Та....стана ми по-добре, като прочетох, че има и други. Не се оплаквам, просто споделям.

Ако ти кажа /след като спомена ,чекърмя още/ колко често чувам въпроси от рода на :Ама още ли кърмиш?И през ноща?Не те ли хапе,нали има зъби?и т.н.Така,че
Дано йогата помогне.
.
. Тежко беше и с двамата, но мина и замина. Бобо толкова беше недоспал, че след като пооздравя, ме изненада две нощи със спане до 6 и 4.30 сутринта без събуждане. Сега обаче ни мъчи поредния зъб - 10 поред, кътник и пак се буди нощем. Одеве като му миех зъбите даже потече кръв, явно тъкмо е пробил и го мъчи.
) и това е.
. Някой ходил ли е в Магнолия, ще сме там в две стаи, отделени с врата, само за 10 дена обаче
.
. Но Бобо е друг случай, за него мисля да взема памперс-бански за басейна. За поясите май най-добре жилетка за малките
.
.
.
Навсякъде е зелено, всичко е толкова подредено... Ех, размечтах се

Онзи ден обаче започна да плаче и крещи от недоволство, че не го носим на ръце, а ние го оставихме да си поплаче и срещнах доста укорителни погледи. Разбира се отстрани винаги изглежда така, сякаш родителите са виновни 

малко късно,но нищо
А за Ади честно казано и ние май трудно ще забравим
Много сте хубави на снимките, забавлявайте се и се грижете за себе си!!! Голямо гуш!
Бета , цели 9 кубчета - браво на Бобо - ще чакаме да видим 
. Ние сме на една дата с нея, но аз още не съм започнала активно нищо в тази насока, за да мога да кажа далище има научаване това лято, или ще е другата пролет чак, като второто определено не ми се иска. Но засега на Марио не му прави никакво впечатление, когато е без памперс и се изпишква на плажа или в градината, така че ще му дам още няколко седмици, и тогава ще опитаме. 

. Ето клипчето: http://youtu.be/E3Ktc4yK1So