Волейболните ни национали (тема12)-Олимпиадата се отдалечава,но надеждата остава

• 25 998
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
Не ми е достатъчно само Любо Ганев да си подаде оставката. Искам дружно да се хванат за ръце с инженера и компания и да изчистят федерацията от присъствието си. Ама като ви чета, май са само надежди. И сега какво - имаме ли треньор, или не?

# 106
Треньор се надявам искрено все още да нямаме! Аз не подкрепям връщане на Радо, без оставки. Това е моето лично (е, и на някакви други хора) мнение и стоя зад него. Първо, тренировъчният процес вече беше тотално съсипан. Второ, отборът психически изобщо не е в кондиция. За класирания в момента и Матей каза, че е леко прекалено да се мисли. И изобщо, тая Олимпиада се превърна в някаква фикс идея, което е вече вредно и то се вижда.

Аз подкрепям Радо и момчетата в опита им да разкарат тия боклуци. Със или без Олимпиада. В името на бъдещата перспектива.

# 107
От фейса, Пред банята -

Дневникът на Бернардо Резенде (треньор на Бразилия): В петък тренирахме, в събота тренирахме, в неделя тренирахме, всеки ден трвнираме...
Дневникът на Радо Стойчев: Във вторник бихме. В сряда бихме. В петък бихме. В събота загубихме. В неделя ме уволниха - научих това от журналистите. В сряда се срещнах с министър председателя. По-късно същия ден ме назначиха - отново научих за това от журналистите... Simple Smile

# 108
Мили хора, с волейболния ни отбор бяхме до тук. Дали Матей и всички, които искат да си тръгнат ще останат за тези квалификации, не решава нищо. Ако не си тръгнат сега, ще си тръгнат след квалификациите, на които няма как да се класираме дори отборът ни да е в пълен състав, защото настроението се уби тотално и вие да бяхте, нямаше как да продължите със същия хъс и същата  нагласа.

Освен това с такъв УС е само въпрос на време да се разбие тотално националния ни отобр, което просто не е за вярване.. и да ви кажа, намразих държавата още повече, защото след цялата тая криза, безработица и всичките боклуци, които ни се струпаха на главата.. сега унищожават и последното нещо, с което се гордеем.

Мразя държавата си, всеки ден ми дава десетки поводи за това и този е един от тях. Чувствам се лично обидена (както сигурно и повечето от вас), защото в 21-ви век живеем като роби на скапаната си управа и всички европейски държави около нас живеят като бели хора, само ние сме на някакъв парад, който изобщо не е забавен...

# 109
О, не, недей толкова песимистично! Аз Матей за капитан го глася, ти го изпрати вече.  Laughing Чакай, ако изхвърлим боклука сега, много неща ще изглеждат различно. Сега ключово е да съберем повече подписи, в момента са над 4000, трябват ни поне двойно! А после ще имаме други вълнения, гаранция.  Wink

# 110
От моите неформални източници научих сега, че срещата при Бойко явно не е била само да се обяснят нещата. До колкото разбрах, Бойко е поискал и оставката на целия УС на БФВ. Това беше добрата новина, макар и непотвърдена.

Лошата е, че май Данчо Лазаров си е опекъл нещата и има кой да го замести. И това е Ивайло Константинов, който сега е негов заместник.

# 111
Да, видях, че петицията е 4,000.. Което ме подсеща:

Който познава някой админ на голяма Фейсбук страница (като "Усмивката", "Малките жестове", "Обичам те", " Аз  Heart България" и т.н. нека да пише, за да пуснат петицията за още подписи! Всички тези страници имат над 100-200 хиляди души в тях. Ако не, пишете им по e-mail, аз опитах в "Усмивката", но нямам отговор! Това е много добър начин за разпространение.

# 112
  • София
Може ли линк към петицията - веднага я подписвам от мое и от мъжово име.

# 113

Може ли линк към петицията - веднага я подписвам от мое и от мъжово име.

http://www.peticiq.com/signatures/down_bfv

# 114
BTW, админите от " Аз Heart България" не знам колко я обичат, защото им писах учтиво по e-mail-а да пуснат петицията в страницата си.. но уви, нищо.  newsm78

# 115
Пуснах петицията в едно 95% от групите, в които съм......

# 116
Става въпрос за страници, не за групи.. защото когато админа на страницата пусне нещо, то излиза на стената на всички харесали страницата Simple Smile

# 117
Велик е Сашо...добре подклажда огъня Wink

# 118
Писах да админите на "Да поставим рекорд на Гинес за най-голяма българска група във Фейсбук!". Сега ще видя някой други, които да агитирам.

ПП Вие какво пишете в писмото?

# 119
Тук можете да гледате пълните интервюта на Матей и Радо, без корекции: http://volleyball.sportal.bg/video.php?video=46286

Ивайло реално трудно можем да го избегнем, защото е ГЕРБовец, така или иначе. Но ако е един, а останалите са от типа на Пушката, примерно, и защо не, тогава нещата няма да са толкова трагични. Но дотам да го докараме. Ако ББ беше казал "оставки", едва ли още щяхме да се тръшкаме, че няма ни една и едва ли Ганев щеше да е толкова нагъл все още. Мисля аз.

Общи условия

Активация на акаунт