СЛИМ ПАМ - давайте отзиви момичета...

• 204 788
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Amelie,
Благодаря ти много за подробната информация за витамините В   bouquet Страхотна си.   bouquet
Аз за момента съм без Слим пам, но за времето, за което го пих явно съм свалила някои килца, защото тези дни бях малко на екскурзия и на снимките изглеждам доста по-различно отколкото преди. Аз по снимките си гледам винаги. Така беше и предния път, когато го пих. Преди не давах и една снимка да ми се направи, сега все се въртя пред апарата. Суетня Rolling Eyes
Сега съм в определен по-труден период, но мисля от средата на октомври пак да почна, за да може за Коледа и Нова година да съм фиданка за купона в Скопия  Laughing Аз много трудно ще стана манекенка, но не се и стремя да ставам 50 кила. Доволна съм и да съм по-закръглена. Просто не искам да съм отявлено дебела. Иначе да си имам дупе, цици...
Това е моят отчет засега. Следя темата.

# 136
Amelie,
Благодаря ти много за подробната информация за витамините В   bouquet Страхотна си.   bouquet
Аз за момента съм без Слим пам, но за времето, за което го пих явно съм свалила някои килца, защото тези дни бях малко на екскурзия и на снимките изглеждам доста по-различно отколкото преди. Аз по снимките си гледам винаги. Така беше и предния път, когато го пих. Преди не давах и една снимка да ми се направи, сега все се въртя пред апарата. Суетня Rolling Eyes
Сега съм в определен по-труден период, но мисля от средата на октомври пак да почна, за да може за Коледа и Нова година да съм фиданка за купона в Скопия  Laughing Аз много трудно ще стана манекенка, но не се и стремя да ставам 50 кила. Доволна съм и да съм по-закръглена. Просто не искам да съм отявлено дебела. Иначе да си имам дупе, цици...
Това е моят отчет засега. Следя темата.

Моля, за мен е удоволствие. И аз пия тези дни Витамин В комплекс.

# 137
  • София, Лагера
При мен основните килограми и най-вече талията и паласките се стопиха, а и целулитчетата се позаличиха със Слим Пам и масажи, но още не напълно. Остана да сваля последния 1 кг., който ме дразни и ту изчезва, ту се появява през последния месец. Може би съм достигнала някаква точка на равновесие, не знам. Взела съм Слим Пам клиника да видя дали ще мина и тази критична точка.  Лошото е, че като се разваля времето се обездвижвам и това потенциално би се отразило, както и безсънието.

Ще докладвам какво става. Дръж ме в течение с прогреса си и успех!
Hug
Честито, Hug, че си стопила паласки и около талията, и аз това искам, ама... май не става. (завиждам   Mr. Green)

Да се отчета - засега никакви промяна в теглото  Crossing Arms. А ходя 3 пъти седмично на аеробика и 2 пъти на народни танци (яко темпо). Може би защото съм станала мускулеста, затова и не свалям грамчета. За съжаление не си мерих обиколките, може би те щяха да са по-релевантни. Също така целулитът ми по принцип е оскъден (дори и като съм по-пуФкава), така че и по него не мога да се ориентирам.
Нищо, аз си продължавам  Crossing Arms Заредих се с още една опаковка Слим пам, белким подейства по-късно  Whistling

# 138
При мен основните килограми и най-вече талията и паласките се стопиха, а и целулитчетата се позаличиха със Слим Пам и масажи, но още не напълно. Остана да сваля последния 1 кг., който ме дразни и ту изчезва, ту се появява през последния месец. Може би съм достигнала някаква точка на равновесие, не знам. Взела съм Слим Пам клиника да видя дали ще мина и тази критична точка.  Лошото е, че като се разваля времето се обездвижвам и това потенциално би се отразило, както и безсънието.

Ще докладвам какво става. Дръж ме в течение с прогреса си и успех!
Hug
Честито, Hug, че си стопила паласки и около талията, и аз това искам, ама... май не става. (завиждам   Mr. Green)

Да се отчета - засега никакви промяна в теглото  Crossing Arms. А ходя 3 пъти седмично на аеробика и 2 пъти на народни танци (яко темпо). Може би защото съм станала мускулеста, затова и не свалям грамчета. За съжаление не си мерих обиколките, може би те щяха да са по-релевантни. Също така целулитът ми по принцип е оскъден (дори и като съм по-пуФкава), така че и по него не мога да се ориентирам.
Нищо, аз си продължавам  Crossing Arms Заредих се с още една опаковка Слим пам, белким подейства по-късно  Whistling

Браво, възхищавам ти се, че спортуваш толкова! Права си, идеята със сантиметъра е отлична. Ето и моите резултати - талия редукция от 73 см на 68 см, цел - талия 66 см. ханш - редукция от 95 см на 92 см,  цел: 90 см., бедра: редукция от 55 см на 54 см, цел: 53 см. Като цяло от всички зони  съм смъкнала, най-вече в талията и имам да свалям още  с по 1 или 2 см от всяка зона до резултата, който съм си набелязала и се надявам да постигна. Последните 1-2 сантиметра свалям много, много трудно, но съм се амбицирала. Най-трудно е на финала, през последния месец няма особени нови резултати - само 1 см редукция на ханша (от 93 на 92 см). Ще ти пиша като приключа сегашната опаковка Слим Пам. В момента освен ефекта с прочистването ми намаля и апетита и се надявам да успея с целите си.  Дръж ме и ти в течение с прогреса си.

Последна редакция: чт, 02 окт 2014, 23:30 от Аmelie

# 139
  • София, Лагера
Ето ме, не че имам с какво да се похваля, но да споделя Simple Smile Не мога да преценя дали имам напредък, мерките са ми почти същите, като май от талията съм свалила 2-3 см (от 71 на 68). В бедрата няма промяна, но все пак при моите интензивни тренировки по-скоро мускулът расте, успоредно с това мазнинката се топи и затова не може да се отчете резултат в обиколката. За мен най-важното в случая е, че бюста не страда  Flutter
Но като цяло има някакво подобрение, де. Не е очакваното и желаното, но е по-добре от нищо. При всички положения, дори и да не съм отслабнала, поне се чувствам страхотно от факта, че се освобождавам от храната доста бързо, несравнимо с положението от преди  Peace

Аmelie, как е положението при теб?

# 140
  • София
Здравейте и аз случайно попаднах на слим пам и се надявам да махна едни 5-6кг. ,които ми остават, за да съм както преди раждането.... Дано се получи, макар че не съм кой знае какъв оптимист.Искам да попитам получават ли се коремни болки при посещение на 00 от тези билки или всичко е Ок???? Това е главното ми притеснение

# 141
  • София, Лагера
Не, нищо не боли. Дори и да не отслабнеш (както аз), поне ще ти е лекичко на корема  Peace

# 142
  • София
Момичета,
от 2 дни съм пак на Слим Пам. Лошото е, че сега си седя вкъщи и работя от вкъщи по цял ден на леглото и не се движа много. Засега е добре. Ходя си до 00, както преди. Очаквам първите резултати поне след месец - два. Ще давам периодично отчет Grinning

# 143
  • София, Лагера
Еха, след 2 месеца първите резултати! Shocked Направо ме е срам каква съм нетърпелива аз  Blush  ooooh!

# 144
  • София
Благодаря за отговора!  И аз искам бързи резултати,но сигурно ще трябва да почакаме... Утре го почва и аз

# 145
  • София
Еха, след 2 месеца първите резултати! Shocked Направо ме е срам каква съм нетърпелива аз  Blush  ooooh!

Ноеми, аз мисля, че писах доста по-горе. Това е първото и единствено хапче, от което съм видяла ефект. При мен, при майка ми и при още няколко човека. Ефект има и то много добър, но идва след време. Няма да стане след 1 месец, дори и 2 не знам. Аз лично го пих и някак бях свикнала да го пия, докато в един момент започна отслабването. Свалих доста килограми, изцяло си обнових гардероба - изцяло. Всички само ми повтаряха колко съм свалила и си беше така. Тогава за първи път от много години си позволих да нося къси поли, а тогавашната ми шефка само изкоментира, че от толкова свалени килограми ще ми увиснат гърдите. Е, не ми увиснаха, но бях много доволна от себе си.
Спрях го по две причини - първо вече страшно се харесвах в новата си фигура и второ, много ме тормозеше това ходене до тоалетната. Това е нещо, с което трябва да се примиря сега, но сега съм си вкъщи и ще се опитам да го преживея по-леко надявам се.
Признавам си аз съм супер мързел, диети не мога да спазвам и съм лакома. Работата ми е свързана със седене на едно място и не спортувам много. Най-лошият вариант.
Затова и сега не чакам резултат след първата седмица или дори месец. Мисля, че за Нова Година ще има вече видими резултати, но съм решила и да си надигна малко дупето от седенето и да се движа една идея повече.
Който мисли, че ще свали за 2-3 седмици, няма смисъл да го почва и да си дава парите.
Това е моят опит.

# 146
 Yellow_girl това означава ли, че без промяна на режима на хранене, след около 3 месеца прием на Слим Пам ще има някакъв видим ефект ?

# 147
  • София, Лагера
Yellow_girlPeace Аз си знам, че търпението си ми е проблем на мен... добре че се боря само с 1 кг, че иначе...  ooooh!
Много нахъсващо и тонизиращо ми дойде този пост!  Hug

# 148
  • София
Yellow_girl това означава ли, че без промяна на режима на хранене, след около 3 месеца прием на Слим Пам ще има някакъв видим ефект ?

Glamur, при мен имаше, както и при мама ефект без диета. Майка ми каза, че в един момент напълно вече не й се е ядяло сладко и наистина тя престана да яде сладко, дори се научи да яде плодове и досега това й е навик. Почти не посяга към сладкото, но си купува всякакви плодове. Аз също забелязвам такъв ефект - не ми се яде сладко - шоколад, торти такива работи,  толкова, колкото преди. Но не съм се отказала от тестеното - питка с мед и масло ядох преди 2 дни. Изобщо от хляба Слим Пама не ме отказа. 
Не съм спазвала режим преди, не спазвам и сега, не съм и спортувала, но сега мисля да правя упражнения, защото от предишното - сваляне-качване си докарах кофти кожа и сега мисля да се стегна и да се мажа с кремове, доколкото това е възможно.  Rolling Eyes
Мисля, че ефектът му се дължи на това, че извлича мазнините и ги изхвърляш с ходенето до 00. Не знам как се прави скрит текст, за да напиша това, което преди ми беше направило впечатление по този повод  Rolling Eyes Но май там е разковничето.
Аз просто не мога да спазвам 90 дневна диета, колкото и лигаво да звучи.  Rolling Eyes
Най-лошото, което видях от предишното сваляне със Слим пама беше, че кожата на ръцете и на краката ми вече не е така опъната, както беше. Може би е, защото не съм спортувала. Сега няма да повторя тази грешка. 

# 149
  • София
Yellow_girlPeace Аз си знам, че търпението си ми е проблем на мен... добре че се боря само с 1 кг, че иначе...  ooooh!
Много нахъсващо и тонизиращо ми дойде този пост!  Hug
Ноеми, ти само за 1 килограм ли  Laughing Аз имам да свалям баяяяя. Успех   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт