Има ли родили/които ще раждат в новата болница Софиямед? Препоръчайте педиатър.

• 235 915
  • 1 471
  •   1
Отговори
# 1 455
Здравейте да ви попитам. Знаете ли дали в Софиямед има женска консултация по здравна каса?

# 1 456
Да, има женска консултация по здравна каса, но тя вкючва само 2 ултразвукови прегледа и всичко останало се плаща. Ултразвукът е 40 лв, запис на тонове е 20 лв; иначе дават направления за изследвания на кръв и урина. Аз за цялата бременност сигурно съм платила над 500 лв, нищо че съм по ЗК.

# 1 457
Малко страничен въпрос:
Някой знае ли къде се е преместила д-р. Кръшкова? Дали още е в София или се е върнала в Пловдив?

Аз знам евентуално къде ще започва, но oще няма инфо на сайта на въпросната клиника. Когато се чух с нея каза, че най-вероятно заради предстоящите тогава избори никой не смее да прави назначения. Ще имам грижата, в случай, че наистина започне там, да напиша тук, сега мисля, че не е редно да споменавам, всичко може  да стане и да не започне работа там.

И аз се интересувам къде работи д-р.Кръшкова. Моля, когато получите информация, да споделите. Благодаря!

# 1 458
  • София
Здравейте, искам да споделя впечатлението си от Софиямед след второто ми раждане там.

Второ секцио при д-р Узунова - мина супер. Целия екип беше страхотен и усмихнат. Операцията мина неусетно, а възстановяването беше много по-бързо от първото секцио. Нямам никакви забележки към АГ екипа, само благодарности! Hug

Нооо след раждането идва сблъсъкът с неонатологията и там разочарованието е огромно.
Най-вече от завеждащата отделението д-р Станева. Изключително некадърен лекар.
Няма да влизам в големи подробности. Ще кажа само, че измисли на бебето, някаква диагноза за да ни задържи още един ден и съответно да източи пътеката.
По-големият шок беше, като ми дадоха епикризата 5 минути преди да си тръгнем и в нея имаше написана Трансфонтанелна ехография -  неясни мозъчни структури, колапс на вентрикулната система  Shocked
Това ми го връчи една акушерка, Станева изобщо не ми беше споменала нищо за въпросното изследване. Можете да си представите как се шокира човек, който уж щастливо си тръгва с бебето си.
След 2 дълги седмици повторихме излесдването при най-добрия лекар в тази област доц. Ралица Георгиева и се видя, че на детето нищо му няма и тя недоумяваше защо и как е написана тази глупост в епикризата.

Та казвам всичко това за да предупредя други момичета, които им предстои раждане там , че тази "лекарка" пише грешни диагнози, чуди се как да източи някоя друга пътека, да не говорим колко е дръпната и неприятна за комуникация. Бъдете нащрек, ако попаднете при тази жена!

# 1 459
maria-simona а ти как реши, че е измислена диагноза. Предполагам, че са ти обяснили защо ви задържат. Ти с медницинско образование ли си?
Трансфонтанелната се прилага често. И щом не са те информирали не е имало за какво.

А наистина практиката е документите да ги издава сестрата.

Предполагам , че д-р Ралица Георгиева е споделила с теб за високотой мнение за д-р Станева. Която все пак е лекар на годината.

Изключително тъпо е хора които нямат никава идея от медицина да изказват мнение за кадърност. Може да не ти е харесала като начин на комуникация. Но като професионалист на дали можеш да предцениш.

Щс споделя колко идиотски почват да се държат родилките /майките на новия престолонаследник/,Резервират си стая и бащата се разхожда по гащи пред персонала.

Последна редакция: пн, 24 апр 2017, 21:44 от Hope for Two

# 1 460
  • София
Това за бащата и гащите не го разбрах?? Grinning

Нямам медицинско образОвание, това пречи ли ми да съм информирана, да се консултирам и с други специалисти и да съм супер наясно със ситуацията. И ДА мога да преценя един лекар като професионалист Wink
Вие лекар ли сте? Това, че аз не съм значи ли, че трябва да се държат с мен лошо и непрофесионално?

# 1 461
Това с бащата и гащите е новата мода Simple Smile

Жените са доволни да им се усмихват и да им говорят ласкаво.
Не е важно кои са докторите и какво умеят.
Професоналиста е спасил много деца, а добро име се прави с усмивки на лесни случаи.  Peace

# 1 462
  • София
Всеки обича да му се усмихват, но хубаво е и да се мисли като цяло.
Далече съм от толкова елементарен поглед върху нещата - намусен лекар = лош лекар.

Абсолютно категорична съм в мнението си за тази жена.
Има много малки и големи детайли, които няма да пиша, защото не интересуват никой тук, има си места където се пишат жалби и т.н. Целта ми беше да споделя това, което съм видяла за да са нясно и други момичета.

# 1 463
Добре, че оценки за най-добър лекар, учител или архитект се дават на хора с заслуги. Професионалисти със значим принос в професията, а не за усмивки Simple Smile

# 1 464
  • София
Изобщо не ме интересува врачанската и титла за лекар на годината, единственото което ме интересува е отношението и към моето дете и към мен.

# 1 465
Моля, някой да пусне нова тема /№2/ за б-ца Софиямед.

# 1 466
  • София
Здравейте, има ли някой със скорошни впечатления от болницата?

# 1 467
Здравейте,

аз родих там миналата година. Бременността си я проследих при д-р Владова, която разбрах днес, че за съжаление е със сериозни здравословни проблеми. Искрено се надявам да се оправи бързо, защото по-добросърдечен и по-професионален лекар не бях виждала. Наложи ми се през бременността да лежа в болницата около 40 дни и за това време опознах всички лекари и акушерки там. Мога да кажа, че съм безкрайно благодарна и доволна от всичко, което направиха за мен и за бебето ми. То се роди с ниски килограми, въпреки че беше в началото на 9. месец. Непрекъснато беше под наблюдение и беше в стаята на лекарите. След това ми го дадоха при мен и ми помагаха във всичко. В деня на изписването ни ми се появи тромб в следствие на нормалното раждане (казвам го, защото беше учудващо за всички). Веднага реагираха, преместиха ме в отделението по Съдова хирургия и за да се чувствам по-спокойно, задържаха бебето ми при тях. През цялото време ме информираха за това, как е то. С една дума - ако планирах да имам трето дете - щях пак да отида там. (За информация, първото ми раждане беше в Шейново - не искам да го коментирам)

# 1 468
  • София
Здравейте, някоя от вас има ли списък с необходимите неща за родилното в Софиямед? Знам, че във всяка болница е различно.

# 1 469
Здравейте,може ли да ми препоръчате лекар за проследяване ЖК, ако може да е и със касата страхотно. Преди бях при д-р Владова но сега чувам, че от доста време я няма и не се знае дали ще се върне, т.ч. ще съм ви благодарна, ако ме насочите към някой.

Общи условия

Активация на акаунт