СЛИМ ПАМ - давайте отзиви момичета...

• 204 865
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
   Аmelie  ще се поинтересувам,аз сега съм 4 седмица Simple Smile но нищо не съм свалила ще продължа още и ще докладвам Simple Smile  Ще започна да ги вземам като теб капсулите и чая,да видим ...

Идеално! Нека да видим как и с кой препарат от серията Слим Пам на д-р Памуков съседката ти е получила нейният прекрасен резултат от 12 кг за 3 месеца, за да обменим опит как да получим най-добрия ефект за лятото. Аз и сега съм доволна, но все пак нейният резултат звучи по- зашеметяващо от моя. Ще чакам да споделиш.  bouquet

# 91
Няма билка или хапче, с което да станем манекенки, просто няма. Иска ни се да ги има, ама... Sad. Хората така си печелят пари - на наш гръб.

Много правилно!

Въпросните хора всъщност са много хитри: произвеждат някакво плацебо и ти казват, че за да има още по-добър ефект, трябва да промениш хранителния си режим и нивото на двигателна активност. След което промяната, постигната де факто благодарение на хранителния режим и повишената двигателна активност, се приписва като "чудодейност" на хапчето/чая/крема/пача.

Ако тези хора са стиснати, хващат роднини, приятели и/или служители да пишат хвалебствия по форуми и и-комерс сайтове. Ако не - наемат си "клакьори". И в тази тема ги има - стилът им е очевиден.

Правилна е оная мъдрост за лудия и баницата...

# 92
Как издържате вкуса на чая? Опитвам се да свикна от няколко дни.

# 93
   Момичета споделете има ли свалени килограми от този продукт,аз го пия от 20 дни но нищо не става, до сега съм го пила по 1 капсула на ден и по 1 пак. чай.ще продължа защото в листовката пише че след 4 седмица трябва да се види някакъв ефект.Моя съседка го е пила 3 месеца и е свалила 12 килограма.Но при мен дали ще има ефект ще споделя по натам Simple Smile А това със спорта и с тренировките при мен не става ...защото съм с две деца на  6 г и 1г и няма на кой да ги оставя за да си ходя да спортувам на този етап.

Пак съм аз. Може ли един въпрос, миличка - може ли да попиташ съседката ти от кой препарат на д-р Памуков е свалила 12 кг за 3 месеца - от Слим Пам капсули в синята кутийка ли, който се продава само в клиниката в центъра на София или от Слим Пам за жени чай с капсули? Това ще е полезно за много момичета.

Аз пия Слим Пам за жени с мента чай с капсули в момента по 2 филтърчета и 2 капсули. Принципно видях видимо стопяване на мазнините на около 5-тата седмица. Имам да свалям още 2 см. на ханша и 1 см на талията. Планирам и да ходя по 30 мин.на ден за оформяне на релефа на мускулите, но времето е ужасно през последните седмици.

Наистина ли има само капсули?

# 94
Бих посъветвала всички да пишат на контакти на сайта на Памуков. Лекарката която отговаря разпитва подробно за всеки случай и дава указания.

# 95
Здравейте днес получих таблетките и чая,всички пишете,че пиете по 2 таблетки,а на опаковката пише по 1?????и да не се превишава приема!а чая може ли и той по 1?

# 96
  • София
   Аmelie  ти от кои  продукти си пила ?
Моята позната ми каза че е купувала капсули от самия кабинет на Памуков,без чай са...и с тях е отслабнала, а с този слимпам по аптеките където го има май няма ефект никакъв,аз 2 опаковка изпивам и нищо.

# 97
   Аmelie  ти от кои  продукти си пила ?
Моята позната ми каза че е купувала капсули от самия кабинет на Памуков,без чай са...и с тях е отслабнала, а с този слимпам по аптеките където го има май няма ефект никакъв,аз 2 опаковка изпивам и нищо.

Пила съм и от двата продукта. Тази година свалих малко със Слим Пам от аптеките, но имам още да свалям. Миналото лято купих капсулите от кабинета на д-р Памуков и ги смесвах с чая по моя си идея и съм сигурна, че тогава ефектът беше много по-силен. Вероятно пак ще ида до кабинета.

# 98
  • София
   Аз ходих и си взех слимпам клиника,само таблетки ( яко ходене до 00 пада Simple Smile ) нищо общо няма с този слимпам по аптеките където е. След като изпия цялото шишенце ще пиша задължително дали съм свалила нещо.

