Стана страхотен сок, на вкус досущ като Капи череша/ вишна. Обаче гадинката отказа
Пооблиза чашата и това беше!
Днес я водих при педи ,че от снощи сме с разстройство и ака около 5 пъти,но да чукна на дърво сутринта последно ака и до сега няма .Та и тя ми каза че малко вода пие и от жегата къде се поти по малко пишат.Нищо не иска да яде днес явно стомахчето и е разбунтувано ,добре че водичка пийва повече.Кисело мляко дали е хубаво да давам сега,не знам вече какво да предлагам.Предиобед и дадох половин пюре ябълка и шипки,но след като и дадох после Ентерол и повърна.Тъкмо се похвалих и сега се напъна ,пак редичко
.Отивам да я преобувам ,после ще пиша пак.
Днес я водих при педи ,че от снощи сме с разстройство и ака около 5 пъти,но да чукна на дърво сутринта последно ака и до сега няма .Та и тя ми каза че малко вода пие и от жегата къде се поти по малко пишат.Нищо не иска да яде днес явно стомахчето и е разбунтувано ,добре че водичка пийва повече.Кисело мляко дали е хубаво да давам сега,не знам вече какво да предлагам.Предиобед и дадох половин пюре ябълка и шипки,но след като и дадох после Ентерол и повърна.Тъкмо се похвалих и сега се напъна ,пак редичко
.Отивам да я преобувам ,после ще пиша пак.

Та вече знам че може да се излиза по малко с нея;)
Майките все едно им е бащиния,ние бяхме настрани...дори не се огледаха на кой е...Отидох с Ая,едната пита Ваши ли са?
Доста дръпнато казах Да и си взех нещата.Ми не ми е приятно чуждо дете да лигави нещо на моето.Колко къпане отнесе Беди..куклата де 
,педи днес като ходихме изписа Ентерол,Хидрасек и Еспумизан,каза да давам по суха храна и повече течности естествено.А иначе за повръщането си мисля ,че стана инцидентно,понеже и набутах Ентерола със спринцовката от панадол и тя пое доста въздух и при оригването излезе всичко,иначе не виждам да и се гади ,но е доста отпаднала и сега заспа.Ако не се оправи до утре пак ще звъня на педи или направо ще взема смекта прахчета.А за глюкозата дали ще има проблем да и я давам при тези неща които ни е изписала и как да я давам?
.
.
Еспумизана е с/у газове, ти си знаеш от бебешкия период.

Де да имаше и топъл сладолед .

и дочувам как майка му по телефона разправя колко било зле вчера през ноща с 39 температура, май било някакъв вирус и че днес било детето с по-ниска температура и решила да го изведе малко да подиша.... баси, не може ли да си заведе детето в парка някъде да си подиша
що трябва и ние да му дишаме бацилите! Та така, хванах си децата и се изнесохме набързо 
туй дете цедка ли има в гърлото какво ли... при това като малка доста плодове е изяла, умираше за праскови, кайсии и къпини, пък сега били гадни 
. Днес от сутринта има само един чифт напишкани гащи.
, аз не знам ,май не ми се е случвало,то и всички в града се познаваме .
Да ти е здрава именничката и никакви тревоги!
Неминуемо става. Каката тича почти без контрол, аз следвам Гоше неотлъчно, че има малки велосипедисти и ще го отнесат. Играчките се въртят, но ако видя опит да ми потрошат нещо си го вземам без свян. Колелото на голямата от 200лв не давам да го пипат, сори не мога да купувам на тази стойност през месец, но всичко дребно като буталки, колички за кукли и топки хвърлям насред двора за общо ползване. Мястото ми харесва и се надявам да нямаме повод да го сменим. Огромен двор, заграден, удобен за колело, скутер и т.н. Има 3 барчета в отдалечените краища. Пушачите си събират фасовете в чашки, кутии и опаковки всеки си носи в контейнера, доста културно.