи, особено Милото прави целия сериал. А иначе за да си свалите сериите просто пишете в гугъл Седем часа разлика торент и ще ви излязат няколко резултата Wink

# 530
За мен също Сдем часа разлика е най- добрия. Седем часа ми харесва, защото темите,
които засяга са много. Героите са интересни. Актьорите се стараят. Екипа работи
качествено. Всеки актьор е на мястото си. Нямам желание никого да сменят. За Пол
също започват превратности в живота. Всеки един от героите е на прага на своята
промяна. Смятам, че нещата се развиват логично. Ще се радвам наесен да пуснат
трети сезон.

Последна редакция: чт, 31 май 2012, 16:47 от lulu7

# 531
  • Бургас
На мен предния сезон на "Седем часа разлика" ми харесваше повече.
"Стъклен дом" тогава беше боза. Сега той ми допада повече.
Разни хора, разни вкусове  Wink

п.п. Макар че /лично мнение/, "Под прикритие" е най-добрият бг сериал за мен.

# 532
Гончев за мен е много притеснителен. От него може всичко да се очаква. Видяхме, че
и Слав/Миро се притесняваше в определени моменти от поведението му. Това не е слу-
чайно. Мисля си, че както Иванов е подбран от Лука, да дойде в София, така Гончев е
възможно да е назначен при Таня за Асистент, от Коцев. Нападението у Стоева, не би
могло да стане без вътрешен човек, който да знае, че точно тази вечер Стоева ще отсъства,
Мая ще е с Тео и т.н. Гончев си тръгна много лесно. Всъщност той може би е чакал момента
да бъде убеден да остави Мая сама. Така мога да свържа Гончев с Коцев и да намеря логика
за организирането на нападението.

Подкрепям с две ръце това мнение  Peace!
Още след нападението над Мая споделих, че подозирам Гончев като вътрешен човек . Но пък тази негова любов към Таня ме обърква. Сякаш му вярвам, че наистина има чувства към Таня, готов е на всичко за Таня и Мая,
дето се вика -в огъня   #2gunfire  ще влезе заради тях, а , от друга страна - да е подставено лице, да помага и информира врага ...някак ми е странно. Затова винаги го подозирам. Смятам, че още много неща не знаем за него,...То и Таня се видя, че не знае почти нищо  за Гончев  newsm78
Със сигурност знаем, че:
- е добър асистент-юрист
 - добър шофьор
-  домашен  иконом и гувернант( по стечение на обстоятелствата)
 - отличен стрелец
 - владее бойни изкуства
 - умее  добре да се дегизира и покрие
-  познава компютърни програми за следене на полети...
Всичко това в допълнение с отговорност, дисциплинираност, комбинативен проницателен ум, точна преценка на ситуацията поне с два хода напред.
 Със сигурност би оцелял успешно в екстремни ситуации. Направо си мисля, че е завършил Висше военно училище , а гражданската му специалност  е право .Този човек да не е от спец - частите , т. е.  барета  newsm78.... с визия на  влюбен до уши мухльо. hahaha
Ако Таня имаше възможност да види непозната за нея страна от личността му,не би го  нарекла "мухльо"
 Абсолютно е възможно Гончев да е човек на Лука и Коцев,внедрен при Таня с цел да ги информира или да играе "немци в тила" hahaha

Последна редакция: чт, 31 май 2012, 21:26 от daniela.qnkova

# 533
  • España

Така е, но единствено в случай ,че си падаш по откровен екшън и силна намеса на електронните ефекти! + слаб сценарий i недотам убедителна актьорска игра!!! И моето е лично мнение  Wink Peace!

Още не съм гледала 26 и 27-ми епизод...  Само да вметна ,,че в един епизод не помня кой точно, когато Таня сподели с Коцев че е "влюбена като глупачка" , и му се оплака от Милото тя говори и за връзката си от студентските години (с Пол  Wink)  и стана ясно, че Тренерът в този точно период е бил на работа в Малта и не е бил в течение!
Иначе, в темата, в различни етапи сме нарочвали за "злодея"  май почти всички герои  Laughing- може би единствено не и самата Мая, че е пребила Тео и се е изнасилила сама  Mr. Green!!! Така че, нищо не би ме учудило мен лично- не съм си все още татуирала "ТЪРПЕНИЕ", но вярвам в сценаристите и съм сигурна, че няма да ме разочароват!!!
Гледах Милото и се чудех дали не е той зад зелената маска-.... newsm78.... на времето Таня е предпочела доброто ученолюбиво момче - Павел пред него........, Сега може би, вижда повторение на сюжета- Мая с добричкия Тео и пренебрегнала сина му Роки.....    newsm78 newsm78 newsm78 това може би е отключило таени с гоdини чувства, спомени, болка от нараняване в и без това, болния му мозък  Thinking.......

А Распутин....,  мистериите около него са базкрайно много и безкрайно интересни за разгадаване !  Мисля си също, ако той е глас от миналото - по какъв начин е свързан с главните герои  - за какво му е да гони лична мъст   newsm78 newsm78 newsm78   и да таи неимоверно дълго и упорито ТЪРПЕНИЕ    - Какво знаем от Миналото- Таня е застреляла доведения  си баща   Thinking ....дали Евгений Юдеевич не е свързан по някакъв начин с него...... пък  Боян е бил малък тогава и не е бил съпричастен към фаталните събития за това и това отношение към него  Thinking

А майката на Роки- тази, за която Таня знае......    newsm78 newsm78 newsm78
Ние всъщност реално не знаем и кой е бащата на Явор  Wink

Що се отнася до висшия полицай, замесен на времето с Миро - аз лично залагам, че аферата е била по-скоро на хомо-сексуална основа  Wink

И,, като заговорих за Миро   от това, което споделяте от последните епизоди вече се чудя тези братя да не излязат накрая- тризнаци-единият- добричкият мъртъв Миро, а другите двама- злодеи ,от които единият с тату а другият без  hahaha

# 534
Любовта на Гончев е някак си маниакална. Това в един момент може да отключи
други емоции. А и Гончев се опитва също да владее положението. В първи сезон
Таня Стоева го изгони, но после нейното добро сърце на работодател, го допусна
пак до себе си. Това ме кара да си мисля, че Гончев не действа сам. Вероятен покро-
вител виждам в лицето на Коцев. Сега си спомням, че по- рано тръгна за хотела. Тога-
ва пак прояви некоректност към Таня. Тя реално няма нужда от асистент като Гончев.
Без него ще й бъде по- лесно и по- ясно.

# 535
Гледах Милото и се чудех дали не е той зад зелената маска-.... newsm78.... на времето Таня е предпочела доброто ученолюбиво момче - Павел пред него........, Сега може би, вижда повторение на сюжета- Мая с добричкия Тео и пренебрегнала сина му Роки.....    newsm78 newsm78 newsm78 това може би е отключило таени с гоdини чувства, спомени, болка от нараняване в и без това, болния му мозък  Thinking.......
Това е една от хипотезите ми, защото на другия ден в апартамента на Стоева беше един от
хората на Милото. Само, че как така се разбра, че Таня ще отсъства същата вечер. Откъде
би могъл да знае Милото, че Мая ще е сама? Иначе идеята ти е възможна.
Другата моя идея е: организация от Коцев и Лука, като информатор е бил Гончев.
Вече спирам да гадая, защото нищо не е такова, каквото изглежда. Grinning

# 536
  • Canada
Извинявам се, не съм чела назад, но пускам тези линкове, ако някой не ги е гледал:
26 - http://bealife.net/седем-часа-разлика-сезон-3-епизод-26/
27 - http://bealife.net/седем-часа-разлика-сезон-3-епизод-27/

# 537
  • Бургас
karelia79, aз ги гледах вече, но въпреки това ти благодаря   bouquet Wink

Така е, но единствено в случай ,че си падаш по откровен екшън и силна намеса на електронните ефекти! + слаб сценарий i недотам убедителна актьорска игра!!! И моето е лично мнение  Wink Peace!

Странното е, че хич не обичам екшъни, съгласна съм и с останалата част от мнението ти и въпреки това той ми е фаворит Mr. Green Сори за спама  Peace

И за да кажа и нещо по повод "Седем часа разлика": Според мен е абсурд Милото да е зад маската...

# 538
Гледах Милото и се чудех дали не е той зад зелената маска-....   

И едновременно с това да накаже Таня, че се заиграва с др. мъже - тгава тя беше на Боровец я някакъв от Виена, нали?

# 539

Общи условия

Активация на акаунт