Пууу, за първи път мЪ домързя, коЙ туй чудУ... опитвам сЪ да разбера - 25

• 33 615
  • 686
  •   1
Отговори
# 645
Фейто мЪ, цялата дружина те чакаме да се събудиш  hahaha hahaha hahaha

Ели, това водка ли е? Thinking

Бобо, ти на туй пиене на кафе ли му викаш hahaha hahaha Всичко ядеш бре, еййй hahaha hahaha hahaha hahaha

Ели, дай пет Joy Joy Joy

Делте, интересна ли е? Joy

# 646

Бобо, ти на туй пиене на кафе ли му викаш hahaha hahaha Всичко ядеш бре, еййй hahaha hahaha hahaha hahaha

амчи принуденя бях, като не можахме с дребен да докопаме нищо  hahaha hahaha

ти защо така лошо гледаш  hahaha hahaha hahaha

# 647
  • загубено

Нерка,
Дай пет Wink

Давам hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha

# 648
Като чухте купон и се разпяхте веднага hahaha hahaha hahaha hahaha

Ели се пооблизва дори  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Нери, спокойно и ти бе душа, не се вълнувай от сега  hahaha hahaha hahaha

Делтата сЪ сгьора с нова причуга за купона hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

П.П. Делте, тоз убавец ли ти праЙ педикюра Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 649
Фейто мЪ, цялата дружина те чакаме да се събудиш  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy ми чакЪйти си ... аз скора май няма да стана  hahaha hahaha hahaha

амчи принуденя бях, като не можахме с дребен да докопаме нищо  hahaha hahaha

сладури сте гУлеми  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 650
Мъ как тъй няма да станиш скоро, ма Фейти, чак сЪ оцъклих..то ни мой цял живот да спиш все  Joy

Бобо, почти не се виждаш, Убаче може да ти изтръпнат вирнатите крака smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 651

Joy Joy Joy Joy Joy ми чакЪйти си ... аз скора май няма да стана  hahaha hahaha hahaha

и мен така ми се струва  Thinking тази кърпа дето си я подложила под брадичката ме навява на мисълта, че ти тежи главата дан си пробвала от хомеопатията на Ели  Joy Joy Joy Joy

Бобо, почти не се виждаш, Убаче може да ти изтръпнат вирнатите крака smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

smile3532 smile3532 не съ тревожи добре съм  Joy Joy Joy Joy Joy

# 652
Тя Бобо толкова гладна, че чак лед почнала да яде

То и аз тия дни смених малко прическата. Глейте ква съм убава  Mr. Green

# 653
Фейто мЪ, цялата дружина те чакаме да се събудиш  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy ми чакЪйти си ... аз скора май няма да стана  hahaha hahaha hahaha

и мен така ми се струва  Thinking тази кърпа дето си я подложила под брадичката ме навява на мисълта, че ти тежи главата дан си пробвала от хомеопатията на Ели  Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha де да бешИ така ... таз кЪрпичка е да попива  .. лигИтИ ... дето пускам дори и кЪт спа, пУнежи все за йЕдИни си мисля  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 654

Joy Joy Joy Joy Joy ми чакЪйти си ... аз скора май няма да стана  hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha де да бешИ така ... таз кЪрпичка е да попива  .. лигИтИ ... дето пускам дори и кЪт спа, пУнежи все за йЕдИни си мисля  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Дан' съ обезводниш се страхувам Thinking rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Бубе, много ти ходи таз причуга  hahaha hahaha hahaha

Муму, кво сЪ хилиш и ти пък hahaha hahaha hahaha

Бобе, ставай, душа, стига си работила, време е да си ходиш hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 655
Боба е готова за пътешествие..ще тръгва от работа, но в заспало вертикално положение  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

П.П. Приличаш на папата на таз снимка  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 656
Аз сама шъ си пиша...Ей го Точето, готви, на паста се е спряла Thinking  hahaha hahaha hahaha

Делте, ква е таз мода Whistling hahaha hahaha hahaha

# 657
Мацки да въ почерпъ, Пулувинът ми днес помъдрява  Crazy
Живи и здрави да сте всички!

# 658
Аз сама шъ си пиша...Ей го Точето, готви, на паста се е спряла Thinking  hahaha hahaha hahaha

smile3521 smile3521 smile3521 smile3521
И аз съ познах тук  hahaha hahaha Ама печката ми е просто трепаческа   Mr. Green Mr. Green Прилича малко на бабината "Мечта" от едно време  Mr. Green Mr. Green
Мумитка, честито на Половинът ти, пожелавам му много да те слуша   bouquet  bouquet
Мен ми мъ чакайте до утре, ши мъ водят на кино, щото нямам ориз и няма да готвя  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 659
Муми да ти е жив и здрав половинЪ  Hug, много късмет, щастие и любов. А тортата вече я няма Blush, Фейт сори  Whistling

Боба е готова за пътешествие..ще тръгва от работа, но в заспало вертикално положение  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

П.П. Приличаш на папата на таз снимка  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ми заспала съм докато стане време да тръгвам  Crossing Arms. Тъз шапка ми е от тебе ко мъ пУдиграваш Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт