Звездни компромати-139

• 83 004
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
Случайно попаднах във фейса на един куку, който се е снимал с доста бг звезди, в случая помествам чалгаджийките.
Андреа
Ивана
Емилия
Глория
Гергана
Тони Дачева
Лияна

Ужасно много са - този е голям фен. Ето ви линк, ако ви се разглежда. Не са само фолк диви.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.106167756062462.11913.1 … 144670&type=3

hahaha Тонка, отдавна те чета, ама този път ме довърши. Joy Най ми е любима снимката с Първанов. Blush

# 316
Николета изглежда много добре. Peace

# 317
  • софия
Случайно попаднах във фейса на един куку, който се е снимал с доста бг звезди, в случая помествам чалгаджийките.
Андреа
Ивана
Емилия
Глория
Гергана
Тони Дачева
Лияна

Ужасно много са - този е голям фен. Ето ви линк, ако ви се разглежда. Не са само фолк диви.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.106167756062462.11913.1 … 144670&type=3

Това момче не е съвсем ок Sick Имаше тема по повод албума му "hubavi seksi boy4eta ot si4ki gradove!"  Sick Sick Sick Албумът беше махнат, но пак се е появил Sick

# 318
Не не не тоя е лудд!

# 319
На Лия дрешките са Z fashion. Много некачествени  Confused

# 320
Евала на Бербо, преди малко го гледах при Росен Петров. Страхотно е това, което прави чрез фондацията си!

# 321
Тези хора освен да се снимат, и любуват на себе си, друго правят ли Whistling...то не са снимки, стойки, чупки Sick
За Николетка, съм без коментар, роди, и го захвърли бебето.......една снимка на нея и новороденото не видяхме......това, ако е майка, здраве му кажи.......роди преди месец и наваксва с кръчмите........ казвах аз, горко  и тежко му на това дете с двама малоумни, самовлюбени родители........

# 322
  • Пловдив
Преди време се писа, че я е страх да не направят магия на бебето от снимка, може затова да не пускат снимки в интернет. Не са задължени, дори ги и разбирам.
Това, че някой е излязъл няколко пъти навън не го прави лош родител. Може да си гледа бебето денонощно и два пъти седмично да излезе за няколко часа. Не мисля, че който от вас е имал възможност малко да се отдалечи от къщи, когато децата му са бебета не го е  правил.
И не мисля, че по няколко снимки може да се правят изводи дали родителите са добри, дали са лоши или още повече дали са малоумни.

# 323
  • Bayern
Преди време се писа, че я е страх да не направят магия на бебето от снимка, може затова да не пускат снимки в интернет. Не са задължени, дори ги и разбирам.
Това, че някой е излязъл няколко пъти навън не го прави лош родител. Може да си гледа бебето денонощно и два пъти седмично да излезе за няколко часа. Не мисля, че който от вас е имал възможност малко да се отдалечи от къщи, когато децата му са бебета не го е  правил.
И не мисля, че по няколко снимки може да се правят изводи дали родителите са добри, дали са лоши или още повече дали са малоумни.

newsm10  202uu newsm10

# 324
Това, че някой е излязъл няколко пъти навън не го прави лош родител. Може да си гледа бебето денонощно и два пъти седмично да излезе за няколко часа. Не мисля, че който от вас е имал възможност малко да се отдалечи от къщи, когато децата му са бебета не го е  правил.

Няколко излизания......... hahahaвсеки ден гледа ме снимки от различни кръчми, това два пъти седмично ли му казвате.......ами аз въобще не излизах, като родих, имах си други приоритети, бебето...... явно за това не мога да разбера показността на въпросните хора.........оправдания винаги ще се намерят......без думи......
А на нея не я ли е страх да не и направят магия Mr. Green hahaha hahaha hahaha и на Валерката? с този порой от снимки..... Stopтой за това е спънат футболист, заради магия......или пък друго..........гузаен не гонен бяга.....да не е направила тя на Валерката магия, за това сега се страхува да не я сполети същото

Последна редакция: нд, 20 май 2012, 20:50 от ani27

# 325
Абе, угодия няма. Когато Викито Бекъм роди все се пишеше защо мъкне толкова малко бебе с нея, сега пък Николета излизала без бебето. И на мен не ми е ясно как се правят изводи само по няколко снимки.

# 326
Аз Викито по кръчми посред нощите не я видях......поне нямам спомен от подобни снимки Mr. Green
как пък сравнихте Викито с Николетка Whistling, разлика не от земята до небето, а.............

# 327
# 328
Аз Викито по кръчми посред нощите не я видях......поне нямам спомен от подобни снимки Mr. Green
как пък сравнихте Викито с Николетка Whistling, разлика не от земята до небето, а.............
Не сравнявам никой. Просто ми прави впечатление вторачването в нещо и правенето му на голяма рабора. И не визирам теб лично.

Аз и мъжът ми също си гледаме детето сами, но смятам, че всеки има право на избор как да си гледа своето  Peace.

# 329
.......ами аз въобще не излизах, като родих, имах си други приоритети

А е трябвало! Може би е щяло да ти се отрази добре. Wink
И знай, че снимките са само секунди от нечий живот, прекалено кратко време за да издаваш присъди  за това, кой става за родител и кой не!

Общи условия

Активация на акаунт