Отговори
# 540
  • София
аз редувам водата: изворна, трапезна без значение от марката. В редки случаи ако няма друга давам минерална.

# 541
Здравейте позагубих ви малко,но си имахме страсти с баткото,дано всички да сте здравички.

# 542
Оф, момичета, помагайте с идеи... Rolling Eyes
В петък сме на частно парти, което ще е в един елитен хотел и гостите ще са сред бизнес-елита на Русе. Поводът е дъщерята на един човек, която е 14 годишна. Тя боледува дълго време, лекува се в чужбина, слава Богу, с успешен край. Та поводът е нещо като курбан за здраве, ама променен по представите на тузарите.... Трябва да измисля оригинален подарък, макар да казват че никакви подаръци да не носим, всички ще занесат нещо. Какво може да се подари като символ за здраве?
Приемам всякакви идеи.... Praynig
Освен това ще сме цялото ни семейство, включително и Сияна... ooooh!Ще видим как ще е... може пък да и хареса и да не се налага да си ходим по-рано от предвиденото... Praynig

# 543
  • София
TROSHKATA , срам не срам аз още преварявам вода на Филип. Давам често изворна или филтрирана, а когато няма никоя от изброените - минерална.

poli.t , осветена икона? Но заиси как се отнасят към християнството и дали са християни, също така. Друго не ми идва на ум. Дано избереш нещо оригинално и да ви хареса партито.

tsvety_georgieva , Гоги да се оправя бързо от това възпалено гърло! Каза ли лекарката дали е вирус?

И с тва променливо време сега - духа та се къса навън, у нас пък не се диша, а аз само треперя да не се разболее...
Педи ми препоръча преди морето 2 дена да почна да давам пробиотик, да продължа по време на почивката и още 2 дена след завръщането. Тва, видиш  ли, срещу ротавируси...
За себе си експериментирам с пробиотиците и не ме е страх, но за дететоо.....

# 544
Поли тук и тук - темичките с кратички ,но има няколко идеи.

За друго ще се включа утре,че стана много късно  Hug

# 545
Здравейте !
tsvety_georgieva  бързичко да ви минава гърлото на вас  и да нямате повече Т.Hug
За водата аз давам изворна на Девин  или на Хисар трапезна или каквато има друга с ниска минерализация.За нас ходим от една чешма си наливаме вода и понякога и преварявам и от нея.
И да ви кажа имам чувството ,че Петя е обсебена от мен,както и при повечето от вас впрочем.Все на ръце иска напоследък,отивам нещо в кухнята да правя и хуква след мен и вика Мамооо ,Мамооо....,а понякога и Мамани ,това трябва да е на галено , идва и протяга  ръчички да я взема  .Понякога се дразня ,че нищо не мога да свърша и я навиквам да ходи да си играе с играчките ,но тя започва да плаче и аз естествено я гушкам.Вчера на пързалката си ожули бузката ,аз уж я гледах ,но то за секунда стана ,както си се качваше по стълбичките залитна назад и падна. И сега е ожулена ,а и отделно на челото  и отзад на вратлето има пъпчици от топлото,днес видях че и кожата по главичката е една червена и също има пъпчици,вече се чудя дали да не я подстрижа по късо ,че косата и е гъста и в тази жега няма да може да се оправи .
Калинче ние плодчета не ядем никакви ,а и доматки и краставици вече има домашни и от тях не иска,все едно и давам отрова.Ще видим и диня и пъпеш сега как ще е и с тях.Дано по натам вземе да хапва по нещо.Иначе месце обожава ,само да види баща си да си реже някакво мезе и веднага се присламчва  Simple Smile.
Аз да питам вашите  бонбони  на колко време пишкат като са без памперс?Аз се притеснявам нещо ,че Петя не пишка често,тя и много вода не пие и сигурно за това ,изпива около 300мл вода за денонощие.А и памперс като сложа  за 2-3ч примерно почти е сух ,а преди  все го е пълнила за 2-3ч.Сутрин пак не е пълен памперса както преди. 
Лека и мека!  Hug

# 546
Поли, ако бях на твое място , щях да подаря икона на Св. Стилиан -Детепазител  Peace - понеже рядко се намира ,ако имах достатъчно време бих я поръчала на някой ,който рисува икони-те влагат доста в направата и я рисуват точно за този човек/дете/ . Хубаво е и на гърба да е изписана с  лично пожелание  . Аз имам няколко такива подаръка и са ми най-ценното нещо у дома  Simple Smile. И ,разбира се букетче здравец +червено цвете и завързани с  червен конец . Може да и омесиш специална пита/ако умееш да месеш/ точно като за нея- хората,макар и бизнес елит ,винаги се радват и изненадват на нещо вкусно и домашно приготвено,каквото всъщност не могат ад си купят с многото пари  Wink. Така таткото ще подари иконата,ти питата,а сладката Сианка- китката.  Laughing Laughing

Вода  давам абсолютно всякаква без чешмяна.

