Пууу, за първи път мЪ домързя, коЙ туй чудУ... опитвам сЪ да разбера - 25

• 33 687
  • 686
  •   1
Отговори
# 540
Ти пък се виждаш  hahaha hahaha hahaha

# 541
И ти се виждаш hahaha станала си вече и зяпаш през прозорежа да стане време да си ходиш  Joy

# 542
вЕрно тъй чакам  hahaha hahaha hahaha

Ели мноо си фешън  hahaha hahaha hahaha

# 543
вЕрно тъй чакам  hahaha hahaha hahaha

Ели мноо си фешън  hahaha hahaha hahaha

Фешън, фешън, ама с таз козина буйната си рИве за посещение при Нерката, мен ку питате hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Пу, няма ли да си ходим вечИ бИееееее Whistling

Като споменах Нери, не мога и да не я покажа hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 544
Туй шА е творчество на Нери  Thinking hahaha hahaha

Ето от кога датира любовта на Ели към хомеопатията  hahaha hahaha hahaha

Муми днес почивка а, докато дойде Четвъртъка...лесна твойта  да не те мисля   hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 21:05 от mibobo

# 545
ВИЦ-ове Mr. Green

Крокодилче и хипопотамче си летели волно. Крокодилчето казало:
- Цъф, цъф, цъф…
- Крокодилче, млъкни или ще те обърна! – казало хипопотамчето, но крокодилчето си продължило:
- Цъф, цъф, цъф…
- Крокодилче, млъкни или ще те обърна! – пак казало хипопотамчето, но крокодилчето си продължило:
- Цъф, цъф, цъф…
Хипопотамчето обърнало крокодилчето наопъки и то започнало да си вика:
- Фъц, фъц, фъц…

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

В двореца на царя живял неговият млад и верен коняр. Той бил верен, но имал едно тайно и опасно желание - да полиже големите и сочни цици на царицата! Един ден не се сдържал и споделил с придворния лекар мъката си. Лекарят помислил, смилил се над човешката неволя и казал:
- Има начин да ти помогна, но в момента имам нужда от малко пари.Съгласен ли си?
- Колкото кажеш, само сбъдни мечтата ми - светнали очите на мераклията.
Още на следващия ден лекарят издебнал царицата, докато се къпе и насипал в сутиена й гъделичкаща пудра. Излязла царицата от банята, сложила сутиена на пищните си гърди и пудрата мигом подействала. Сърбят я циците... не се трае! Мигом отърчала при царя и му ревнала, а той... естествено ревнал да дойде лекаря. Минути по късно, лекарят замислено преглеждал царицата, почесал по брадичката и мъдро казал:
- Болестта е рядка, но лечима. Тук в двореца живее един коняр. Той трябва четири часа да ближе гърдите на царицата. Друг лек няма! Какво да направи царя? Повикал коняра при себе си и му обещал да го набучи на кол, ако някой узнае какво ще се случи. Сбъднал мечтата си младия коняр. След като приключило всичко, дошъл лекарят и помолил:
- Плати ми, нали обеща.
- Какво? Я си гледай работата, изнудвач такъв.
Лекарят въздъхнал, навел глава и си тръгнал. На следващият ден се чука на вратата на коняра. Отваря той, а насреща му лекаря:
- Здравей приятелю, има заповед веднага да се явиш в двореца. Познай кой го сърби к*ра!

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 546
  • Varna
Неркич,
От цяата си душа ти пожелавам Късмет!!! и ти изпращам позитивните си мисли Hug за утрЯто.

А мене днеска мЪ влачиха наистина, ама да мЪ черпят на Ино мястУ дет сЪ Иде многУ, и сЪ пиЙ пак многУ...Мен мЪ Фаща Ут малкУ, и са тръшнаф та спаФ до кЪснУ.... Нямам сили за никакви картинки, щотУ съм сънена ощИ  ooooh! Embarassed

# 547
Делте, чИ да беше пила много, на малко като не държиш hahaha hahaha hahaha hahaha Я виж Елксата как УбаУ ги мята от сабахлян, та до късна доба Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Важно е да има простотия, картинките могат да почакат Mr. Green Кажи кво пука?  Joy

# 548
  • Varna
Ми кО пукаФ яяя.... newsm78  ....забраЙФ мУ ИмИтУ....Абе разкошна турска куФнЯ и сЪ чустваш кЪт ПринцесЪ....пардон Султанка newsm03 и едно сладкУ нещУ....пак му забраЙФ ИмИтУ....абе една гореща хЪлвЪ...наистина нещо много вкусно и неочаквано.....а как вЪри една Ефес бира с товааааа smile3508

Големи порции, голямУ нЯщУ ейййй #Crazy

Ха ДобрЮутрУ Hug

На Нерката,

Още веднъж много късмет, за там за където и трябва тази сутрин   

СтайвайтИ, ставайтИ бързУ, че Зузулинката,
ВечИ шЪ мята кААветУ Shocked Hug

# 549
Добро утро  Simple Smile
Нери стискаме палците, чакаме да кажеш резултата  Hug
Алоууу Султанката, след толкУз яденИ днес на тренировка а  Joy Joy Joy Joy

Ели дан съ те заключили, че се измъкваш от там  hahaha hahaha hahaha

как си, аз май съм по-добре днес

Зузе хайде по-бързо, че ще закъснееш за работа  hahaha hahaha hahaha

Бубе хубавец  hahaha hahaha

да си кажа от сутринта - мноо мъ мързи  Tired ooooh!

# 550

Зузе хайде по-бързо, че ще закъснееш за работа  hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  Бобе .. като дойдИ зора, не пита колко бързо   Joy Joy Joy

Аз изпратиш мъжо на работа и сИга са точа да зилизам малко пУ магазините ... имало прУмоСия  Mr. Green

# 551

Аз изпратиш мъжо на работа и сИга са точа да зилизам малко пУ магазините ... имало прУмоСия  Mr. Green

да не е на банани  hahaha hahaha hahaha

виц hahaha hahaha hahaha

Бразилец от Амазония се връща от пътуване до Англия. Първата му работа е да отиде при шамана на племето.
- В Лондон има велики магьосници. 22-а мъже застават на една поляна и започват да гонят топка. Максимум след 10 минути започва да вали.
 Joy Joy Joy Joy

# 552

Аз изпратиш мъжо на работа и сИга са точа да зилизам малко пУ магазините ... имало прУмоСия  Mr. Green

да не е на банани  hahaha hahaha hahaha

виц hahaha hahaha hahaha

Бразилец от Амазония се връща от пътуване до Англия. Първата му работа е да отиде при шамана на племето.
- В Лондон има велики магьосници. 22-а мъже застават на една поляна и започват да гонят топка. Максимум след 10 минути започва да вали.
 Joy Joy Joy Joy

пУзнаааа  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy шА сЪ бием с пенсиите  Joy Joy Joy

# 553
Добро утро! Mr. Green

Бубата се е снимала с тез младежи, завид, завид  Crossing Arms hahaha hahaha hahaha

Ели, тези твоите ли са? Joy Joy Joy

Файти, уж на прумосия щеше да ходиш, пък чатиш Thinking hahaha

Ей ги сем. Бобови, всички кипят от енергия hahaha hahaha hahaha

Зузе хайде по-бързо, че ще закъснееш за работа  hahaha hahaha hahaha

Blush Blush Blush Ми зор, кво да се прави Joy Joy Joy Joy Joy

Делте в кой турски рИсторан' ходихте? Ние скоро ходихме в този до 1-во районно и останах очарована от отншението и кухнята, а не очаквах, честно казано Crazy

# 554
Ели хубаво е, че  искаш да присъстваш на снимката на всяка цена, нищо че не си на фокус  ooooh! hahaha hahaha hahaha

виц  hahaha
Скрит текст:
Вечер. Мъж се прибира тичешком и, без да каже дума, започва да си събира багажа. Жена му:
- Мили! Какво се е случило? Къде отиваш?
- В Никарагуа!
- Защо?
- Защото там жените на всяко чукане дават по три долара на мъжа!
Жената скача и бързо започва да си събира и тя багажа. Мъжът:
- А ти къде?
- В Никарагуа!
- Защо?
- Искам да видя как ще живееш с шест долара месечно.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Военен минава покрай жена, която продава гевреци. Жената казва:
- Господине, заповядайте на гевреците!
Военният отговорил:
- Гевреци, миииирно!
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт