Има ли родили/които ще раждат в новата болница Софиямед? Препоръчайте педиатър.

• 236 001
  • 1 471
  •   1
Отговори
# 240
  • София
и aз знaм,че нямa моя приятелкa беше питaлa преди време ...

# 241
Здравейте, мами! Аз родих в Софиямед в началото на януари. Изключително съм доволна от д-р Нецов, д-р Димитров и д-р Узунова, както и от целия екип на отделението. Всички са добри професионалисти, включвам и неонатолозите. Раждах планирано секцио, защото така се налагаше. В никакъв случай не мога да кажа, че правят така, че всички да са секцио, има си мами, които си раждат нормално и без упойка. Д-р Нецов ми направи секциото, д-р Димитров асистираше, а д-р Узунова дойде за подкрепа, защото знаеше, че съм притеснена (тя ми водеше ЖК). Още докато лежах в операционната пуснаха мъжа ми да ме види мен и бебето (екипиран с маска и пелерина). Бях замаяна от упойка, та не се усетих да поискам да гушна веднага бебето, но после в реанимация ми я донесоха, когато пак не се усетих да я сложа веднага на гърдата...Но мисълта ми че, позволяват и таткото да дойде, и бебето да се гушка и да за закърми възможно най-скоро. След това бебетата са при майките, като по всяко време, ако майката реши, може да остави бебето на неонатолозите.
Моя приятелка роди при д-р Узунова нормално и без упойка, тя също е очарована. Акушерката Деси пък е супер - цяла нощ ни проверяваше, докато бяхме в интензивното.
Водно раждане няма, храната е гадна, но в коя болница не е? Важното че, че всички там си вършат работата, обръщат ти внимание, следят те, питат как си. На целия екип -  огромни благодарности!

# 242
Да де,то не може да са на 100% секцио,ще има и някоя за цвят нормално! аз докато бях там от 5 жени само 1 беше нормално !И ще кажете,така се е случило !И аз така мислех,докато не чух следния коментар докато раждах (трябваше да съм секцио,а тръгнах да раждам преди термина и бързо ми направиха секциото) !Та коментара беше :,,Ако не се забързаме,ще вземе всички да раждат нормално,, с последващ смях , както и още един коментар на друга лекар ли сестра ли,че съм се глезела (исках на нещо по-високо да е главата ми,че се задушавах , а тя каза че си е мой проблем,тя децата си ги раждала в другата зала (тоест нормално) !А повярвайте ми ,не съм молила за секцио,исках следящия ме лекар да ми каже най-добрия вариант,но за мен,а не за НЕГО! И друго,докато попълваха документите ми се чудеха,каква ли причина за секциото да напишат (да си изсмукат от пръстите) !Доктора ме прати за секцио уж за едър плод,а се оказа че това изобщо не е причина,което разбрах накрая!!!!!!                 Е няма да продължавам! Предполагам ,че на всякъде е така,просто искам жените да си знаят и двете страни! Само исках да добавя ,че ако човек преглътне накои неща,наистина болницата е добра за раждане! Чисто приветливо,голяма част от персонала е много готин!

# 243
Съжалявам, че така се е случило с теб. Кой е докторът? Защото от тези, на които попаднах там нито един не се държеше така. Забелязах също, че някои от докторите както са се появили, така после са напуснали. Аз като раждах, бях с още 5 мами, 2 нормално раждане, едно секцио по спешност, другите секцио по медицински причини. Моята приятелка ражда нормално при д-р Узунова и д-р Димитров през нощта, никой не и я е пришпорил да побърза Simple Smile.

# 244
Единия лекар беше Димитров,от когото съм доволна,беше много мил,постоянно се интересуваше за мен,смени ми превръзката и т.н.Името на другия не знам,както казах вкараха ме на бързо,след като постъпих,даже ми пуснаха на бързо изследвания!
Искам само да кажа ,че ако пак раждам,пак ще е там ! Идеята ми да кажа ,как е минало моето раждане е бременните да знаят всичко и да имат едно на ум ! Както и че това ,че се подкрепя естественото раждане е ИЛЮЗИЯ ,поне за България! Благодарна съм ,че аз и детето ми сме живи и здрави ! Лекарите ,като Нецов,Кръстев ,Димитров,Узунова и др.на които не знам името се държаха много добре,от сестрите също съм доволна! НО НЕОНАТОЛОЗИТЕ НЕ МИ ДАВАХА НИКАКВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДЕТЕТО!От тези,които се грижат за бебетата ,съм мнооого разочарована (както казах малкия беше в кувиоз ) !
Така че на фона на другите болници,съм доволна!

# 245
Вчера бях за 45- дневния болничен от наблюдаващата ме лекарка от "Софиямед" д-р Узунова.
Поразпитах я за раждането. Каза ми че в моя случай понеже е второ и пак ще е нормално в момента в който започне мога да постъпя при тях с или без уговорка с лекар. Ако имам уговорка просто се обаждам на лекаря и той трябва да дойде. За багажа каза, че е като багажа за постъпване във всяка една друга болница с изключение на това че за бебето не трябва да се носи нищо.
Цената си е 1200 лв за нормалното раждане и това е в общи линии.
На всички на които скоро им предстои такова събитие УСПЕХ!

# 246
Здравейте. Може ли да ми кажете, за първичен преглед за установяване на бременност с направление ли се ходи, знам, че работят със ЗК, но все пак. И колко време предварително трябва да си запиша час при д-р Димитров?  newsm78

# 247
Аз отидох без направление при Димитров за установяване. Направи ми преглед и беше сигурен, че има точица, но аз настоях да ми пусне и кръв. След час беше готов резултата и платих 60лв за всичко, като мисля че двайсетина лв беше кръвта и Диматров ми казваше, че няма нужда да давам пари, но аз реших да си го пусна изследването. При Димитров ако не си ходила да знаеш, че се чака. Аз си записвам винаги 1ви час и минавам бързичко. Най-добре го питай за направлението. Аз записвам следващия си час две-три седмици по-рано, за да хвана 1ви преглед за деня. Успех!

# 248
Аз отидох без направление при Димитров за установяване. Направи ми преглед и беше сигурен, че има точица, но аз настоях да ми пусне и кръв. След час беше готов резултата и платих 60лв за всичко, като мисля че двайсетина лв беше кръвта и Диматров ми казваше, че няма нужда да давам пари, но аз реших да си го пусна изследването. При Димитров ако не си ходила да знаеш, че се чака. Аз си записвам винаги 1ви час и минавам бързичко. Най-добре го питай за направлението. Аз записвам следващия си час две-три седмици по-рано, за да хвана 1ви преглед за деня. Успех!
Благодаря, а как да се свържа с него за час?

Между другото по темата за педиатъра - аз познавам д-р Сашка Порязова и д-р Ели Захариева и мога да кажа, че и двете са мноооого готини. При която и от двете да си запишете детето, няма да съжалявате  Peace

# 249
 Изпращам ти тел. на лични. Peace

# 250
Привет, мами. Аз избрах д-р Димитров от СофияМед за наблюдаващ бременността ми, доволна съм и много се радвам, че всички коментари за болницата са добри, защото съм решила да раждам там. Да..но..изненадващо вчера разбрах, че миналата седмица при раждане е установена вътрешно болнична инфекция и че за бебетата никак не се грижат добре. Информацията ми е от родилката. Шокирах се и вече съм разколебана. Някой нещо да знае по въпроса? Може би има нов персонал в отделението?

# 251
koalata Аз днес бях на преглед при д-р Узунова, но за такова нещо не чух имам и познат който работи на регистратурата и не ми каза нищо такова , но ще разпитам и ти проучи защото мисля да раждам там . 

# 252
утре в 10 часа ще съм в надежда ,на училище за бъдещи родители. Там е една жена,която е акушерка в София мед,ако искате елате Училище „ПЛАНЕТА” София, ЖК Надежда ІІ, ул. „Авксентий Велешки” 43   близо до метростанция „Надежда”, в нов жълт блок срещу пицария „Верона”

# 253
  • София
Аз постъпвам там след 3.4 дни ако разбера нещо ще пиша от там Hug

# 254
Здравейте, и аз избрах да раждам в болница Софиямед при доктор Нецов. За него се чуват само хубави неща, дано всичко да е наред. Термина ми е на 14 ноември:) Стискам палци на всички бъдещи мами!

Общи условия

Активация на акаунт