# 547
За водата давам изворна,минерална и от чешмата,отдавна не преварявам водата.
Да ви споделя,просто вчера не издържах на нахалството на една кака дето води три годишната си сестричка.Първо детето страшно нахално и тая постоянно прави забележка на другите деца,малката се опита да повози количка с бебе на въпросното дете,с такава силя я изтръгна от ръцете и,че направо настръхнах,но нищо не казах все пак деца са,не позволих на малката да се приближи до тази количка,после свали сина ми от люлката.И вчера сина ми и едно негово приятелче седнаха на люлката и нарочно не искаха да стават,тая в един момент започна да им се кара и да ги гони от люлката и когато се обърна към мен и ме попита ваши ли са тези деца и кажете им да слязат от люлката вече не издържах,нямаше да реагирам така ако не беше правила два дни забележки на всички деца което в един момент ме изнерви.

# 548
Poli.t, икона безусловно е най-подходящо и затова сигурно ще получат 20-30  Rolling Eyes Бих ти предложила нещо индивидуално като за младо момиче. В тази възраст се радват на по-женствени подаръци. Ти имаш златни ръце, може да ушиеш бяла ефирна рокля, каквато друг няма да има (с аксесоар - чантичка за китката, лента за коса...). Плюс лек парфюм.... Може да не е за курбан, но на малката ще и хареса.

# 549
Поли и аз съм на мнение, че нещо лично за момичето е по добре. Например някакво златно или сребърно бижу, което също може да се освети в църква. Успех и приятно прекарване на празника. А Сиянка съм сигурна, че ще спомогне за това, тя е толкова очарователна палава и игрива.

За водата и аз май давам само Девин изворна и като ходим в нашите трапезна, че те такава вземат. В редки случаи ако съм забравила да набавя съм и давала и чешмяна, но тя при нас мисля, че не е толкова лоша. А що се отнася до по-малкото пишо и при Бори е така и го отдавам на по-горещото време в което се потят все пак децата. Тя също не пие много вода, но сега и взех от тези шишета на Теди с плодовата вода, мисля мама Ива беше писала за тях, водата не я харесва, но я изпивам аз и ползваме шишето и къде на игра, къде от жажда мисля че изпива повечко.

За плодовете и зеленчуците засега си хапва доволно повечето неща, а за краставици просто "умира".

Цвети дано Гоги вече е по-добре  Hug

# 550
Поли, аз също мисля че ще е пълно с икони. Все пак това си е почти дете..тези подаръци биха били подходящи за възрастен. Мисля че едно нежно колие или гривна биха зарадвали момичето:-) зависи с каква сума разполагате, но нещо сребърно или със сваровски елементи, в хубава кадифена кутийка ще е страхотно!
Допълвам се- хрумна ми че можеш да подариш и фотосесия:-) все пак момичетата обичат да са в красиви дрехи, прическа..може да позира за няколко такива снимки за спомен;-)

B nadi, и ние като вас сме фенове на краставиците и на "татооочето"-тараторчето:-). Имаче всякакви други плодове и зеленчуци също са на почит.

Водата- чешмяна филтрирана .

Последна редакция: ср, 27 юни 2012, 10:57 от second

# 551
Момичета, може ли идеи как да пробутам кайсии в суров вид на каката? Тя не е по плодовете. На сок не става. Някакъв мус, крем без варене, рецепта (без сурови яйца като за дете)?

# 552
Момичета, може ли идеи как да пробутам кайсии в суров вид на каката? Тя не е по плодовете. На сок не става. Някакъв мус, крем без варене, рецепта (без сурови яйца като за дете)?

пасирани в кисело мляко + мед  или в сладолед/ако яде/, в мляко с грис -друго не се сещам

Последна редакция: ср, 27 юни 2012, 13:34 от RikaRurika

# 553
пасирани в кисело мляко + мед в или сладолед/ако яде/, в мляко с грис -друго не се сещам
Кисело мляко не яде, нито сладолед, нито мед  Rolling Eyes Моето е едно чудо ... Обаче грис обича. Благодаря за идеята, ще опитам, пък дано.

# 554
пасирани в кисело мляко + мед в или сладолед/ако яде/, в мляко с грис -друго не се сещам
Кисело мляко не яде, нито сладолед, нито мед  Rolling Eyes Моето е едно чудо ... Обаче грис обича. Благодаря за идеята, ще опитам, пък дано.

алелееее, явно е много  гадно злояди деца да има човек.....дано успееш с гриса  Praynig  а , може и с нишесте или в овесени ядки

а меда как го усеща вече размит в дадено ястие??  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт