SUPERNATURAL: Eat Мe!

• 27 266
  • 708
  •   1
Отговори
# 120
Талантливото то Grinning

Еее, не можаха да ти подействат тези очи и тва е Mr. Green

Действат, бе, действат.  Mr. Green
Да де, видех как Joy

# 121
Честит имен ден на именниците!

Ех, тоз Дженсън! Стана му навик да му дават да режисира. Сега даже му се доверяват за премиерния епизод! Simple Smile Много кратка ваканцийка иначе - на 10 юли back to school - кога ще му остане време да се види с жена си...

# 122
  • # супернатурална #
Честит празник на всички хубави Елени, знайни и незнайни   bouquet

Нинчето и тя се отърка  Whistling

Белс, нещо ме изхвърля от гласуването. Те ша кажат, че не съм тийн  Crossing Arms Дай поне гифчета  Laughing

# 123
Момичета, не съм писала от 100 години, но идвам с въпрос - Кастиел нищо ли няма отдолу? Мъчи ме тази мисъл от няколко епизода. Joy Може да сте разисквали, за което се извинявам.

# 124
Силве, за под шлифера ли питаш? Има си, загледай се и ще видиш Mr. Green

# 125
  • В средата на времето
Нинчето и тя се отърка  Whistling

Какво ли и казва?  Crazy

Честит имен ден и от мен на всички, които празнуват днес  bouquet

# 126
  • # супернатурална #

Отговаря и: "Да, всеки ден", защото го е попитала "Оуу, тренираш ли?", поставяйки ръка върху гърдите му. Действаше безотказно едно време...ех, спомени, спомении  Rolling Eyes

# 127
  • В средата на времето
 Grinning

Може да я е поканил закачливо да участва в новият сезон на СПН, заедно с любимия и вампир Mr. Green

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 11:51 от Izida

# 128
  • КиТ
Grinning

Може да я е поканил закачливо да участва в новият сезон на СПН, задено с любимия и вампир Mr. Green

+ Стефко  Blush

# 129

Има нощница, ама под нея?  hahaha

# 130

Има нощница, ама под нея?  hahaha
Май няма нищо, няма да се учудя, това е Миша Joy

# 131
Кастиел нищо ли няма отдолу?

ако знаете какви емоции предизвика в мен този въпрос - пет минути мигах на парцали преди да разбера какво точно питаш и после още пет да осъзная какво е мнението ми по въпроса, а след това пет часа треска - при мисълта, че може и да няма Simple Smile))

А за Нинчето си представям разговора така
Дженсън: "Ей, колко хубава българка!"
Нинчето: О, благодаря.
Дженсън: "Е, аз колко по-хубави познавам.... обаче..."
Нинчето: ха-ха-ха - изневен смях, за да прикрие обидата си....

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

търся снимката с Джош, ама ... цъ, няма я.....
но ще я намеря

# 132
Изгледах и аз епизода, много ми хареса. Доволна съм и от края. Сега само хубаво да се напочиват лятос и Дженсън да го отпочне новия сезон с един силен епизод.

А това е предвижданото развитие на Джаредовото осмение през следващия сезон  hahaha hahaha hahaha

Нещо на разбрах въпроса за Кастиел  newsm78

# 133
Здравейте Hug .
Да си кажа преди да гледам финалето за втори път .

иначе
да не забравите да гласувате - всеки ден

http://www.teenchoiceawards.com/
Да приемем, че ще опитам за мина за тийн по дух, ама как да гласувам, като отваряйки страницата ме посреща т’ва нещо. Бляк. Освен това, ясно е, че ще гласувам за 'Supernatural' в категорията му, но как да избера между Дженсън и Джаред Crossing Arms .

Много кратка ваканцийка иначе - на 10 юли back to school - кога ще му остане време да се види с жена си...
За сметка на това ще идват в Европа, така че започвам да се ослушвам и като разбера къде са, бръмм, отвлек, дзън, прас, айде обратно и това е - ни Дженсън яла, ни Дженсън мирисала (това второто ще го развия в нова кхъ-кхъ техника).

# 134
И мен това ме удари между очите.  Crossing Arms

Нещо на разбрах въпроса за Кастиел  newsm78

Ударила си си главата някъде - пита се дали под шлифера/нощницата има... гащи, например.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт