Има ли родили/които ще раждат в новата болница Софиямед? Препоръчайте педиатър.

• 236 685
  • 1 471
  •   1
Отговори
# 1 170
Здравейте,
наблюдавалите бременността си при д-р Хасан може ли да ме ориентират как излиза като цена? Болницата има ли пакет за проследяване или се заплаща по нещо на всеки преглед?
Мерси предварително!
Аз се следя при Д-Р Хасан.В 6 месец съм,страшно съм доволна.Работи със ЗК,но по нея ти се полагат 3 безплатни ехографа,другите си ги заплащаш по 40 лв.Вика те на консултация веднъж в месеца.Всички изследвания и направления са безплатни-през ЗК.На мене ми пуска всеки път ПКК,урина,кръвна захар(имам анемия).Праща ме вече 2 пъти с направление за др.специалисти.Много подробен преглед прави,Мери главичка на бебето,гледа пръстчета,ръце,крака,Мери корема ми колко е пораснал,килограмите и кръвното.Отговаря на всички въпроси мн подробно.Ако те интересува още нещо-питай Simple Smile

# 1 171
  • София
Аз по принцип съм му пациент, сега смятам да ме проследява също така. Винаги съм била много доволна от отношението му и от това на Деси. В петък бях на пръв преглед с направление, никакви пари не ми взе за ехографа, но съм сигурна, че до края няма да е все така. Реших само да си сверя часовника горе- долу какво да очаквам като харчове по прегледите.

# 1 172
Първите 3 прегледа са безплатни,после ще заплащаш по 40 лв за преглед с ехограф,изследванията винаги са през ЗК и не плащаш нищо.Има лекции в Софиямед всяка сряда от 15:00 часа на 6 ет. в конферентната зала-препоръчвам ти ги! А всеки вторник има лекции в The Mall в Capella play от 10:00 .Ако имаш възможност ходи и на двете места😊

# 1 173
  • София
Здравейте, имате ли представа колко се чака за преглед при д-р Нецов, т.е. колко време по-рано трябва да си запиша час?

# 1 174
Здравейте,
наблюдавалите бременността си при д-р Хасан може ли да ме ориентират как излиза като цена? Болницата има ли пакет за проследяване или се заплаща по нещо на всеки преглед?
Мерси предварително!

Аз следя бременността при д-р Хасан също. Вече ми предстои раждане. Не се колебайте. Д-р Хасан е изключителен професионалист и много хуманен човек. Следя бременността си с регистрация за ЖК по ЗК, но понякога се заплаща УЗИ прегледа и запис на ДСТ. Всички изследвания ги пуска с направления по ЗК. Ако има проблем, не се колебае незабавно да прави консултации с други специалисти или да ви вика по-често на консултация. Аз се водя високорискова бременност и в моя случай съм му изключително благодарна и признателна, че за всичко реагираше незабавно и взимаше спешни мерки своевременно, за да стигнем вече почти до финала. Желая ви лека и безпроблемна бременност!

# 1 175
  • София
Благодаря на всички за информацията!
Прочетох на 1-2 места, че клонял към секцио, при вас как е? Аз имам едно безпроблемно нормално раждане и би било странно да бъда навивана за секцио, освен ако не се появят обстоятелства, налагащи го...

# 1 176
Прочетох на 1-2 места, че клонял към секцио, при вас как е? Аз имам едно безпроблемно нормално раждане и би било странно да бъда навивана за секцио, освен ако не се появят обстоятелства, налагащи го...

Не мисля, че е така. Аз се следя при него с първо нормално, но трудно раждане. Като повдигнах въпроса за евентуално секцио, той започна да ме разубеждава. Каза, че ако наистина държа на секцио, то ще го направи, но не препоръчва. Каза още, че имало и други майки с трудно първо раждане, които искали секцио за второто и само една не са успели да разубедят с Деси и да роди нормално.

# 1 177
Аз се следях при Хасан миналата година, лятото. Наистина много грижовен и внимателен, Деси е страхотна!

Чувствах се като тяхно дете, НО не ми харесваше презастраховането и съответно насаждането на неспокойствие у бременната, поне при мен така се получи. Давам пример: прати ме на глюкозотелерантен тест в 27 седм без никакви индикации, нито наследствена обремененост, нито едър плод, нито висока захар, нищо, само да го мисля и да пия гадния сироп. Викаше ме на три седмици, а не 1 път месечно. Да, не си плащах всеки ехограф, но пак ми беше странно. Имах абсолютно нормална бременност, да подчертая. И други подобни случаи имаше. Ходех на 2ро мнение за няколко неща. Поради съвкупност на обтоятелства реших да не раждам при тях, но за проследяване, особено от по-хипохондрично настроена майка той е добър Simple Smile на мен ми трябваше по-ларж доктор, просто Simple Smile

# 1 178
Аз също имам първо нормално безпроблемно раждане. Сега съм в по-напреднала възраст и поради предишни проблеми на няколко пъти самата аз предложих на д-р Хасан да направим секцио за предстоящото раждане, но до момента той е категоричен, че ще си раждам нормално. Учудена съм, че клонял повече към секцио! При мен не дава и дума да споменаваме за секцио, освен ако в самия ход на раждане не се наложи по спешност, както казва, всичко се случва на този свят.

# 1 179
Аз не желая да съм секцио и много ме е страх да не се наложи.Като го питам ще раждам ли нормално(слабичка съм),че не искам секцио(още в 8 седмица) ми каза,че ако всичко е наред ще си родя нормално😀

# 1 180
Аз родих в СофияМед преди месец и малко (секцио). Доволна съм от екипа и от неонатолозите. Винаги можеш да си видиш бебето или да си го вземеш (дори в 3-4 през нощта, както ходех аз). Единствените, които се правеха на по-важни отколкото са, бяха санитарките, но то навсякъде е така. Иначе моята докторка, както и другите, които бяха на смяна са много любезни и винаги отговарят на въпроси. Чисти са стаите и родилките бяхма по една в стая.

# 1 181
Колко често може да идва таткото след като родите за да види бебчето? След раждането кога ви донесоха/дадоха бебето?
Ако нямат брак родителите-как става признаването на детето?

# 1 182
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Всеки ден има час за свиждане ( след обяд, мисля към 16ч. беше).
Аз родих, почти веднага ми я сложиха на гърдата и ме оставиха да си я погушкам. След като ме настаниха в стаята мина, може би около час-два преди да ми я донесат отново и да я оставят при мен (тя вече си спеше непробудно и продължи в този дух целият ден Simple Smile ) .

# 1 183
  • София

Ако нямат брак родителите-как става признаването на детето?

Документално в болницата уреждат всичко, дават ви да попълните и двамата едни формуляри и това е.

# 1 184
Всеки ден има час за свиждане ( след обяд, мисля към 16ч. беше).
Аз родих, почти веднага ми я сложиха на гърдата и ме оставиха да си я погушкам. След като ме настаниха в стаята мина, може би около час-два преди да ми я донесат отново и да я оставят при мен (тя вече си спеше непробудно и продължи в този дух целият ден Simple Smile ) .

Калей, а в този час за свиждане, може ли да влезнат двама човека примерно или не знаеш?  Казаха ми принципно, че и без този час за свиждане било по-свободно влизането и не правели проблем.

Общи условия

Активация на акаунт