SUPERNATURAL: Eat Мe!

• 27 260
  • 708
  •   1
Отговори
# 150
  • # супернатурална #
Аз не искам братята да са разделени, най си ми харесват заедно.

И на мен така, но пък едни от най-хубавите серии са като са разделени. Някак си по им изпъква актьорския талант  Laughing Като се сетя Джаред как изигра шестте месеца без брат си... То едно каменно лице, то едни изпъкнали скули, стиснати челюсти и стоманен поглед  Heart Eyes Серията с Дийн в бъдещето също. А и прегръдката като се съберат  Heart Eyes Heart Eyes Абе да се раздЕлят, но за половин серия  Laughing

# 151
Радвам се, че всички сте добре  Hug
Май не съм влизала да кажа, че и на мен страшно ми хареса финала на сезона.
Никакво разделяне на братята, най-много за един епизод  Grinning

Галче, ние нямаме домашни животни, но сега си спомних, че славейчето пред блока беше замлъкнало. А други нощи пее до 6.00. Явно усещат много преди събитията.

# 152
добро утро... радвам се, че всички сте добре...
и аз се притесних за момичетата от Перник!

ама ни разтресе.... като Сам и Дийн ни разтресе....

# 153

ама ни разтресе.... като Сам и Дийн ни разтресе....

Само дето ако бяха ни разтресли те, немаше да има никви оплаквания Flutter

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 17:43 от Apocalyptic city

# 154
ама щяхме да вдигнем повече кръвно!!!!!!

# 155
Тц, аз при такива случаи вдигам адреналина Mr. Green

# 156
реакцията е свързана - те вдигат едно, после ние адреналин - и това вдига кръвното!!!!

# 157
реакцията е свързана - те вдигат едно, после ние адреналин - и това вдига кръвното!!!!
А, да, така си е. Малко не съм в час днес, но почвам да влизам. Grinning

# 158
  • В средата на времето
Аз се чух с Вълшебникова през нощта. Каза, че са се уплашили доста, но че са добре.

И аз се надявам разделянето на братята да е за кратко, защото вече веднъж гледахме разделени Сам и Дийн. Викам нещо ново да ни предложат Crazy

# 159
Радвам се, че Злата и Фейчето са ОК. Надявам се ситуацията скоро да се успокои, за да може хората да се приберат по домовете си.

За братята - нямам нищо против да са разделени за един-два епизода, стига Сам да не се запилее отново с някоя демонка, а да се опитва да спаси брат си от Чистилището и стига Дийн да не се върне пак като някакво мрънкащо и ненаясно със себе си същество. Не вярвам отново да има "I gripped you tight and raised you from Perdition", но пък може да върат стария Кас за малко (макар че много му стана и Бог не може да се занимава само с него да го връща и спасява).

# 160
Пожелавам ви всичко да е наред, да не повтаря и да остане само неприятен спомен, но и той да е за кратко Hug .

BuddyTV slideshow: ‘Supernatural’ Quotes from the Season 7 Finale

John Kubicek: '8 Questions for 'Supernatural' Season 8'. Цитирам най-важния: "Will Jeremy Carver Change the Show?
Sometimes when a TV show changes showrunners there's a big tonal shift in the series. It happened on The West Wing when Aaron Sorkin left and on Gilmore Girls when Amy Sherman-Palladino left. Supernatural seemed relatively similar when Sera Gamble took over for Eric Kripke at the start of season 6, probably because she was already working with the show.
Similarly, Carver is no stranger to Supernatural and I highly doubt we'll be seeing any major changes. At least I hope not. Supernatural is a pretty simple show with a pretty simple formula. Sam and Dean fight monsters. It's about the bonds of brotherly love and the desire to help people. So long as those fundamental truths remains the same, Supernatural should be in good hands."

# 161
  • В две мънички очи...
Кога се очаква следващия сезон?

# 162
Кога се очаква следващия сезон?

ето това е въпросът!!!!!

най-вероятно към края на септември!!!!

# 163
O, Ysabell, ще трябва да почакаш до есента! Най-рано края на септември, началото на октомври. Тъкмо приключи 7-ми сезон.

# 164
Къде сте всички след вчера? надявам се да сте добре.

Пускам ви една интересна статия за паралела между финала на сезон 3 и финала на сезон 7 на TV Overmind: http://www.tvovermind.com/supernatural/supernatural-season-8-why … IrZvo-Hd.facebook
Опиват се да ни убедят как двете неща били съвсем различни. Ще поживеем, ще видим...

Общи условия

Активация на акаунт