СЛИМ ПАМ - давайте отзиви момичета...

• 204 848
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
Ameliqq mn ti blagodarq za barziq otgovor smqtam da zapo4na da piq po 3 kapsuli i da uveli4a 4ai4eto ve4ertaa . Predi me  trevoje6e fakta da ne mi okaje nqkakvo vliqnie. A  ti gore dolu kolko vreme predi qdene priemash 4aq. : Wink Vidqh 4e si pisala za slim pam klinika ti ot kade si go vzee 6te sam ti mn blagodarna ako spodeli6 i na kakva cena ee 

Миличка, чаят го пиех вечер около 5-10 мин. преди ядене. Казвали са ми, че шом ще го пиеш само вечер може да сложиш 2 филтърчета в 1 чаша вода, да киснат 60 мин и после се пият. Така съм го пила и преди сън и пак е имало ефект. Винаги съм взимала капсулите сутрин често направо с чашата сутрешно кафе.

Кабинетът на д-р Памуков е в центъра на София, на ул Солунска работи в определени дни и часове. Изпращам ти линк от уебсайта, за да видиш работното време и телефоните да не се разкарваш напразно. Миналата година се заблудих и отидох в извън работно време.

http://www.dr-pamukoff.com/index.php?option=com_content&view … mid=8&lang=bg

Успех!

# 106
Здравейте днес получих таблетките и чая,всички пишете,че пиете по 2 таблетки,а на опаковката пише по 1?????и да не се превишава приема!а чая може ли и той по 1?

СЛИМ ПАМ КЛИНИКА  в синята кутия се пие САМО по 1 капсула, иначе ще падне голямо ходене до тоалетна, а и не е добре да превишаваш дозата да не се обезводниш.

# 107
Слим Пам Клиника може да се поръча и по телефона. Аз лично съм звънила да питам, понеже не съм от София и една любезна дама така ме информира.  Peace

# 108
  • София
Здравейте днес получих таблетките и чая,всички пишете,че пиете по 2 таблетки,а на опаковката пише по 1?????и да не се превишава приема!а чая може ли и той по 1?

СЛИМ ПАМ КЛИНИКА  в синята кутия се пие САМО по 1 капсула, иначе ще падне голямо ходене до тоалетна, а и не е добре да превишаваш дозата да не се обезводниш.

момичета, не вземайте по 2 хапчета. Много ходене до тоалетната ще падне. Мисля, че е най-добре да се вземе от клиниката на Памуков, а не от аптеката

# 109
Momi4eta tozi slim pam klinika i toi e na  bilkova osnova nalii  Wink Strahme e da nqma nqkakav strani4en efekt ! Molq momi4eta spodelete

Последна редакция: чт, 12 юни 2014, 11:20 от Rozaliqqq

# 110
СЛИМ ПАМ КЛИНИКА,  от къде се купува? как изглежда?
от верига дрогерии  лечител ме погледнаха учудено, а още по-любезно ми отговориха ме има само
Слим Пам за жени и Слим Пам за мъже.

# 111
  • София
    Слимпам клиника се продава само в кабинета ,който се намира на Солунска 52(в сайта го има точния адрес ) иначе в аптеките го няма. А самия кабинет отваря в определени дни,трябва предварително да се обадиш за да видиш кога да отидеш.И цената е 30 лева.Аз не усещам да има странични ефекти освен по-честото ходене до тоалетна, на билкова основа е.

# 112
Момичета, как е най-удачно да се пие Слим Пам? Ако го пия само сутрин с 1 капсула, дали ще има ефект?

# 113
  • София
Момичета, как е най-удачно да се пие Слим Пам? Ако го пия само сутрин с 1 капсула, дали ще има ефект?
Аз го пиех на обяд след ядене. Това, което ми направи впечатление е, че буквално извлича мазнините от храната. Пиех го и вечер, за да мога сутрин като се събудя да отида веднага до тоалетната. Иначе не съм пробвала през деня. Мисля, че няма да е удачно именно заради "тоалетния" ефект.
Някой беше питал дали са само билки - да, билки си, странични ефекти при мен (освен това, за което писах вече в предни постове) нямаше.

# 114
Аз го пиех на обяд след ядене. 
А като го пиеше така, имаше ли резултати? Отслабна ли и след колко време се появи ефекта?  Simple Smile На листовката пише, че трябва да се пие преди ядене, понеже няма да има ефект  Thinking

# 115
    Слимпам клиника се продава само в кабинета ,който се намира на Солунска 52(в сайта го има точния адрес ) иначе в аптеките го няма. А самия кабинет отваря в определени дни,трябва предварително да се обадиш за да видиш кога да отидеш.И цената е 30 лева.Аз не усещам да има странични ефекти освен по-честото ходене до тоалетна, на билкова основа е.
30 лв ли е вече цената? Допреди няколко месеца беше 20.  Аз съм пила- има ефект, но не е вълшебно...Няма странични ефекти.

# 116
Momicheta slim pam klinika predi i sled hranene se priema  newsm78

# 117
Здравейте,

Аз пия слим пам вече три месеца. За съжаление ефекта е минимален, но поддържам постоянен контакт с д-р Памукова, която отговаря на всяко мое запитване и ме консулитар през цялото време. След като се установи от изследванията ми че няма да ми навреди тя ми препоръча да опитам със Слим Пам клиника. Ето как се приема:
1 таблетка Слим Пам клиника се пие вечер. Чаят може да приемате по 1 филтърни сашет Слим Пам за жени  в комбинация с билките за бъбреците - 1 суп. лъжица. Комбинацията се сварява в 400-600 г вода. Вари се 3 мин., кисне 30 мин. Отварата се изпива 2-3 пъти на ден - минимум сутрин и вечер.

Ако решите да приемате Слим Пам клиника е добра идея да си го закупите през другата седмица, за да избегнете увеличението на цените, което се въвежда в кабинета от 15 май, заради увеличение на цената на билките. Сега месечната доза е 20 лв и ще стане 30 лв.след това.  Можете да запазите за по-късно сегашната опаковка Слим Пам за жени. Слим Пам клиника се пие 2 месеца и после задължително има 7-8 дни почивка, за да няма привикване на организма.

Аз ще го започна днес и ще споделя след време дли ще им арезултат. Със стандартния слим пам съм свалила около 2 кг за три месеца но това е много малко. Продължавам да го пия обаче защото много намаляха проблемите които преди имах със стомаха и се чувства отлично.

# 118
Здравейте момичета,

пия слим пам вече месец и съм доволна от ефекта на "тоалетната", тъй като имам проблеми и ходя рядко. Въпросът ми е следният:
В брошурата, която е вътре в чая има дадени 2 схеми, в едната пише 2 сашета чай вечер и 2 хапчета сутрин, а във втората 3 сашета чай (пият се 3 пъти на ден) и три хапчета, които се пият сутрин. На опаковката на хапчетата пише по едно на ден. Не ми е ясно коя схема трябва да се следва за да има отслабващ ефект.
Аз го пия така, накисвам 2 сашета чай сутрин и ги пия вечер заедно с 1 таблетка чай. Има добър разхлабващ ефект. Малко ме е шубе да ги пия през деня, тъй като съм на работа, както и повечето от вас предполагам. Може ли някой да разясни разликата в упътванията и да даде съвет?

Мерси и успех.

# 119
Здравейте, момичета!
Започнах със Слим пама, но се побрквам с тази тоалетна. Направо няма излизане Confused Не знам моят стомах ли е проблемен или на мен така ми действа, но е кошмарно. Иначе ефект има. 2 кила съм надолу. Истината е и, че не съм много гладна. Обаче мизерията с тоалетната едва я издържам. Днес бях на ръба да спирам. Само кантарът надолу ме стимулира да продължа.
Някой имал ли е такъв драстичен проблем или само аз съм с толкова чувствителен стомах  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт