SUPERNATURAL: Eat Мe!

• 27 174
  • 708
  •   1
Отговори
# 645
Привет, девойки. Гледам по другите теми сервират кафета, ще сервирам и аз тук. Плюс това ще върви със сладкото от нектарини на Сончето Grinning

# 646
  • # супернатурална #
Инче, къде мърсуваш по чуждите теми, ти тема нямаш ли си, м?

Белс, ако не се навърташ по често ще те сочат с пръст.

ако знаете какви мръсТни коментари ми идват, ама ще си мълча.....

А аз нещо сигурно съм болна, щото не ми идва ни един  Tired

Днес да не си забравите слънчевите очила, че се появяват бръчки

Joyна Мишата лошо му се пише

Накрая един поседнал на стол за Импалка и един изправен  Flutter за Пуци

# 647
Аз не мърсувам, аз водя високоинтелектуални разговори, ако искаш да знаеш пък Joy

Това е снимка отвчера. Джаред вече съвсем заприлича на мечка Mr. Green

# 648
  • # супернатурална #
Демек-вербално мърсуване  Joy

На Джаред не му се полагат такива дълги почивки. Трябваше да снима нещо странично през ваканцията, хем да гледаме резултата, хем на папарашките снимки да му се вижда лицето  Crossing Arms

# 649
  • гр. София
Сонче, дишицо мила, благодаря са сладкото  Hug

Ако не те затруднява ще ми метнеш ли рецептичката на лични?  Grinning

Леле, Джаред да не се е замонашил?  ooooh!  Mr. Green

# 650
Джаред на нищо не прилича така. Веднага да бъде обръснат от тази, при която ще е довечера. Ако се съпротивлява, може и докато спи  Laughing

Рецептата я взех от нета, не помня на кой е, но стана чудно!
Скрит текст:
Пиян конфитюр от нектарини

1,1 кг нектарини
375 мл сладко бяло вино
550 гр захар
1 пакетче Гелфикс Екстра 2:1 Др. Йоткер

Измийте нектарините, махнете костилките, претеглете 1,1 кг и ги нарежете на дребни парченца.
Смесете плодовете и виното в подходящ за варене съд. Разбъркайте 2 с.л. захар със съдържаните на пакетчето Гелфикс Екстра 2:1 и ги прибавете към плодовете. Сложете сместа да заври при средна температура, като разбърквате непрекъснато. След завиране, прибавете останалата захар и разбъркайте добре. Конфитюрът трябва да ври около 3-5 минути при непрекъснато бъркане.
Отстранете пяната. Свалете конфитюра от огъня и веднага го разсипете в предварително измити и подсушени бурканчета. Затворете бурканчетата, обърнете ги с капачката надолу и ги оставете така около 5 минути.

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 13:24 от Red Sonja

# 651
Джаред на нищо не прилича така. Веднага да бъде обръснат от тази, при която ще е довечера. Ако се съпротивлява, може и докато спи  Laughing
Ех, жалко, че няма да е при мен, аз съм много добра с бръснача и след това би могъл да изглежда ей така
 Mr. Green

# 652
  • гр. София
СончеHug Hug Hug

Апокаиптик, не бъди скромна, признай си, че за тази снимка ти си го бръснала, ресала и гласила! Затова е такъв хубавец ненагледен.  Grinning А и тоя диван в цвят шампанско не е ли оня, дето ти е до прозореца в хола?  Rolling Eyes

# 653
Сонче,  Hug Hug Hug

Апокаиптик, не бъди скромна, признай си, че за тази снимка ти си го бръснала, ресала и гласила! Затова е такъв хубавец ненагледен.  Grinning А и тоя диван в цвят шампанско не е ли оня, дето ти е до прозореца в хола?  Rolling Eyes
Да бе, верно, как съм могла да изпусна точно тази снимка от колекцията си ooooh! Щот аз като го пообръсна и наглася - хоп, по една снимка за каталог Mr. Green Иначе това е у дома е, у Красно село, Розе Joy

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 15:55 от Apocalyptic city

# 654

ОМГ!ОМГ!ОМГ! Сити, да го хващаш и, ако се наложи, ще го вържеш както стори Беки, но докато не го обръснеш гладичко като на снимката, да не си го пуснала Naughty

# 655
А, Дианче, не съм по насилието и разни връзваници там, аз обичам со кротце, со благо Laughing
Накрая ще направя анкета да се преброим и да видим кои харесваме Джаред така, и кои като поп Joy

# 656
  • гр. София
Накрая ще направя анкета да се преброим и да видим кои харесваме Джаред така, и кои като поп Joy

Като поп си го харесва сал попадията  Joy Joy

# 657
Съмнявам се, че и тя го харесва, ама нали е заета в момента и не й дреме особено Grinning

Пък и не се знае, от анкетата ще си проличи кой какво и как.

# 658
Накрая един поседнал на стол за Импалка и един изправен  Flutter за Пуци
Mи аз него не го... нали Rolling Eyes много-много, ама... като ми го бута Flutter Галчето така, да взема да му седна Joy , а?

Ta, искате ли анкета?

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 16:31 от Impala

# 659

Любопитно ми е какви резултати ще излезнат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт