Има ли родили/които ще раждат в новата болница Софиямед? Препоръчайте педиатър.

• 236 004
  • 1 471
  •   1
Отговори
# 255
И ние стискаме палци на теб да ти е спокойна и идеална бременността! Аз живот и здраве съм с термин преди теб, така че ще пиша като имам повече информация!  Hug

# 256
Супер, ще се радвам да разбера от теб как е минало всичко! Но доколкото разбирам болницата е супер и лекарите са добри, и освен това да не забравяме, че е и доста чисто и спокойно. Успех! Hug

# 257
На мен много ми хареса София мед  Simple Smile
Много е чисто и всички са много любезни ,ако всичко е наред ще родя там.
Иначе,ако бебо избърза мисля да съм към майчин дом  Whistling според вас добре ли съм се насочила  newsm78

# 258
Абсолютно за МД, дори те самите ще те изпратят там, ако е твърдо рано. Те с колко кувиоза са СофияМед?  newsm78

# 259
  • София
Аз в момента съм тук.Чисто,просторно,цифрова тв много добър и - нет,храната също PeaceВсички са много любезни,има кафе -ресторант в който има всичко плюс готвено,отделно и магазин.

# 260
При кого си родила.
Аз мисля да съм при Димитров

# 261
  • София
Тук съм заради гинекологична операция,а родих преди близо три год Simple Smile Димитров ми следеше втората бременност но бебките тръгнаха много рано и ме насочиха към МД Peace

# 262
♥ Димяни ♥, много се радвам, че те виждам да пишеш...как си...надявам се добре се чувстваш! Стисках много палци днес!  Heart Eyes
neli_d, и аз като теб ги мисля нещата, ако всичко е наред в Софиямед, ако не Майчин дом. Иначе и мен ме следи Димитров. Много ме успокоява този човек ще се радвам да ми е наред всичко, за да родя при него  Simple Smile

# 263
само дето в МД нямам доктор на когото да се доверя. Даже не съм ходила там  Embarassed  трябва да отида тези дни

# 264
  • София
  В Майчин дом има много добри лекари Peace
Всичко мина най сетне,по късно ще ти пиша в фб Hug

# 265
♥ Димяни ♥, когато ти е удобно ми пиши   bouquet

В МД и според мен има много добри доктори, имам няколко познати, който отидоха с направление и родиха при лекари, които не познават и не са ги следили. Не плащаха за екипи и се грижиха за тях много добре. Бяха възхитени от лекарите, не така стоят нещата с мнението им за акушерките, ама то не може виско да е перфектно. Аз съм се настроила да не се вживявам много в отношението на тези хора към мен и да не го приемам прекалено лично, че и без това съм супер чувствителна, ако попадна там - отивам, раждам и си тръгвам....  Mr. Green макар че се наслушах на доста истории.  Crazy Моята ще е хубава! Надявам се силно и мисля положително!  Praynig  Mr. Green

# 266
Аз за Майчин дом съм чувала какво ли не, но да ако е неизбежно, няма как ще трябва да се ражда там, иначе аз лично веднага реших, че не искам да раждам в тези болници - Шейново, Тина киркова и Майчин дом, заради куп причини - лоша хигиена, кофти отношение, поостариал начин на отношение и към бебетата. Така например резбрах, че в Софимед ти дават бебето за целия ден, което много ми хареса, докато в останалите болници ти го дават много по-малко.  Но в крайна сметка най-важното е да родим здрави бебета и ние също да сме здрави, останалото минава и заминава Hug

# 267
Аз пък се интересувам дали там има ЖК? Гледам много са им странни приемните часове на гинеколозите.

# 268
Laila33, моя близка роди съвсем скоро в Токуда и бебето й прекарваше много време при нея. Взимаха го общо взето, когато тя иска или да го къпят, да му направят някоя процедура. Вече в повечето частни болници ти дават бебчето колкото искаш.  Peace Разликата според мен вече идва в цената на раждането, която за някои хора е определящ фактор  Simple Smile

# 269
  • СОФИЯ
Аз за Майчин дом съм чувала какво ли не, но да ако е неизбежно, няма как ще трябва да се ражда там, иначе аз лично веднага реших, че не искам да раждам в тези болници - Шейново, Тина киркова и Майчин дом, заради куп причини - лоша хигиена, кофти отношение, поостариал начин на отношение и към бебетата. Така например резбрах, че в Софимед ти дават бебето за целия ден, което много ми хареса, докато в останалите болници ти го дават много по-малко.  Но в крайна сметка най-важното е да родим здрави бебета и ние също да сме здрави, останалото минава и заминава Hug
Лайла,съжалявам но не съм много съгласна с теб за това,че е необходимо бебето да е при теб за целия ден.
Ако си секцио искам да ти кажа,че няма да можеш да мръднеш от кревата първите дни,камо ли цял ден да се занимаваш с бебето,което може да реве и през целия ден,нито да си починеш, защото секциото си е една операция. И всяко движение е болезнено. Още повече ако ти е първа бременност и незнаеш какво да правиш бебето. Виж ако раждаш нормално тогава няма проблем. Аз докато лежах в МД за задържане бъдещите родилки имаха две алтернативи - да бъдат на 7ет. и на 12ет. На 7ет.бебето ти го носят само за хранене,на 12ет. е непрекъснато при теб. И на тези момичета,които бяха в моята стая, на всички акушерките им препоръчваха да изберат варианта на 7ет.,за да могат да си починат и възстановят. Иначе за отношението там има различни мнения,но според мен всичко е въпрос на късмет. Факт е,че МД разполагат с най-доброто неонатологично отделение. По принцип аз също съм се насочила към Софиямед или клиника Надежда.

Общи условия

Активация на акаунт