. Преди имахме по 10-12 напикани гащи, но сега сме ги свели до 2 и то защото аз понякога не го чувам като каже Пика.
все едно прасе колят
,качихме се горе и пищя още доста време ,накрая и се скарах и млъкна.Абе инат голям ,не чува като и говоря и обяснявам и си пищи колкото сила има и се тръшка,в чудо се виждам понякога.Вече нерви не ми останаха
Напред бяхте споделили за нещо хомеопатично за нерви ,ако може пак да споделите ,че иначе трябва да чета ,а нямам време .

Заглавието на Секънд е много хубаво и точно, а анкетата и на мен ми беше в главата подобна , така че само дано Данили да има време да я пусне
Напред бяхте споделили за нещо хомеопатично за нерви ,ако може пак да споделите ,че иначе трябва да чета ,а нямам време .
Иначе описанието е точно за поведението на Алекс в 99% от времето , в което е буден. Незнам какво му става напоследък ама само се тръшка- за всичко. Не го издържам вече и в комбинация с това ,че ми прави напук с неговото пишкане и това ,че иска да яде сам и маже като луд навсякъде .... откачам
За памперса твърдо и упорито го държа без такъв винаги ,когато мога ,но ефект нулев. Водя го къде ли не - на балкона, на канала, в тоалетната, на гърнето, дори в саксиите му предложих да пишка или пък в пластмасова купичка, НО не . Не иска и върти глава. Вдигна му гащите , направи 2-3 крачки и се напикае. Е ако не е инат това, незнам какво ще да е ... та така я караме

Фа видим дали ще се удържа.За ходенето и аз все я държах до скоро,сега не дава ръчичка,но на село в двора е ОК,тича си сама,направо за няколко дни това дете порасна,взе да тича стабилно направо.
Иска да полива непрекъснато,сочи къде е лейката,после ме води ма чешмата.Понякога дори като си говорим нещо и се намесва много готино в разговора.Примерно чува,че говорим за майка и татко и казва Ане..тя така й казва на майка ми:)Знае вече тук как се отключва портата с едно резе,отваря си сама за мой ужас.Яде си с лъжичката като иска,а от тия дни взе да боцка разни парченца и с виличка.Абе за секунди попива всичко вече.Но явно и тя като мама ще проговори около 2,живи и здрави.Според едната баба на половинката,той на годинка правел изречения
Е явно Ая в това отношение е на мен 
Аз все си казвам тОлкова е по-добре от миналата година и ми помага:)Може би защото Ая беше твърде капризна и ревлива,а сега ми се вижда цветенце ,но и тя засега поне не се тръшка чак така драматично както описвате:35:Но мамите с по-кротички деца сигурно лудвате сега.Дръж се! 
По двора,хвърляме гащетата в пералнята,айде готово.Вътре по кофти с това тичане с парцалите,но съм готова на всичко след проблема и факта че е бил провокиран от памперсите.Мисля си,че и по тази точка преди 2 не можем да очакваме чудеса
То в дебелите книги си го пише,друг е въпроса,че на нас ни се иска по-бързо:)
Ще я тествам май скоро,щом се оказва,че е единственото такова:)
.... Що гащи напикахме и мебели в къщи(аз само с парцала ходех след нея).
.Страх ме да не стане пристрастяване и затова ще взема хомеопатични.Благодаря ви още веднъж за препоръчаните лекарства.