Има ли родили/които ще раждат в новата болница Софиямед? Препоръчайте педиатър.

• 236 690
  • 1 471
  •   1
Отговори
# 1 155
ilensinguaris правени са ми няколко операции(апандесит,сливици) в София мед и съм доволна.Много съм доволна и от Д-е Хасан.Обръща внимание много на анемията ми и се надявам да няма проблем да раждам там.
Няма ли някой който да знае разрешават ли таткото да присъства на раждането❓Той иска да присъства,аз също,тъй като ще ми е голяма подкрепа.

# 1 156
Аз родих ноември 2015, като почти до последно се следях при д-р Хасан в Софиямед. Поради комплексни причини реших да не раждам там, но от него бях много доволна. От Деси също. Мили, внимателни, усмихнати и успокояваши са и двамата.

# 1 157
Др Хасан е страхотен доктор! Аз ну раждах при него,защото искаше да е секцио,а аз-нормално.е,прецакаха ме в др болница да ме резнат...,но имах наблюдения върху хигиената в софиямед и това ми беше другото съображение да не я избера през 2014

# 1 158
  • София
При мен също заговори за секцио, което не ми харесва. А причината за секцио в другата болница същата ли беше като неговата ? Аз бях в болницата няколко дни и си чистеха по 1 път на ден стаята, банята май 2 пъти, чаршафи само когато някой си тръгне, не знам ако поискаш смяна дали ще ти откажат. Но не ми се видя мръсно като цяло ...

# 1 159
Ами мотивът му беше възрастта...,а в др болница ми предизвикаха раждането и отказаха епидурална,след което ме резнаха-няваря съм зостатъчно разкритие... ами в банята и wc чистеха само пода,шкафовете и гардеробът също не се чистеха въобще.абе,аз знам къде ще раждам второто😀

# 1 160
ilensinguaris правени са ми няколко операции(апандесит,сливици) в София мед и съм доволна.Много съм доволна и от Д-е Хасан.Обръща внимание много на анемията ми и се надявам да няма проблем да раждам там.
Няма ли някой който да знае разрешават ли таткото да присъства на раждането❓Той иска да присъства,аз също,тъй като ще ми е голяма подкрепа.
Миналата година присъствието на таткото се заплащаше 100 лв., но това е през стъкло- не директно в залата.

# 1 161
Миналата година присъствието на таткото се заплащаше 100 лв., но това е през стъкло- не директно в залата.
през стъкло и при естествено раждане ли?Не влиза ли при майката след като се роди бебето и не може ли да присъства,да е до нея по време на самото раждане?

# 1 162
през стъкло и при естествено раждане ли?Не влиза ли при майката след като се роди бебето и не може ли да присъства,да е до нея по време на самото раждане?
Само за секцио имам наблюдение....

# 1 163
Моето раждане в Софиямед мина преди 2 седмици. Раждах при д-р Узунова, нормално раждане. За тази жена мога да кажа само хубави неща, прекрасен човек и професионалист. Относно болницата, останах с хубави впечатления, всички бяха много любезни, хигиената е добра, внимание обръщат достатъчно и нещо много важно е, че когато зададеш въпрос, получаваш отговор.  Специално го споменавам това, защото в повечето болници, вместо отговор, получаваш упреци и кисели физиономии.
Останах с добри впечатления и от д-р Владова, нейното внимание и заинтересованост ми спасиха кърмата, защото каналите ми бяха прекалено тесни и болката, която изпитвах от напиращата кърма, беше повече от кошмарна. Изкарах късмет, че беше тя на смяна същата вечер, обърна ми достатъчно внимание и ми помогна да се справя с проблема. Друг прекрасен човек там - Цвети, изключително човечна.
Смятам, че в тази болница си заслужават парите.

# 1 164
  • София
Krisii ти ли ги помоли за помощ с кърменето или те бяха заинтересовани първо ?

# 1 165
  • София
Те си питат. На мен също ми показваха и настояваха винаги да пробвам първо кърмене. Останах с впечатление, че много дэржат на него.

# 1 166
Те бяха заинтересовани. Д-р Владова видя, че имам реален проблем и ми назначи окситоцин инжекции за отпушване на каналите и проверяваше редовно как съм, като ми даваше напътствия как да се цедя, понеже болката беше непоносима. Носиха ми и топли кърпи. Общо взето вниманието беше голямо, така човек усеща сигурност и се справя по-лесно с проблема.

# 1 167
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Преди 3 години бяха доста в час и често минаваха да видят как върви кърменето и имаме ли нужда от помощ. Аз имах малко трудности, въпреки че ми беше второ дете, но една неонатоложка направо ми спаси гърдите като ми показа как да слагам на гърда малко бебе.

# 1 168
  • София
Здравейте,
наблюдавалите бременността си при д-р Хасан може ли да ме ориентират как излиза като цена? Болницата има ли пакет за проследяване или се заплаща по нещо на всеки преглед?
Мерси предварително!

# 1 169
  • София
Няма пакет за проследяване, но работят със ЗК. Дали др.Хасан работи с нея обаче не знам. аз бях при Узунова и горе - долу по 64 лв на посещение плащах + 20 накрая за тонове.

Общи условия

Активация на акаунт