Звездни компромати-139

• 83 004
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Много ми хареса роклята на Синтия Никсън  Blush. Само не разбирам “мъжката“ й половинка защо изглежда така запуснато - може да е гей, мъжкарана и пак да не изглежда като желе, разлято в костюм.

# 601
  • На земята, която е всъщност звезда.
И при нас има готини студенти, не знам защо ни заливат само с грозното.  newsm78

Една снимка от Фейса публикувана за свободно гледане:

# 602
Готини са шведките, шведчетата не ми харесаха  Sad
Всички са с дълги рокли, при това стилни  Peace

# 603
И при нас има готини студенти, не знам защо ни заливат само с грозното.  newsm78

Една снимка от Фейса публикувана за свободно гледане:

Ха! Тези са от моето училище  Blush

# 604
'Щото са шведки, нали? Ама като става въпрос за нашите българки не са стилни..  ooooh!

# 605
medissa, има и стилни българки, но са много малко, справка темата за абитуриентските балове в красива мама.
Тук не съм видяла и една абитуриентка по гащи, цици, дантели и гримирани като клоуни, просто тук няма чалга и няма как да видиш такава пошлост и кич  Peace

# 606
medissa, има и стилни българки, но са много малко

Изобщо не са малко и стилните момичета, нямам навика обаче да поствам чужди снимки.

# 607
  • Варна
Второто видео с Хабитуриентката е старо(не че има такова значение де).Но това че е мангалка(сори за израза) не е за подценяване!Те пък сърбите много `убави Twisted EvilВсе се чудя,защо пък ние трябва да сме най-зле,сякаш кеф ни прави да си го набиваме в главите Crossing Arms

# 608
'Щото са шведки, нали? Ама като става въпрос за нашите българки не са стилни..  ooooh!

Ооо, разлика има и тя е очевидна.
Първо няма голотии, ИкстЙеншъни, силикони и паласки.
Всички са с дълги рокли, момчетата с папионки, явно си има дрескод, който тук не вАжи.
Не че си умирам за такива рокли като на шведките, но поне на са пошли и супер кичозни.
Ето за този типбеге абитуриенти иде реч. Наистина не знам как им ги раждат главите.

Иначе и тук има красиви и стилни момичета, даже преди малко гледах щерката на една позната във фейсбук, е невроятна красота и въпреки семплата рокля и грим със сигурност е блестяла пред другите кифли.

# 609
Разглеждам снимки на силистренските абитуриенти (от темата в КМ)- http://www.proms.portal-silistra.eu/index.php?op=albums Ами хубави са децата, просто всяко у-ще си има 1-2 издънки и ето ти цял албум с пошлост и кич. А относно чалгата ,ами тя им е връстница точно на тия хлапета- 20г. облъчване ,няма как да не окажат влияние  Sad

# 610
  • На земята, която е всъщност звезда.
Със сигурност трябва да се въведе дрес-код. Всичко по- разголено и ексцентрично трябва да бъде "изхвърлено" от гардероба този ден, за подобно облекло си има други поводи и места. Също за превоза: вече пристигат с катафалки, рейсове, багери и пр. еманация на глупостта.  ooooh!

# 611
  • София
Също за превоза: вече пристигат с катафалки, рейсове, багери и пр. еманация на глупостта.  ooooh!
Моя роднина мечтаеше да отиде с катафалка на бала си и да излезе от ковчега.  ooooh! Добре, че не й се осъществи желанието.

# 612
# 613
  • Burgas
Гледам повторението на Слави и на гости му е Цеца Величкович, абе тая жена май мн пластични операции има, много променена ми се вижда.

# 614

Общи условия

Активация на акаунт