SUPERNATURAL: Eat Мe!

• 27 259
  • 708
  •   1
Отговори
# 345
  • # супернатурална #
Те за 6-ти и седми не бяха ли почти еднакви, че сега не мога да ги намеря да сравня.

Много им припка хубава музика, значиии

# 346
Хелоуууууу, как сте мили момичета???

И аз искам нова фотосесия ..... , в различни пози, с дрехи, без дрехи .... най вече  Twisted Evil

# 347
  • # супернатурална #
Би, къде ходиш, с кой ни изневеряваш  Laughing  Hug

Кажете ми, че това не е манип  Praynig

# 348
За съжаление Wink е.

Бичи, много ми липсваш. Поздрав Hug . Спомням си ясно как ми се разтрепераха някои тясно профилирани части, когато открих чудото наречено 'промо снимки'. Въх! smile3545 Joy

PS. spam2 Ходихме на 'Снежанка и Ловеца'. За филма нищо няма да кажа, но за Ловеца - лелей, ако го сгепцам нЕкъде, лелееей. Кат' не бях на подходяща възраст да прасна братята Болдуин, поне Хемсуърдите, шъ им се не видяло Crossing Arms . Всъщност не разбрах двама ли са, трима ли, но не е от голямо значение, ще ги сместя Joy Mr. Green .

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 13:42 от Impala

# 349
Бря, аз мислех, че е само един.  hahaha

# 350
А, двама са, но големият е сто пъти по-хубав  Grinning (И по-рус, Пуци Mr. Green)

# 351
  • # супернатурална #
Ии, ми дайте да ги видим дее! То ние с братята станахме бетер мъжете с близначките  Laughing

# 352
Стой! Никой да не мърда! Aз! Като започнах със спама, поне да си го довърша Blush .
Скрит текст:
Баткото Крис:

Уфффф, отказвам се... почти. Май само в роля ми харесва Wink :

На Импала горилчето Joy :

Ъц! smile3544

По-малкия, само на години, надявам се Whistling - Лиам, за десерт или предястие, изобщо, когато не ми се бори Mr. Green :
Поемам критики и наказания - кажете как да се извиня Hug .

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 13:44 от Impala

# 353
  • # супернатурална #
Оф, много капризна съм станала  Tired Вместо с възрастта да свалям летвата, то...Ни един не ми хареса. Може би трябва да го видя как върти секирата, знам ли  newsm78

# 354
Може би трябва да го видя как върти секирата, знам ли  newsm78
Mда.

Още ваканционен Дженсън:

Не е ли време да завива насам Laughing ?

Туит на Джаред в отговор на 'I hate you Jared Padalecki': 'To "Douglas W. Pope": Thanks for a good laugh, I was just sent your "rant" & it made me laugh. Yes, out loud. So, you lol'd me. Well done.'

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 14:18 от Impala

# 355
А, двама са, но големият е сто пъти по-хубав  Grinning (И по-рус, Пуци Mr. Green)

Това е направо излишно, то е ясно.  hahaha

И на мен, Краули, по-изнежени сме (не поизнежени, а по-изнежени).  Mr. Green

# 356
Патисън е виновен, верицата му ***а Mr. Green . Боц, Пуци Joy .

# 357
Аз да ви изневеря  Naughty Crossing Arms нивгъш .... И вие ми липсвате  Hug
Надничам да видя какви ги кроите и бягам, а по късните часове приличам на книжен плъхок.

Като спомена Импалка  Heart Eyes "Снежанка ...." бих я гледала само заради Ловеца  Heart Eyes

# 358

Аз пък ще я гледам заради Пръчи, ама с подкрепление. Бедният ми мъж, какво му причинявам.  Blush

# 359
Патисън е виновен, верицата му ***а Mr. Green . Боц, Пуци Joy .

ох, какъв е сладък тук!!!! може ли да си го крадна

Общи условия

Активация на акаунт