Пууу, за първи път мЪ домързя, коЙ туй чудУ... опитвам сЪ да разбера - 25

• 33 751
  • 686
  •   1
Отговори
# 255
  • загубено
Ели,много сте хубави всички Hug Hug
Нямаш вид на алкохоле,що така newsm78 hahaha hahaha

Малките госпожички са много сладки,нацелувай ги и от леля им Нера Hug Hug Hug Hug

Аз си те представях ей така hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Зузи,к;во праиш?Пуснаха те на разходка ли? hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha

Бобо ти не хапна ли на обед?Жал ми стана като те гледам как напаряш зелено hahaha

# 256
 newsm03 newsm03 newsm03

Ай бе, къде са еврибари тунайт   smile3506
Айди ако ще идвайте, щото ми е уморено и направо ми се спи, отварям мартинито за едно малко и отивам да хъркам  smile3534 smile3534

Зузи, само да ти кажа, че това не съм аз на снимката, ами на твойто кенгуру трета братовчедка, да не се чудиш откъде го познаваш де  Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 21:31 от To4e

# 257

Mr. Green Бъдещото ни семейство  hahaha hahaha hahaha тъй шА ми са качат дИцата на главата  Joy Joy Joy

Малките госпожички са много сладки,нацелувай ги и от леля им Нера Hug Hug Hug Hug

къде са ... аз нищо не видях  Tired

# 258
  • София

Благодарим за комплиментите  Hug Магарета застанали-магарета излезнали  Laughing

щот съм от анонимните  Mr. Green  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao ни мож мъ пУзна отведнъж   rotfImao rotfImao rotfImao

Бобе
, готина чистачка ...абе инДжинерната мисъл си е гУема работа  Mr. Green hahaha
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 22:26 от elix

# 259
  • Varna
еЙ сЯ сЪ прибраФ и гледам тука едни семейни снимки, едни красУтИ по тяФ Shocked...Абе това Еликсата,ли е ??? с тоя диамантения гИрдан, и принцесена роклА? И гушнала една мънина русалчица в ръце?  ЕЕликсоооооооооооу, душоооууу много си красива ма какааааа newsm10

Момичета не съм У ред...да вИ сЪ Уплача.....Та връщам сЪ след тренировки и минавайки покрай Кончето,.....Зузана го знаЙ де е това ....на центрУтУ до ОпИрата....и ми сЪ дояждат кИпапчИтЪ и ми сЪ припива бира...а аз вечер не ям къснУ...Обаче мЪ напирга. Омахвам две парчета и Ина бира, прибирам сЪ у дома и ми сЪ припива вишновка....Имам вишновка....мятам я в мУмента.....пУзнаЙтИ какво шЪ стани след като изпия вишновката, след бирата.............................Да му мисли ДелтУФ.......

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 22:11 от DELTA_DELTA

# 260

къде са ... аз нищо не видях  Tired

Еее, изпусна пУрмоцията  Joy Joy Joy Joy

Айде нали си мой човек  Hug

Мерсиииии .... много сте сладки всичкиииии   Heart Eyes

А дребните са големи бонбони  Crazy Heart Eyes Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 22:31 от F.a.t.e.

# 261
  • София
Делте, таз с диамантения гИрдан е баш абитЮрентката  Joy  Не съм аз, то и аз съм с гИрдан , ама не е диамантен  Joy

# 262
еЙ сЯ сЪ прибраФ и гледам тука едни семейни снимки, едни красУтИ по тяФ Shocked...Абе това Еликсата,ли е ??? с тоя диамантения гИрдан, и принцесена роклА? И гушнала една мънина русалчица в ръце?  ЕЕликсоооооооооооу, душоооууу много си красива ма какааааа newsm10

Момичета не съм У ред...да вИ сЪ Уплача.....Та връщам сЪ след тренировки и минавайки покрай Кончето,.....Зузана го знаЙ де е това ....на центрУтУ до ОпИрата....и ми сЪ дояждат кИпапчИтЪ и ми сЪ припива бира...а аз вечер не ям къснУ...Обаче мЪ напирга. Омахвам две парчета и Ина бира, прибирам сЪ у дома и ми сЪ припива вишновка....Имам вишновка....мятам я в мУмента.....пУзнаЙтИ какво шЪ стани след като изпия вишновката, след бирата.............................Да му мисли ДелтУФ.......

