Има ли родили/които ще раждат в новата болница Софиямед? Препоръчайте педиатър.

• 235 944
  • 1 471
  •   1
Отговори
# 1 395
То май е все едно дали ще си там от предишния ден. Аз поне доколкото разбрах по клинична пътека трябва да изкараш 5 нощувки в болница ако си секцио. Дали 1 от тях ще е преди това е все едно - така или иначе се стои общо 5.
Оффф, дълго време ми се струва. Аз лежаш там лятото 3 нощувки (и то постъпих вечерта към 20 ч) и ми се стори цяла вечност.

# 1 396
Е, не е като да си в някое хотелче, на брега на морето... Simple Smile Но поне с малкото човече времето минава много бързо. Не съм имала момент, в който да се чудя какво да правя, а и гледах да намеря начин да си почина.... и то минаха дните.

# 1 397
Да, сигурно с малкото човече ще е различно. Нямам търпение вече да си я гушкам!  Heart Eyes

# 1 398
Да, сигурно с малкото човече ще е различно. Нямам търпение вече да си я гушкам!  Heart Eyes

Ти последно пти кой реши да раждаш?

# 1 399
Ох  ooooh! ooooh! Последно още не знам. Двуумя се и осъзнавам, че няма за кога да умувам, но все не мога да взема решение. Обаче съм си дала срок до 2 седмици (тогава влизам в 9-ти месец) да съм решила окончателно.

# 1 400
  • София
Ами наистина по-добре вземи решение, защото при мен например Димитров много държеше 1 месец по-рано да му кажа, за да ме впише в графика на болницата навреме. Така че му звъннах в края на август и той ми даде дата за края на септември. Naughty И пет пъти ме пита дали съм сигурна и нали нямало да се откажа newsm78 Според мен е най-добре да си първата за деня, вместо да киснеш в стаята и да чакаш да се освободи операционната след другите родилки. Whistling

А с бебето наистина няма скука, особено ако държиш да си е при теб Mr. Green Странно, но вечер в неонатологията беше пълно с бебета. Дори естествено раждалите си ги оставяха там, за да се наспиват. Малко бяхме тия, които не давахме да ни ги взимат Laughing Но пък нощното кърмене е изключително важно за бързото слизане на кърмата - ако си решила да кърмиш, разбира се.  Peace Бебенцата пък не обичат много-много да спят сами, а ставането на всеки половин час в първите дни след секцио си е известна мъка, дори с обезболяващите. Затова реших проблема като бебето спеше върху мен. Акушерките постоянно ми се смееха Blush

# 1 401
Хубаво е да не чакаш цял ден за секцио, но аз нямах този късмет, бях трета и ме оперираха чак в 12:00, защото освен другите две момичета, дойде и една жена по спешност.... Важното е, че всичко беше наред.  Party Аз оставях бебето в неонатологията всяка нощ, след като я нахраня за последно (към 00:00), след това ми я връщаха в 6:00. Не знам дали нощното хранене има значение за потичането на кърмата, аз не съм кърмила през нощта, но не съм имала никакви проблеми в последствие, а и да ви кажа - детето почти не ми се е будило нощно време за хранене! Както казах, гледах да спя максимално в болницата и не съжалявам.

# 1 402
  • София
Не знам дали нощното хранене има значение за потичането на кърмата, аз не съм кърмила през нощта, но не съм имала никакви проблеми в последствие, а и да ви кажа - детето почти не ми се е будило нощно време за хранене! Както казах, гледах да спя максимално в болницата и не съжалявам.
А, ти си имала късмет с детето Mr. Green Моето се будеше тогава, буди се и сега. В неонатологията като ревне, му дават АМ. За да мълчи бебето и да се наспи акушерката (а те спят на смяна - това с очите си го видях). Аз нямах против на моето да му се дава АМ като се дереше от глад, когато кърмата още не беше слязла. Но знам, че има майки, които не искат.

# 1 403
  • София
Аз родих на 10- ти в болницата, утре ни изписват. Пациент съм на д-р Хасан. Имах нормално раждане, което протече много бързо и в резултат на това имаше известно усложнение после. Д-р Хасан и акушерката Деси се справиха блестящо и аз съм просто възхитена от всичко, което направиха за мен!  Към болницата, чистотата, всички останали лекари, акушерки и персонал също нямам никакви забележки. За бебето се грижат перфектно, неонатолозите подкрепят кърменето, предложиха ми сами да дойдат и да ми покажат как се слага на гърда, но отказах, тъй като ми е второ дете и съм наясно. Изобщо- давам 10 точки на болницата и на моя лекар и бих препоръчала на всеки!

# 1 404
Момичета, виждам, че има доста доволни от д-р Хасан, искам да попитам някоя от вас взимала ли е болничен през по- голямата част от бременноста, дали има проблем с това доктора да дава болничен?

# 1 405
  • София
Мисля, че няма, защото когато бях в ранните месеци акушерката му ме беше питала дали искам да вземам болнични.

# 1 406
  • София
Няма проблем с взимането на болничен. Просто трябва да лежиш в отделението 3 дни за да издадат първоначалния болничен лист и след това вече може да се продължава без да се налага престой в болницата.

Аз също съм от скоро родилите при д-р Хасан и съм много доволна. И при мен както при DoGma_PrObe раждането протече много бързо в резултат от което имаше усложнения, но целия екип реагираха много бързо и всичко завърши благополучно.  Heart Eyes Определено бих препоръчала и доктора и болницата  Peace

# 1 407
Здравейте момичете,
Аз пак се включвам с въпрос. Ние почти в последния момент решихме, че искаме да вземем стволови клетки. На преглед съм чак на 30.01 и тогава мога да говоря по-подробно с д-р Димитров.
Та искам да ви попитам , знаете ли с кои банки за клетки работи болницата?

# 1 408
  • София
Здравейте момичете,
Аз пак се включвам с въпрос. Ние почти в последния момент решихме, че искаме да вземем стволови клетки. На преглед съм чак на 30.01 и тогава мога да говоря по-подробно с д-р Димитров.
Та искам да ви попитам , знаете ли с кои банки за клетки работи болницата?

Само за "Биодар" знам. Техни представители водиха лекция по темата в училището за родители на Софиямед.

# 1 409
  • София
Пред кабинетите на АГ- тата има рекламни постери и листовки на всичките фирми за стволови клетки. Предполагам, че няма да има проблем, която и да избереш.

Общи условия

Активация на акаунт