Най-после!

• 62 068
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 510
Дам единственото сигурно, е, че от живота никой не се е измъкнал жив...ако умреш от катастрофа, задавяне, удушаване, саксия или радиация...или пък рак ще ти е все едно за цигарите, ама нейсе...Не защитавам цигарения дим, но не смятам, че той е причина за световните беди, колкото и да ни убеждават в това...

# 511
Радвате ме, прочетох само последната страница /това вместо запис/

bouquet

# 512
Вижте, на който каквото му е писано ще стане. Статистиките няма да ни спасят от края на живота ни , той идва при всеки. Но пък нека си го живеем в хармония с околните и без да си пречим взаимно. Дали точно цигарите ще са причината за смъртта на някой пушач не знам , но не е приятно да бъдеш омирисван на пепелник от околните , за това става въпрос според мен , за взаимното уважение и такт в отношенията на хората , и за това , че трябва да се съобразяваме един с друг , щом обитаваме едно и също пространство.
Абсолютно  Peace Peace

# 513
  • out of space
Днес как се смях на един коментар.
Преразказвам: старец на 70 г- пушил цял живот. Старец на 70 г- не пушел никога.
На непушача дробът му е черен. На пушача- розов. Да съм питала всеки патоанатом.

Логиката: Пушачът пуши и кашля- изхвърля гадостта. Непушачът диша всякакви гадости и няма рефлекс за кашляне.

Да си пушим, но да не пречим на другите. Непушачите са си в правото- това е, така мисля.

# 514
Ами, хайде да се уважаваме, пушачите имаме права толкова, колкото и непушачите...защо едните да решават за сметка на другите..хайде помислете...да се намери компромис...

# 515
  • out of space
Ами, хайде да се уважаваме, пушачите имаме права токова, колкото непушачите...защо едните да решават за сметка на другите..хайде помислете...

Е, ти помисли.
Просто ти пречиш.

# 516
  • # супернатурална #
Вижте, на който каквото му е писано ще стане. Статистиките няма да ни спасят от края на живота ни , той идва при всеки. Но пък нека си го живеем в хармония с околните и без да си пречим взаимно. Дали точно цигарите ще са причината за смъртта на някой пушач не знам , но не е приятно да бъдеш омирисван на пепелник от околните , за това става въпрос според мен , за взаимното уважение и такт в отношенията на хората , и за това , че трябва да се съобразяваме един с друг , щом обитаваме едно и също пространство.

Peace Напълно съм съгласна с теб, въпреки, че очевидно си от другата страна на барикадата. Та все си мисля...разумно размишляващите хора...не намират ли подобна забрана за крайна, погледнато съвсем обективно. Аз приемам вашето право да не бъдете опушвани. Вие приемате ли моето право?

# 517
Ами, хайде да се уважаваме, пушачите имаме права толкова, колкото и непушачите...защо едните да решават за сметка на другите..хайде помислете...да се намери компромис...
А защо презумпцията е за невинност, след като шансът да си виновен/невинен е 50/50, или е едното или е другото Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 518
Ами, хайде да се уважаваме, пушачите имаме права токова, колкото непушачите...защо едните да решават за сметка на другите..хайде помислете...

Е, ти помисли.
Просто ти пречиш.

Според теб, обаче! А, дали преча нека да оставим неблагодарните да решат!

# 519
Оф, тая дилайт е по - досадна и от вилико.

# 520
  • out of space

Peace Напълно съм съгласна с теб, въпреки, че очевидно си от другата страна на барикадата. Та все си мисля...разумно размишляващите хора...не намират ли подобна забрана за крайна, погледнато съвсем обективно. Аз приемам вашето право да не бъдете опушвани. Вие приемате ли моето право?

Да приемат правото ти да бъдат опушвани!?

# 521
А защо презумпцията е за невинност, след като шансът да си виновен/невинен е 50/50, или е едното или е другото Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ми нали затуй рекнах компромис, бе, четете ли или си баете на вашето...

# 522

Ще дам един пример , кайто не е съвсем точен , но е сходен. Защо нямаш право нощем да надуеш музиката у вас , макар може би да имаш желанието? Защото пречиш на съседа си. И ето , пак някой е решил вместо теб , има си наредби.

# 523
Казвате, че непушачите са по- нетолерантни и по- крайни. Ами само ще ви кажа, че в тази тема не видях някой непушач да обижда пушач, но обратното при мен стана 3 пъти. Една пушачка така ме обиди, че информирах модератор, дори не мога да изрека това, което тя написа, а други две най- безцеремонно заявиха, че дори няма да им е гузно да пушат в мое присъствие. За протокола- виж подписа ми.  Това вече е грозно, айде да видим сега кой е по- нетолерантен.

# 524
  • out of space

Е, ти помисли.
Просто ти пречиш.

Според теб, обаче! А, дали преча нека да оставим неблагодарните да решат!

Кои са неблагодарните?!

Общи условия

Активация на акаунт