Волейболните ни национали (тема12)-Олимпиадата се отдалечава,но надеждата остава

• 26 324
  • 757
  •   1
Отговори
# 285
Ау, дали голямата изненада няма да е всеобщия "любимец" Данчо. newsm78

...който пада на колене и със сълзи на очи си връчва оставката на ББ Simple Smile.

# 286
не знам, звучи интересно. Ще видим! Wink
Искам мачове вече!!! Party
Ще ги дават ли някъде сега тези мачове от 25 нататък?

Да, по БНТ1. Поне така пише в програмата им за другата седмица.

# 287
Ау, дали голямата изненада няма да е всеобщия "любимец" Данчо. newsm78
Naughty Laughinghttp://www.slavishow.com/22-%D0%BC%D0%B0%D0%B9-2012-%D0%B3-%D0%B … 0%B8%D1%82%D0%B5/

# 288
Да, нека погледнем към лигата, без да забравяме Трите седмици срок. Малко спокойствие за отбора и никакво за Данчо.
Лигата започва днес с мачове в другите групи. Навсякъде има интересни срещи. Любопитна е групата във Флоренция със Франция Wink САЩ и Италие.
Аз се надявам да видя в отбора различни лица, да отдъхнат малко титулярите, да се концентрират в квалификацията. А новите да усетят ритъма на Радо. Никакво спане повече от 3-4 часа,ей Laughing

Предолимпийската лига е много различна. Но има нещо интересно от последните две Олимпиади. През 2004 финал на лигата играят Бразилия-Италия. Бразилия става победител. На Олимипадата 2004 Атина финал Бразилия-Италия. Бразилия става шампион. Пекин 2008, олимпийски шампион е САЩ, който преди това спечели Лигата.

# 289
Добро утро Simple Smile Хубаво е да се събудиш и да знаеш, че си имаме треньор Wink, че и ти нещо малко си дал на света Simple Smile Едно такова чувство ме е обзело, че ми иде лично да отида при данчо и да го изхвърля като мръсно коте от сградата на БФВ. Ама нищо и това ще дойде. Подписката набъбва, което е супер.
Дедо интересни факти за лигата. Наистина ще е интересно. Като цяло волейболното място май ще е страхотно. Само дано и нашите момчета са в него. и дано и радостин е с тях!
http://www.btv.bg/sport/voleibol/story/123031045-Kakvo_mislite_z … natsionalite.html

# 290
Лигата започна Grinning В момента върви Русия-Сърбия

# 291
Лигата започна Grinning В момента върви Русия-Сърбия
нямам възможност да гледам, че ей сега излизам. споделяйте как е минал мача Wink

# 292
Засега 2:0 за Русия, в третия гейм 23:19 за Сърбия.
пп Сърбите взеха третия гейм.

# 293
Нищо не гледам, нямам и време. Чакам Данчо. Той има два полезни хода, и двата зависят и от други хора, но все пак ги има... Да видим.  Rolling Eyes

# 294
И аз следя само резултата, чакайки как ще се развият нещата. Добре, че днес нямам много работа, иначе всичко това е много разсейващо.

# 295
Руснаците са с много странен състав. Михайлов го няма. Само Бережко и Мусерски са от основния. Нещата отиват към пети гейм. Но руснаците могат да си го позволят все пак. Те могат да бият всеки по всяко време.   Peace

# 296
Супер браво на сърбите Mr. Green Ама нямаш шанс за мен

# 297
Кога трябва да пуснат билетите в Арена Армеец?

# 298
Кога трябва да пуснат билетите в Арена Армеец?
Сигурно скоро. Но кой ли ще се бута да ходи?  Whistling Както каза Симпли, която беше много права, всеки закупен билет е в полза на Данчо Лазаров и тази федерация, която се интересува само от това колко хора ще има в залата. Аз поне няма да му доставя това удоволствие и ще си гледам лигата и квалификацията по телевизията. Отборът ще ни разбере, ако оставим залата празна.  Peace

# 299
Според мен отборът има най-голяма нужда от публиката си сега! Аз отивам заради тях, не заради Лазаров.. Представете си след всичките тия драми да играят на празна зала..къде им отива мотивацията тогава?  Confused

Общи условия

Активация на акаунт