Делте, ама утре първа сутринта да разказваш как е минало с вишновката и ДелтУФ  Joy Joy Joy Hug Hug 

Оох, аз ще си лягам май, ай лекинка  newsm07

# 263
  • Varna
Ели,
ти поне си от моите момичета...мога да си разреша да си те поглезя и да кажа....че си Убава като абитуриентката Hug
Момичета, мисля си, ако някой ден...дай Боже се съберем, какви ли дивотии ще си дрънкаме и как ще се смеем...да знаЙтИ, ДелтУФ вЪ слИдИ Wink....ама много ви АресФа....и пита, де ги намери тия шашавите бе....най-сетне си намери точните Ора бе жИна Joy

# 264
  • София
Делте, видяФ тъ как тренираш

hahaha hahaha hahaha някакви набирания  hahaha hahaha hahaha

За бирата и вишновката ко да ти кажа кат професионалист... ми не е добра комбинацията, ама шъ свикнеш  Peace
 Joy Joy

Зузата и най-новото й творение на една кука  hahaha hahaha hahaha Точно по специалността

Точе, лека  Hug

Делте, мерси душа  Hug  Щом и Делтуф ни е оценил, значи и той е от нашта партия  Joy  Лятоска, може да пийнем по едно в Норда или друго удобно заведенийце, ако идваме към Варната  Peace

# 265
Щуротии такива с вас  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Зузата и най-новото й творение на една кука  hahaha hahaha hahaha Точно по специалността

Задобрявам, само паяжини дето не съм запукала да плета още, ама има време hahaha hahaha hahaha hahaha

Първо ний хич и не подозирахме, че не си у ред, напраО мЪ втрещи таз новина ooooh! Joy Ний тук сме тоооолкова у ред, че няма накъде повече  hahaha hahaha hahaha Второ, де ги събра тез 2 парчета, ма душа  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Че и вишновка пукало Whistling Делтов жив ли е? Да идвам да помагам на човечеца hahaha hahaha hahaha
Делтов, имаш много луда жена..ти сигурно знаеш, но аз пак да кажа... може пък и теб да изненадаме с тази новина сега като си напрегнах мозъка да се замисля Joy Joy Joy
Аз за среща лятото съм навита, другите и те да не ми се ослушват, ами да Фащат пътя към Варна, кой по море, кой по река, кой по суша или въздух, да нИ сЪ разправямИ Crossing Arms Mr. Green

Точе, разпознах вИнага браТчедката на кенгура, ти нИ сЪ СпритИснявай Mr. Green Лека ти нощ! Hug

Забравих к'во друго щях да казвам..то е щот' съм много умна и хич не съм руса (брюнетка под прикритие съм Mr. Green)

# 266
  • загубено
Добро утро банда Hug

Делте,жива ли си ? Drunk Дай знак  да знаем че мърдаш още Joy Joy Joy
И ко напрай сега с чИляка ма како?Да го мислим и него дали шава Joy Joy Joy
Слушай Ели тя е професионалист Mr. Green hahaha hahaha

Ели,
Момичета, мисля си, ако някой ден...дай Боже се съберем, какви ли дивотии ще си дрънкаме и как ще се смеем...да знаЙтИ, ДелтУФ вЪ слИдИ Wink....ама много ви АресФа....и пита, де ги намери тия шашавите бе....най-сетне си намери точните Ора бе жИна Joy

Делте,ще се съберем ,колко му е hahaha hahaha
Ама аз на живо съм лелка,задръстена и с мустак Joy Joy

Да покажа спортуващата и аз hahaha

Туй упражнение за стегнат корем ли е? hahaha hahaha hahaha
Делте сигурно си кат фотомодел Joy Joy Joy

Зузи де монтира пералнята?

Ели и компания след бала са минали да хапнат hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Бобо какво носиш? hahaha

hahaha hahaha hahaha

# 267

Делте,ще се съберем ,колко му е hahaha hahaha
Ама аз на живо съм лелка,задръстена и с мустак Joy Joy

hahaha hahaha hahaha тУва ма подсети  Mr. Green

Мъж към жена си ...  Crazy

- Защо си плакала?
- Но как разбра?
- Скъпа, мустакът ти е мокър.

Joy Joy Joy

Ха добро утро вечИ  Hug Hug Hug

# 268
  • Varna
Сладурки,
Нямам времИ да търся картинки, щотУ отивам да ми боядисат чутурата,...многУ съм пУбиляла щотУ моята фрИзИорка си дадИ почиФкЪ миналата седмицЪ. Трябва да бягам сИга на по далечнУ мястУ...
....Убаждам ви сЪ да ви кажа, че ГоСин ДелтУФ мърда Wink...все ощИ... ПослЯ искам да ви кажа...
никакъв Норд Peace...няма да ви водя там да ви натровят.....шЪ вЪ водя в БМ-а до вълноломЯ и шЪ Идем миди по БургаШки...и там кОт си пУжИлаЙтИ

Слагам ви пУ Ино кААве да не е без хич...щотУ и без тВа е caffee time

А кЪт дОдИ времИ за срещЪ....ще си кажИм коя с кЪФ мустак е, че да сЪ разпУзнаЙм Wink Hug

# 269
Сладурки,

....Убаждам ви сЪ да ви кажа, че ГоСин ДелтУФ мърда Wink...все ощИ... ПослЯ искам да ви кажа...
никакъв Норд Peace...няма да ви водя там да ви натровят.....шЪ вЪ водя в БМ-а до вълноломЯ и шЪ Идем миди по БургаШки...и там кОт си пУжИлаЙтИ

Ех Делте ... с тез заведения ма връщаш в студенстките ми години  Mr. Green га хайманоШвах  Whistling
Айди да са направиш още по-убава  Hug

Общи условия

Активация на акаунт