Пууу, за първи път мЪ домързя, коЙ туй чудУ... опитвам сЪ да разбера - 25

• 33 778
  • 686
  •   1
Отговори
# 450

Бобо,ти да не започна 2-ра работа в обедната почивка?Тъй кат те мързи hahaha

hahaha hahaha hahaha

в Петък обикновено мЪ избива на работа и не се удържам  Whistling....ама ме отваря това синьо  Thinking Joy Joy Joy Joy

Делте ко са зачуди сЯ влизай нъл си имаш пояс  hahaha hahaha hahaha

# 451
Ето ме и мен. Честит празник на всички, защото бивши деца няма, просто играчките с времето стават по големи.  Mr. Green
Поздравче и от мен, че mibobo питаше за крокодила Гена

http://www.youtube.com/watch?v=blypORq3HMc&feature=related

Чибурашке,я веднага на спявка кака hahaha кой те мъмри така?

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Аз понеже съм отпуска, и крокодила Гена гълчи, че съм се била много отпуснала. Ама, че отпуска е как да не се отпуснем.  Mr. Green

А пък който го вижда крокодила Гена двоен и като куче, значи е пракалил с кафето тази сутрин.  hahaha

Зу простряла си дан тъ мисля  Whistling ooooh! hahaha hahaha

Гащите от другата страна ли са или ходиш без гащи.  Joy Joy Joy Joy

Чибурашка да се яви на плаца, да не ми наднича там hahaha

Аз тръба за сбор не съм чула, така, че без бой никъде не се явявам.  Crossing Arms

# 452
  • загубено

Бобо,ти да не започна 2-ра работа в обедната почивка?Тъй кат те мързи hahaha

hahaha hahaha hahaha

в Петък обикновено мЪ избива на работа и не се удържам  Whistling....ама ме отваря това синьо  Thinking Joy Joy Joy Joy

Ама и Джи Си Ем са ти дали hahaha Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha

Зузо,много си готина  hahaha

# 453
  • София
Бобе,  Thinking ко яде, че така ти се промени изказа  Thinking

Joy Joy Joy Joy

Зузе, шефа нов устав ли ви чете  hahaha hahaha hahaha

Какво ме зяпате, човек веднъж да го домързи и веднага сеирджии наскачат  Crossing Arms

Joy Joy Joy Joy

Нерка, освен качеството е важно и количеството  Mr. Green  От днес в Бг е забранено тУтУнопушенето и затова трябва да се набляга на ОкохолопийеньетУ  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 454
Мерси за музикалните поздрави и на Нери и на Чебурашка ...обхвана ме една носталгия  Rolling Eyes, но беше хубаво  Hug

Бобе,  Thinking ко яде, че така ти се промени изказа  Thinking

Joy Joy Joy Joy

не е от яденето  Naughty, реших да пробвам от хомеопатията ти дали ще ми мине главата ooooh!...това са страничните ефекти  hahaha hahaha hahaha

Ели така ли си ходиш вече  Shocked newsm78 hahaha hahaha

Виц  hahaha hahaha hahaha

Катастрофира камион с яйца. Пристига полицаят, разбира каква е работата и звъни в бърза помощ...
- Ало, бърза помощ ли е?
- Да, какъв е инцидентът?
- Ами тука един е катастрофирал и си строшил яйцата...
- Да, а органът как е?
- Ъъъъ, органът е на телефона.
 Joy Joy Joy Joy Joy

Нери търсят те  hahaha hahaha hahaha

# 455
Ели ко сЪ зарадва и ти, че е Петък  hahaha hahaha hahaha

Ето на какви опасности сме подложени на работа Shocked  ooooh! hahaha hahaha

# 456
  • загубено

Шшшшшът Бобо,скрила съм се.
НерайдоФ мЪ търси,ма глей ква е скръндза дава само 1500Е Mr. Green
 hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha

Пума със стил hahaha hahaha hahaha

Делте,де тръгна?

hahaha hahaha hahaha

# 457
Хора, няма да ви казвам какво ми се случи сутринта, че едвам ми мина, да не се ядосате и вие  Grinning Grinning
Ама с две думи, на спирката на трамвая една кифла на видима възраст около 20 с едни ботуши, непонятно за мен защо срита едно малко бездомно кученце на видима възраст 1-2 месеца, много сладко. То горкото излитна на 2-3 метра, защо го направи това момиче и аз не знам... От което всички на спирката, не знайно защо, повечето мъже-п...ьовци за мене, ама чисти, се забавляваха много, а аз полудях  #Cussing out #Cussing out
Щях да я набия, ама тя ме видя, че съм 1 глава по-висока и се шмугна в трамвая. Много ми стана криво  Cry Cry

Бях точно ей тъй:

Ся да не се ядосате и вие, аз я знам на коя спирка се качва тая кифла, ще й дам за душата само да я набарам, хулиганка с хулиганката  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Снощи аз мартини не пих, гаЖиту се обади 2-3 пъти за глупости, според мен ме проверява и накрая към 11 вика, аз свърших с ремонта и си идвам у нас  Joy Joy Joy

# 458
  • загубено
Бобо,дай на Бобчето играта hahaha

Ели hahaha hahaha hahaha

Компромати от зимата hahaha hahaha hahaha hahaha

# 459
  • загубено
Точе,бой по канчето Peace
Много мразя разни малки ,тъпи  девойки да се правят на интересни.
В нормалните страни това се заплаща много скъпо.
Никой няма право да упражнява тормоз на друг.
Ама действителността е друга Confused

# 460

Пууу, най-накрая да разбереш кво ти плюя в ушите от не знам колко време вече Mr. Green

Уф, Точе, ужас! Аз умирам като гледам такива, такъв адреналин ми идва, че мога да смачкам някой с двете си хилави ръце #Cussing out

# 461
Точе трябваше най-малко да й подложиш крак като се качва в трамвая  #2gunfire. За кой път се убеждавам хората са садисти  Rolling Eyes.

Ели къде си я поставила тази табела  newsm78 hahaha hahaha

иначе ей къде е Варна  Shocked ooooh! hahaha hahaha

# 462
Ай не се ядосвайте, аз не трябваше да ви казвам изобщо...   Hug Hug Hug
Ама най-фрапиращото беше, че една натокана мадама като ей тия двечките, изведнъж реши да рита брутално бебе кученце, което махаше мило с опашка и се глезеше с хората. Ако я видиш някъде другаде, ще си кажеш, какво хубаво момиче, ама на... Всички му се радвахме и точно 1 минута след това дойде тая кифла и го срита. Почти всички или не реагираха, или се засмяха  #Cussing out #Cussing out
Довечера ще ходя с мойте дружки на бар и както казва гаЖиту, "ще се напия, ще си скина ризата на площада и ще се сбия" и ша ми мине. На кучето видимо му нямаше нищо ама защо пък да го рита ебаси  Crossing Arms Crossing Arms

# 463
След случката, която разказа Точето освен да кажа нещо умно дето четох някъде, ама не знам кой го е казал "колкото повече опознавам хората, толкова повече заобичвам животните".  Tired

Довечера ще ходя с мойте дружки на бар и както казва гаЖиту, "ще се напия, ще си скина ризата на площада и ще се сбия" и ша ми мине.

То4е и да не пропуснеш танците  Mr. Green

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 15:04 от Cheburashka

# 464
  • загубено

Пууу, най-накрая да разбереш кво ти плюя в ушите от не знам колко време вече Mr. Green

Аз съм бойна Зузо,има много снимков ма'трял в темата hahaha hahaha
Ама мноо мразя отворени лапета Mr. Green ставам лоша hahaha hahaha
Точе следващият път като я запукаш и кажи че е за кученцето,после за нея като Фцъ и за майка и че не я е възпитала Twisted Evil

Бобо затвори си устата,не е възпитано така hahaha

Зузо играе ли ти се?Остави Уи контролът hahaha

Точе остай гадЖето,пригатвяй се за денс hahaha

Делте,ДелтоФ е отдолЕ hahaha

Ели споко  hahaha

Чибурашке,видях Тъ кат булка,много си Убавка hahaha