Волейболните ни национали (тема12)-Олимпиадата се отдалечава,но надеждата остава

• 26 324
  • 757
  •   1
Отговори
# 210
По коя телевизия ще го дават?

# 211
  • София
По коя телевизия ще го дават?

Канал 3

# 212
Аз пък имам добро предчувствие  Blush ... Залагам 10 лева  Laughing

# 213
Коремът ми се е свил на топка в очакване на решението. Не мога да мисля за нищо друго, а имам толкова неща за вършене.
Ще следя по канал 3 какво ще кажат. Линк за гледане на живо http://kanal3.bg/?cat=15

# 214
Аз пък имам добро предчувствие  Blush ... Залагам 10 лева  Laughing

20лв. за моето лошо.....Радо се връща със старата федерация......

# 215
Следя ви, Симли ти си голяма работа!!!!!!!И аз пусках каквото трябва, ама не ънам всичко ли успях.
Да се отчета и аз. Написахме писмо до Межд. федерация, нямам време да ви го превеждам , но в смисъл, че фенове на волейбола от различни националности сме разтревожени от процесите на развитието му , от узурпиране на властта от местни федерации, по точно българската и т. н.
Има подписани българи, руснаци, сърби, поляци, японци и мноооооого италианци (студентите ми са страхооотни).От подписалите има големи титли, зам. кмета и той подписа. Не трябва да го казвам, ама мнооого благодарности на Диего Мосна, само толкова.Сега бягам, че има покана от едно местно радио , да видим какво искат да правим. Пробваме и нещо с РАЙ, ама не ънам. От САЩ съм задействала и сина ми, ама е малко лично и няма да пиша , евентуално на лични. Ако могат и други от чужбина да организират някакви такива писма, няма да е лошо. Тук в Италия е по лесно, защото Радостин си има много фенове.Имам и други идеи, ама няма време. Да действаме кой с каквото може.

# 216
Здравей камомила. Липсваше ни. Браво на теб и аз това мога да кажа. Сърцето ми се е свимо вече и направо не знам какво да ви кажа.

# 217
Добре де ами само да ви запитам ? Ако днес, дай боже, Радо Стойчев се върне начело на отбора и след това не го класира на Олимпиадата какво правим тогава ? Тогава ще стане ли ясно за какво в крайна сметка е била революцията на феновете ? Против федерацията или за Радо Стойчев ? Честно казано трудно ми е да се ориентирам вече. Една правят групи във ФБ против БФВ без да споменават Радо, други правят групи за връщане на Радо без да искат оставката на БФВ. Явно обща кауза няма.

# 218
Camomilla1, поздравления за свършената работа. В една от групите имаше предложение и в чужбина да се събират подписи за оставките на УС на БВФ. Тук в няколко града са се организирали да спират минувачите.

# 219
Май имаме добра за сега новина Rolling Eyes

# 220
# 221
  • София
Стойчев се връща, но до квалификацията

Заради молбата на ББ и заради срещата с част от отбора тази сутрин в къщата му.

# 222
Радо оставаааааааа........

Иска оставката на Данчо Лазаров до края на квалификацията......

Браво на шепата Негодници!!!!!!!!!!!

ББ го похвали като мъж, отбора го чака.......

и точно сега ли ще се бъгне Булсата......Благодаря за линка от нета.......

# 223
Мъжка постъпка..

# 224
НЕ ЧУХ, не чух.. ако до ?????? Лазаров не си подаде оставката си тръгвам. До кога?!

Общи условия

Активация на акаунт