Пууу, за първи път мЪ домързя, коЙ туй чудУ... опитвам сЪ да разбера - 25

• 33 926
  • 686
  •   1
Отговори
# 120
Ох, Ели  spoko хубаво че децата не са се уплашили. А хубаво е, че сте били и будни, че ако се събудиш хептен не знаеш къде се намираш  ooooh!. Аз не съм усетила нищо  Simple Smile, майка ми малко преди това ходила до тоалетна и е била будна та тя го е усетила ама леко при нас, ние сме си далечко.

Точе, аз си мислех, че живееш на о-в Бали  Rolling Eyes Laughing

Нали  hahaha hahaha

Фейти дУкладвай  Rolling Eyes, как са сините гащи Simple Smile

# 121
  • София
Нашият квартал е точно на гърба на епицентъра, който е от другата страна на Витоша и сме на 2-я етаж в къща. Хората в блокове с по 13-14-...17 етажа просто не знам какъв стрес са преживели  ooooh! #Crazy
На мой близък родителите му живеят на 17-тият етаж... верно панорамата им е страхотна, но при земетресение, са блокирани  Confused

Бобе, радвам се че нищо не си усетила  Hug 
Ох , получавам фобии пак ми се струва, че нещо скърца и се движи в момента   ooooh! Rolling Eyes

А ако знаете в 3ч. как светеше цяла София  Crazy  Оттук се вижда и не знам дали има човек, който да не го е усетил...Всичко живо беше наскачало...

# 122
И аз се радвам, че живеем на нисък етаж  Rolling Eyes.
Ели споко  Hug няма да има повече, е сигурно ще друса леко още известно време но толкова. А сега ще те държи поне седмица това състояние, все ще ти се причува от някъде нещо, гадно е  Rolling Eyes.

# 123
  • Varna
Момичета Hug
Радвам се, че ви намирам в такова бойно настроение. Знам какво е и какъв е страхът при земетресение. Да не дава Господ да има скоро такова силно земетресение отново. Прегръщав ви силно . Hug
При нас тъкмо дойде бурята...вали още лекичко, но се чуват гърмежи и трещи яко.

# 124
В Пловдив знам, че се е усетило ..Фейти да докладва.
В Русе не го ли усетихте, по-добре ако не сте де...?

Фейти дУкладвай  Rolling Eyes, как са сините гащи Simple Smile

ДУкладвам милички Hug Наистина тук се усети също много силно ... признавам си, че много се уплаших ... такова земетресение не съм преживявала  ooooh! Мъжо запази самообладание и се скрихме под касата на вратата, но докато стигнем до там направо ужасТ  Confused И леглото и телевизора и всичко се клатеше жестоко  Tired Не съм спала изобщо ... после усетих и другия трус към 4,30 ... но той беше по-кратък ...  Confused

Ели ... при вас наистина е било по-силно ...  Sad

Радвам се, че всички сте добре  Praynig Hug

# 125
  • загубено
Момичета радвам се че сте добре всички Hug Hug Hug

Земетресенията са ми голям страх на мен,тук преди
години имаше 6,7 и си спомням ужасът тогава Sad
Надявам се да няма повече.
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 126
Добро утро  Mr. Green днес е последния работен ден тази седмица което е повече от чудесно  newsm44

Фейти радвам се, че си добре Hug надявам се, че тази нощ си поспала и малкия мъж и той  Simple Smile. Ели вие как сте, спахте ли...в смисъл мина ли уплахата  Rolling Eyes?

Зузулина уж щеше да ни наглеждаш  Crossing Arms

Нери къде се мушна там  hahaha hahaha hahaha

Ели пак на въздух  Whistling ooooh! hahaha

Зу паркирала си а  newsm78 hahaha hahaha

# 127
Ари бе, какво е това спане  Grinning Grinning Grinning Hug
Мене ме изпратиха до офиса и трябва да започвам да копая, ама поне довечера си отивам и аз при майка да си ме лигави, няма само Зуза я  smile3534 smile3534

# 128
дУмързя ме  Whistling

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 10:56 от bubanka

# 129
Ооооо Бубанката ти сЪ пУяви Mr. Green, хубуу че тъ домързя и се сети за нас   Joy. Добре изглеждаш  hahaha hahaha hahaha

Точе виждам те как светиш от сутринта  ooooh! hahaha hahaha

Делте твойта половина що така се е издокарала  Shocked hahaha hahaha

Фейти спи си душа  Hug hahaha hahaha hahaha

# 130
Бобо,  Mr. Green

в добрия форумски стил - гуу-у-уш!

и още една, ако горната ПАК не се вижда  Mr. Green

# 131
Гуш и на теб  Hug

Всичко се вижда  Mr. Green

Къде се беше скрила така дълго  hahaha hahaha

# 132
завъртя ме вътрележката и бях при моите си моми:

вие как сте? виждам, че не скучаете  Whistling

# 133
Е хубава си ай стига се реса  hahaha hahaha hahaha

Ами сЯ малко скучаем, щото Зузулина замина при мама си и каза да слушаме и ние изпълняваме Crazy hahaha

# 134
слушате, щоту не знаете с кой крак на къде да поемете  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт