Пууу, за първи път мЪ домързя, коЙ туй чудУ... опитвам сЪ да разбера - 25

• 33 654
  • 686
  •   1
Отговори
# 555
Бобе, голяма захапка имаш hahaha

Че и млекце си пийнала Mr. Green

Ели, оцъклена ми се видиш Thinking

Нери, виж Мастъра каква мелачка има hahaha

Фейти, за това ли ти трябваха бананите от прумосията newsm78 hahaha hahaha hahaha

Точето не ги нареса тез къдрици, ей Joy Joy Joy Joy

У горътъ си имаме нови работки Mr. Green

# 556
Фейти много си хубава от малка още  hahaha hahaha hahaha

ето ме мен чакам за обяд  hahaha hahaha hahaha

Точето не пуска гаджето на работа  hahaha hahaha hahaha

# 557
Бобо, мнго ти е модерен ароматизатора hahaha hahaha hahaha Ти затова след щофиране си все гладна hahaha

Де заминавате без мен Rolling Eyes Joy Joy Joy Joy Joy

Ели, хади на сладкишите hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Делте, пак те развежда мъжо ти  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Нери ще плажува, приготвила се е  hahaha hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:

Душко, не съм пускала палците!  Praynig Hug

# 558
  • София
Леле Зузке, как те не е срам... верно че си кенгур, ама си от лошите кенгури  ooooh!
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Бобе ...ко стана сестро...маска  за лице, а ? Crazy Joy Joy Joy Joy
 hahaha hahaha hahaha hahaha

..и аз съм по-добре, орофар си пръскам, но това си е чиста гнойна ангина...

Делте, изгаряш хАлвата а  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Пъ виж тука и какви други спортове имало, може пъ да се запалиш  Mr. Green
Скрит текст:

# 559
  • София
Фейти много си хубава от малка още  hahaha hahaha hahaha

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532  Прелестна си Фейтич  Mr. Green

Ели, хади на сладкишите hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ко мъ Зузо, правилно са си го написали хората..така ми се услаждат  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Ели хубаво е, че  искаш да присъстваш на снимката на всяка цена, нищо че не си на фокус  ooooh! hahaha hahaha hahaha

ъхъ  Mr. Green без мене не става готина снимка  Mr. Green  Joy Joy Joy Joy

# 560

Бобе ...ко стана сестро...маска  за лице, а ? Crazy Joy Joy Joy Joy
 hahaha hahaha hahaha hahaha

тез твойте ОФЦЕ тъй шА я свършат  Crossing Arms

радвам се, че и ти си по-добре...моето е нещо по-леко, нямам Т пък и сякъш не е на сливиците а на самото гърло

Пъ виж тука и какви други спортове имало, може пъ да се запалиш  Mr. Green
Скрит текст:

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Зу искаш нещо да кажеш ли  newsm78 hahaha hahaha

# 561
Ели, тези спортове, дето ги предлагаш на Делтата може да предизвикат семеен скандал, даже ми се струва, че със сигурност ще го направят  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Бобе, с таз маска за лице шъ станИ още по-голяма убавица Mr. Green

Нери, много ти е порастнал мустака, душа hahaha hahaha hahaha

# 562
Ей де я Чибурашката  hahaha hahaha hahaha

Ели кофти номер а  Thinking, ама така е който се прибира в ранни зори  hahaha hahaha

# 563
Нери, Ила тука, душа, че те мисля цял ден! Hug

Аз пА тъй сА уморих...то бива седен цял ден и кълване по клавиатурата hahaha

Бобо, стига мързелува, стани ошетай, че виж ква лудница е Joy Joy Joy Joy Joy

# 564
  • Varna
Зузе,
Кака, сЯ тУва нормалнУ ли е ми кажи newsm78 Така да наТвариш Зузов, че дЪн помислиш, че шЪ станИ такъв сакатлък............Ми стига си трУшала парички бе, ми спрИ сЪ малкУ, чИ и чилЯка дЪн размахва крака така У въздуха...еее, ама ти прИкали ма душаааааа Shocked #Crazy

тУва твоЙтУ пазаренИИиии....ми то край няма ooooh!

Зузке, не бяхме в тоя Турски, аз даже живея наблизо до него и ходим по търлъчки там. Добри са, готвят и посрещат добре, ....а кака ти и батЮ ти ги знаят там всичкитИ деТ работят. Ходихме на другия дето е до Свободния Уни, там е Султанския изглИд и оная горещата Алва

Аз Ут малкЪ....нЪл мЪ виждатИ newsm03.....после дЪн чувам....Ама аз нИзнам и не видОх Laughing

Нерката,
Блъска чинелите, да пукнИ тъпънчИтУ на комшутУ....та малкУ да сЪ усЪзнаЙ......случайнУ...може би newsm78

Ама като гледам комшУтУ как спиии, те тъпънчетата са били спукани предварителнУ и наШтЪ аверкаа напразнУ размахва чинелите Sad  Те за тВа и толкУз шум вдигат комшите де....нямат тъпънчИта...

Елиии,
Страшна сииии, страшнааа....мноУ чИташ ма душаааа Shockedвиж как ти завижда тоя пич, а Wink

Мастър,
чИститУ новУ кУлИло!!!

Точе,
кой тЪ Идоса? Що си са запасала така кЪт за вуЙнЪ Shocked

Фейте,
сЯ можИ ли да дадеш някаквУ обяснение за тВа newsm78 И що Фейтов завалията пак е на кълбо свит, а ти си се изплющяла кЪт прани гащи, въпреки, че твоето лИгло е по-голямото???

Бобеее,
Що така ма кака, що тъй праЙш на Бобев? Shocked ми той иска самУ да тЪ цунИ ти праЙш хулигански нищА. ПослЯ мъжетИ били виновни..............

ама сигУр Ина ФаФла нИ си изяла от сутринтЪ, и за тВа си в такова агресивнУ настрУение newsm78

# 565
  • загубено
Ето ме,идвам веднага на отчет.

Много ви благодаря за палцестискането Hug Hug  много гушшшшш Hug Hug Hug

Всичко е наред при мен. Simple Smile

Много си ви обичкам Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

Бих се радвала на една срещичка лятото Laughing

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 16:12 от neraiida

# 566
  • Varna
Нерке,
Радвам се, че всичко е минало ОК. Знам кО тиЙ било, и аз минаваФ два пъти по тоя път. Накрая доФтУра вика...бе жИна ти у ред ли си, само сЪ Илиш. Ми да рИвЪ ли. Wink

Много ще се радвам на среща с теб и със всички които имат желание. Аз имам опит в такива срещи, даже и по чужбинско Одя. Тука по близката чужбина де...и не съм се разочаровала.

Аз във петъка пристигам в София но много късно вечерта. ДелтуФ не се усетил и купил билети за късният самолет, а аз исках да се видя с някои форумчета. След това сутринта в събота летя рано, рано за ИспанскУ. 

# 567
Нери, на нокти те четох, душа, бях се притеснила и като прочетох гърди, изтръпнах ooooh! Важното е, че всичко е наред, ужасно много се радвам!  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Скрит текст:
Не знам дали разбрахте какво се случи с Каролка, откриха й рак на гърдата и я оперираха, отстраниха цялата гърда и сега е на химиотерапия, после на лъче...а е само на 26 г, но е много силна и вярвам, че ще пребори гадината Praynig

Малко сериозни теми, но все пак тук можем всичко да си казваме, не може само смях да има в живота Confused

Делте, ти до моя университет си ходила Mr. Green !е де го е там тоз турски рИсторанЬ, аз отдавна не съм ходила там Thinking Много хубаво сте го замислили с Делтов, малеееее, и таз Испания... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes У София можИ да съ видите с Ели, ако тя може да гледа де  Joy Joy Joy

# 568
 newsm03 newsm03
Хелоу! Нери,  Hug

Много мъ е срам, обаче все не стигам до тука  Blush Blush
Пак се правих на домакиня аз, хем ме мързи и си знаех, че не трябва да се захващам, ама...

Хванах се да чистя плочките в банята, 2 часа си утрепах от младостта, и накрая сутринта гледам едни бели ивици по тях, нещо препаратът ме прецака и довечера пак  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
След което гажИту ми наби войската на една игра, дето играем, аз се нацупих и се врътнах и си заспах. Много мъ е срам  Blush

# 569
  • загубено
АКо идваш на сам,по моите ширини да заповядаш Hug

Ще залющим от хомеопатията на Ели да видим аджеба толкова ли е зор hahaha hahaha hahaha

Аз У Варна идвам август по принцип и месец вися там,ам тая година не знам още.
Тук е много тегаво и напрегнато.Полицията е навсякъде заради изборите.
Изобщо само лоши неща се чуват,да видим.

Зу,за Каролка знам Cry видях я в другата тема.
Надявам се искрено да се оправи и да сбъдне мечтата си.
Аз като ходя в онкологията има много млади хора,уви.
Не прощава ма*ка му.Този стрес и напрежение.

Общи условия

Активация на акаунт