SUPERNATURAL: Eat Мe!

• 27 174
  • 708
  •   1
Отговори
# 30
Скрит текст:
"We do have to say goodbye to more than one beloved character, and we see one brother specifically in a really sticky situation."
А сега, де Rolling Eyes . Замириса ми на босилек Crazy .

Тия пък,
Скрит текст:
че то колко останаха дето могат да предизвикат сълзи и сополи.

# 31
добрутро   food010
докато ви изчета, ту умирам от кеф на брадясал Дженсън, ту почва нещо да ме гложди тва изречение на Джаред за сбогуванията и кофти ситуациите, ту пък изумявам на туита, че 8 сезон нямало да е последен - изобщо наситена с емоции сутрин  Laughing
а Дженсън, Дженсъъън...............................(неприлични мисли).....................................  Kissing Heart
чудя се, като гледам тая рижа брада....................................дали?  Embarassed

# 32
# 33
Дали утре като за край на сезона ще чуем пак тази песен Grinning

Леле, Дженсън как да е с тази брада, но Джаред ми е просто ужасен Joy

# 34
Здравейте!

Докато изчета и изгледам всичко то обяд стана. Разкошен Дженсън, просто разкошен!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

но Джаред ми е просто ужасен Joy
Мдааа, нещо е особено космав  Grinning

Злато, пази  папА да го не сецнеш, че е на възраст. Ти с тези набори опит нямаш  Laughing
Което си е вярно, обещавам да го пазя  Mr. Green

Клипче с интервю с Дженсън, обърнете внимание на уменията за работа с компютър Whistling :
Успях да го изгледам от друго място, че са го свалили гадовете и доволно се посмях точно на този момент. Joy

Supernatural Sneak Peek (2) 7x23 (SEASON FINALE) - Survival of the Fittest

# 35
едно много старо, но много яко интервю с Дженсън

Are there any activities you do to make you feel un-famous?
Yes, working in Canada

Joy Joy Joy Joy

# 36
  • # супернатурална #
Юхууу  Hug
Ии, разкажете за компютърните умения на Тренера, че не мога да гледам.

Ми давайте го насам, на мен да ми боде( или по-скоро гъделичка, щото май не е набола, ами направо израсла) За обувките нищо не казвате  Mr. Green

Имаме ли линк за утре сутрин?

# 37
Юхууу  Hug
Ии, разкажете за компютърните умения на Тренера, че не мога да гледам.

Ми давайте го насам, на мен да ми боде( или по-скоро гъделичка, щото май не е набола, ами направо израсла) За обувките нищо не казвате  Mr. Green

Имаме ли линк за утре сутрин?
Даваме ти го, взимай. Mr. Green Аз го предпочитам така.

Какви обувки? Аз пак не съм в час.

# 38
  • # супернатурална #
Какви обувки? Аз пак не съм в час.

Ето тези

Като посипани с бял прашец са  Laughing Като се замисля, може да са поръсени от Фейчето, ама и нея никаква я няма да се похвали.

# 39
Леле, Дженсън как да е с тази брада, но Джаред ми е просто ужасен Joy

Мислех, че съм само аз, която не ги харесва брадясали  Laughing
Да ги махат бързо тия бради  Mr. Green

А аз напоследък все повече клоня към Маракана, отколкото към Градинката, Дженсън май се разхубавява...  Whistling Heart Eyes

Джаред да вземе да се подстриже вече, МНОГО дълга е станала тая коса...  Crossing Arms

# 40
  • В средата на времето
Като посипани с бял прашец са  Laughing Като се замисля, може да са поръсени от Фейчето, ама и нея никаква я няма да се похвали.

Бях чела някъде, че има такива обувки, които изглеждат като мръсни, а не са всъщност и че били...модерни Rolling Eyes Защото не мога да допусна изобщо, че Джаред ще се весне с наистина прашлясали обуща Crazy
Дженсън е станал голяма фръцка и той Laughing Га се вясваше с ужасните голф-екипчета, га се излъскА такъв Grinning Мисля, че г-жа Екълс има голям пръст в тази работа.

# 41
Ужасни обувки, баси модата ooooh!
За Джаред с по-дълга коса аз нямам против (въпреки че наистина е доста дългичка) ама бакенбардите къртят просто, вече до носа ще му стигнат Joy

# 42
Да не съм чула лоша дума за голфърските пуловерчета  Naughty

# 43
  • # супернатурална #
За Джаред съм склонна да допусна, че ще се яви с неглижирани обувки. Той и на едни промо снимки беше с кални. Ей гЪ на!

Като цяло Дженсън е по-голямата пудра  Laughing

# 44
я, какви сте скромни в коментарите тук, а Дженсън го съблякохте във фейсбук.... безсрамници Stuck Out Tongue

аз да кажа - всякак си ги харесвам, вече са ми като семейство и косури не забелязвам....

особено на Дженсън, който не знам как го прави, но става все по-хубав с времето....

Общи условия

Активация на акаунт