SUPERNATURAL: Eat Мe!

• 27 179
  • 708
  •   1
Отговори
# 15
Много добра усмивка докарва Дик, между другото - хем изкуствена, хем нелепа, хем психопатска. Ми лайки.
Неслучайно сравняват мойто Дики Роман с Патрик на Крисчън Бейл от American Psycho (2000). Не съм гледала филма, но може би има нещо вярно.

Така или иначе, заради перверзния ми вкус и двамата актьори ми причиняват необяснимо и неконтролируемо гърбоизвиване ooooh! .

# 16
  • # супернатурална #
Малко ми е странно преместването на деня през следващия сезон, свикнала съм уЙкенда да ми минава под знака на СПН, или поне съботата, но ще свикна  Laughing
Ето още брадясал Дженсън

Вижте ги как са се опънали  Laughing

# 17
Първите снимки от събитието. Припадайте Joy :

Снимките на Сезон 8 започват на 10 юли.

Във връзка с подновяването на сериала и промяната в програмната схема - представяне за следващия сезон, по-скоро общо на сериала досега (източник):
The CW gives Wednesday a double dose of high-octane action, with new series ARROW, starring Stephen Amell as the popular DC Comics character, at 8:00-9:00 p.m., followed by this year’s People’s Choice Award-winner for Best Network Drama, SUPERNATURAL, 9:00-10:00 p.m.

WEDNESDAY 9:00-10:00 P.M. “SUPERNATURAL”
The thrilling and terrifying journey of the Winchester brothers continues as SUPERNATURAL enters its eighth season. Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) have spent their lives on the road, battling every kind of supernatural threat. Over the years, after dozens of bloody adventures, they have faced everything from the yellow-eyed demon that killed their mother to vampires, ghosts, shapeshifters, angels and fallen gods. They even came face to face with Lucifer and the Four Horsemen in averting the Apocalypse. With the help of allies – both human and supernatural – they’ve discovered that every threat they vanquish opens a new door for evil to enter in. In the show’s seventh season, their hunt for the dreaded Leviathans – monstrous creatures escaped from Purgatory – has cost them dearly. Claiming the life of their best friend and father-figure, Bobby Singer, and shattering their protector, the fallen angel Castiel, Sam and Dean’s battle to somehow defeat the age-old Leviathan threat will take everything they’ve got. As dawn arrives after their endless struggle and sacrifice to defeat the world’s evils, they know that, come nightfall, something otherworldly – something supernatural – will claw its way out of the shadows, demanding their attention.
The series stars Jared Padalecki as Sam Winchester and Jensen Ackles as Dean Winchester.
SUPERNATURAL is from Warner Bros. Television in association with Wonderland Sound and Vision, with executive producers McG (“Charlie’s Angels,” “The O.C.”), Robert Singer (“Midnight Caller”), Jeremy Carver (“Being Human”) and Phil Sgriccia.

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 18:17 от Impala

# 18
Много добра усмивка докарва Дик, между другото - хем изкуствена, хем нелепа, хем психопатска. Ми лайки.
Неслучайно сравняват мойто Дики Роман с Патрик на Крисчън Бейл от American Psycho (2000). Не съм гледала филма, но може би има нещо вярно.

Shocked Марш веднага да поправиш грешката!

# 19
Ми, ху'у  smile3519 . Ама ти ще ми пратиш ли братята си, за да ме галят по косичката, Галче, косичката и да ме приспиват 'га от страх и вълнение не мога да затворя ни очи, ни крака Mr. Green ? А #Puppy dog ?

Заедно или поне в един кадър:

# 20
Вижте ги как са се опънали  Laughing

Joy Joy Joy Joy

Как бих се метнала на двамата в средата  Mr. Green

Чудесно, почнаха да излизат снимките!  eat

# 21
# 22
  • # супернатурална #
за да ме галят по косичката

Те по косичката, ти по главичката  Rolling Eyes  Laughing

Ауу, брадясала красота  Heart Eyes Дали се наговарят за подобни събития, винаги са така стилово подобни  Laughing

Злато, пази  папА да го не сецнеш, че е на възраст. Ти с тези набори опит нямаш  Laughing

# 23
Прекрасни снимки.  Heart Eyes Малко снимки от мен.

# 24

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 22:35 от Bella

# 25
Йеееее, имали сме нова темаааа
Импалка  Heart Eyes, благодаря за прекрасната темичка   bouquet

American Psycho е много яко филмче, а Крисчън Бейл  Blush Heart Eyes хммм ... за него просто няма да говоря, че ми става едно таковаааа  Embarassed Heart Eyes

Злате и аз като теб бих се пльоснала върху двамата в средата и определено бих им обърнала подобаващо внимание  Mr. Green

Брадата красота уляляляяя, от любимата ми  Twisted Evil

Последна редакция: пт, 18 май 2012, 09:11 от bichito

# 26
Здрасти, Бичи Hug !

Клипче с интервю с Дженсън, обърнете внимание на уменията за работа с компютър Whistling :

Леко спойлерска статия и клипче с Джаред. Цитат относно финала тази нощ:
Скрит текст:
"We do have to say goodbye to more than one beloved character, and we see one brother specifically in a really sticky situation."
А сега, де Rolling Eyes . Замириса ми на босилек Crazy .

# 27
Добро утро!
стига сте се прозявали

# 28
Ми, ху'у  smile3519 . Ама ти ще ми пратиш ли братята си, за да ме галят по косичката, Галче, косичката и да ме приспиват 'га от страх и вълнение не мога да затворя ни очи, ни крака Mr. Green ? А #Puppy dog ?

Ей ся ше им звънна. Sunglasses

# 29
Добро утро  smile3507

А сега де?!? Това дали е вярно??????? Ако да юпииии

Общи условия

Активация на акаунт