# 99
  • София
Момичета,
споделям моят опит от тези хапчета. Започнах ги преди 3 години, когато се купуваха направо от кабинета на Памуков. Приятелка на майка ми ги пила - имало страхотен  резултат, майка ми започна да ги пие, а след месец и аз. Първоначално - нищо. Единствено - много често ходене до тоалетната Embarassed Имала съм кошмарни моменти, когато се чудя къде да отида, определено разхлабва. Първите 2 месеца нищо особено не стана. Но след 3-4 месец бях с 15 кила надолу. Бях страшно щастлива. Само хората, които цял живот се борят с килограмите занаят за какво говоря. Купих си нови дрехи като запазих едни стари дънки, но всичко друго отиде. Правех си по 100 снимки и се радвах сама на себе си. Естествено - по-високо самочувствие и всичко. Изобщо - да, огромен ефект след средно 3-4 месеца непрекъснато пиене. Но той трая общо взето 6-8 месеца след като ги спрях. Сега съм обратно на старите килограми. Старите дънки, които запазих трудно ги закопчавам, пак се наложи да си купувам по-големи размери. Трябва да вметна, че аз пия и други лекарства по здравословни проблеми, които качват килограми  и може това да е причината да си върнах килата.
На няколко пъти съм мислила да почвам пак с Памуков. Резултат има - не първия месец, но след 2-3 месеца да, резултат има и то голям. Под това се подписвам с две ръце, а мога и снимки да покажа.
Това, което ме спира да ги почна пак са две неща - първо малко или много ми дразнят стомаха, не е болка за умиране, но все пак. Второто и основното - ходенето до тоалетна. Първите няколко дни е ок, след това обаче направо ми е кошмарно.  Rolling Eyes Ако съм си вкъщи по цял ден, нямаше да се замисля, но ходя на работа.
Това е моят опит момичета. Слим пам са единствените хапчета, от които е имало ефект, а аз съм малко мързел и опитвам какво ли не. Но човек трябва да си прецени дали може да се справи със страничните ефекти.
Успех на всички отслабващи  bouquet

# 100
  • София
     Yellow_girl  много  благодаря за споделения опит  Hug и моята позната каза че 15 кг е свалила за 3 месеца. Ох дано да имам късмета и аз да сваля нещо...Simple Smile

# 101
Момичета, покажете снимка на слим пам. Чета ,че има различни. От кой се отслабва повече?

# 102
Zdraveite momi4eta i az si vzeh slim pam sled kato pro4etoh  pozitivni mneniq . Az piq 4aq i kapsulite samo ve4erta za6toto sytrin po princip ne zakusvam i neznam dali go piq pravilno ne zabelqzvam nikvi promeni ne hodq do wc po 4esto vsi4ko si e kakto predi . Pro4etoh 4e za rezultati trqbva da iz4akam pone 2 sedmici molq nqkoi ako go e pil da spodeli az 6te pisha ako ima efekt za koeto  mn se nadqvam  Hug

# 103
Zdraveite momi4eta i az si vzeh slim pam sled kato pro4etoh  pozitivni mneniq . Az piq 4aq i kapsulite samo ve4erta za6toto sytrin po princip ne zakusvam i neznam dali go piq pravilno ne zabelqzvam nikvi promeni ne hodq do wc po 4esto vsi4ko si e kakto predi . Pro4etoh 4e za rezultati trqbva da iz4akam pone 2 sedmici molq nqkoi ako go e pil da spodeli az 6te pisha ako ima efekt za koeto  mn se nadqvam  Hug

Миличка, пила съм и двата препарата Слим Пам, а и с приятелки съм говорила. Щом нямаш прочистваш ефект значи  или трябва да взимаш капсулите сутрин макар и да не закусваш, или да  качиш дозата.

От опит и това, което чета във форума май най-добре е за теб да вземеш от кабинета на д-р Памуков Слим Пам клиника. Пие се по 1 капсула вечер и ми казаха, че ако се получи много силно прочистване  може да се намали дозата и  да се пие по 1 капсула през вечер.  Опаковката е синя кутийка и шишенцето вътре има син етикет. И аз вчера си купих една опаковка и пак го започвам за лятото. Миналото лято имах супер ефект.

# 104
Ameliqq mn ti blagodarq za barziq otgovor smqtam da zapo4na da piq po 3 kapsuli i da uveli4a 4ai4eto ve4ertaa . Predi me  trevoje6e fakta da ne mi okaje nqkakvo vliqnie. A  ti gore dolu kolko vreme predi qdene priemash 4aq. : Wink Vidqh 4e si pisala za slim pam klinika ti ot kade si go vzee 6te sam ti mn blagodarna ako spodeli6 i na kakva cena ee 

Общи условия

Активация на акаунт