АВГУСТовски мами поръчват сутиени, че скоро бебета ще кърмят мили и засмени

• 31 629
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
блонди мерси за темата  Hug

Би би То и аз такива правя, ама си търся малко по здравословни закуски. Иначе мерси   bouquet

И аз следродилна треска не съм имала или поне не си спомням, че то от не спане какво ли и помня.  Mr. Green

Princess Leia Това е супер за ските. И на мен много ми се искаше да има в на Тони градината, но няма.

бюти ще си починеш до неделя има време. Честита ти 6-ка.  Hug

branka07 не се шашкай за хемоглобина. Добре ти е. Просто си го следи всеки месец и ако продължи да пада тогава ще пиеш желязо. Аз два месеца си карах с 113 и чак като ми падна на 110 и почнах да пия желязо.

Hris_ http://www.gotvetesmen.com/recipes/alphabet_list/index.php?alpab … chki-s-kashkaval- аз слагам и малко сиренце.
Ето и едни супер бързи. 1 ч.ч. кисело мляко 2 ч.ч. брашно 150 гр. сирене 1 ч.л. сода всичко това се обърква. Правят се питчици и на всяка отгоре с пръс и правиш дупчица и там слагаш малко масълце. Фурната на 190 градуса. Като се зачервят се вадят.

emi_v ти пък щото си много дърта  hahaha

Hati_86 То както едно време са ги повивали. Нали го отрекоха това.

# 76
Тия питки, които Лоа ги е описала мама ги прави и са чудни, според мен маслото допринася доста.

# 77
  • Пловдив
Тези питки ги намерих в една книжка Хранене на детето от 1 до 3 г. Готиното е че са супер бързи и вкусни.

# 78
Тези питки ги намерих в една книжка Хранене на детето от 1 до 3 г. Готиното е че са супер бързи и вкусни.
Да и аз я имам тая книжка, ама ми изчезна янкъде. Мама ги прави от години, у дома се гълтат като топъл хляб- аз ги правя с пълнозърнесто брашно и кашкавал и пак са много вкусни. Peace

# 79
Запис и от мен, току що приключих с четенето и Лоа сега с тези питчици направо   chef, ама ужасно ми се спи и не ми се рискува да заспя, докато вкусните питки стават на въгленчета, така че ги оставям за сутринта.
При нас всичко е ок. Малко си ме наболява от тук от там, но то е нормално, а и бебо се опитва да излезе с глава през пъпа или през стомаха ми понякога, голямо бутане... другият номер е да се подпре или стъпи, или там каквото прави на пикочния ми мехур... Друго, днес ми биха Анти Д Гамаглобулин - профилактично 28 седмица, до сега не съм имала антитела, това е заради - резус фактор при мен, при +резус фактор на таткото...

Хайде момичета лека нощ и добро утро   bouquet

# 80
ейй , много ми харесаха ! Искам и аааз , ама не съм поръчвала досега от амазон..  newsm78

Моят хемоглобин никога не е бил над 110, дори и като не съм бременна. Все ми е нисък, а много ям зелени храни . Сега ми е 94 и пия Феро-фолгама, дано да се вдигне поне над 110. Предния път след секциото  ми беше станал 76 .
Кръвното ми е 90/60-50 , ама на мен така си ми е добре. Ч!увствам се ок и не се опитвам да го променям.

Морско конче
, защо ти слагат профилактично анти Д ? И някъде другаде бях чела , та ми стана странно  newsm78 При положение ,че всичко е ок... На мен даже след раждането не ми сложиха профилактично (бебето беше с 0- , като моята). Ти ли си я купи ?

# 81
Обаче контрахирането на матката беше доста болезнено след второто раждане, не ми се мисли сега как ще е...

За това ме предупреди една майка, с 4 деца. С всяко следващо раждане контрахирането на матката боляло все повече и повече. Така че момичета имайте го предвид. И понеже нищо не дават в нашата болница като болкоуспокояващо, мисля да се запася с парацетамол и аулин (само при нужда).

Месечинка, подозирах, че нещо такова се е случило. Почивай си сега, надявам се приключи с работата.

МериДжейн, и на теб добре завърнала се. Надявам се повече да няма такива неразположения.

Сега само Женя Иванова остана да се разпише, че и във ФБ не е писала скоро. Дано са я изписали и нея.

Бюти, как ще минеш после в коловоза с бебето? Като гледам как си постоянно на максимални обороти.........

Лоа, добра идейка за рецепта за сутринта.

Аз съм с болки и не мога да спя. Както се вижда от ненормалния час на поста ми. Пих сега но-шпа, дано да ми поотмине.

# 82
Добро утро момичета! Да се запиша и аз докато е спокойно още при мен.
Hati_86 това което си харесала е много полезно, и аз мисля да си купя. Докато са новородени е хубаво да ги загърнеш за да не се плашат, иначе се стряскат бебоците.
За хемоглобина ви препоръчвам да си хапвате сурови ядки, но по малко, че са много калорични, напр. 10 бадема или 10 ореха сутрин и вечер.
Вижте и аз каква количка харесах последно http://www.bebe-best.com/jane-detska-kolitchka-muum-matrix-p39-g … sifkkq8qlk26bk611, чакам коментарите ви, интересува ме вашето мнение.
Лек ден на всички тумбачета!   bouquet

# 83
Мисис, на мен не ми показва количката, понеже нямам регистрация.
Момичета пак казвам- имам 10 таблетки дуфастон за подаряване, явно много късно се сетих , но за съжаление чак сега ги видях.
Айде до скоро- отивам на вилата за един ден.

# 84
mimiss дай друг линк, че този иска регистрация.

# 85
Добро утро, мами Simple Smile
Най-после нещо като слънце newsm44
Мимис, и аз не мога да я видя количката. Аз съм се спряла на http://cangaroo-bg.com/?act=inside_product&product_id=196 , и най-ми харесва цената й Laughing
 Ох мами, да ви се оплача - след седмица проучване на матрачета още се колебая между http://blian.bg/index.php?option=com_content&view=article&am … 6:a&Itemid=61 или 7 см с кокос- тях го има много по магазините. А снощи милото ме изненда с новинатач 4е трябвало да бъде изцяло от естествени материали  Shocked всичко добре, ама от къде да го намеря такъв и за колко?  smile3506

# 86
rossy-pm  нямам антитела, но докторката каза, че 28-ма седмица е добре да се сложи профилактично, ако имам финансова възможност (е в тази ситуация може ли да нямам)... а след раждането ако бебо е + отново, но тази в болницата мисля не се заплаща... не съм сигурна. Сега си я купих. Из интернет пространството прочетох, че извън БГ, не помня къде, си е по ЗК и тази профилактичната...

За хемоглобина - при бременните е нормално да е малко по-нисък, затова реф. 120-160, клони по-скоро към долна 110 съвсем спокойно.

# 87
Добро утро, мами Simple Smile
Най-после нещо като слънце newsm44
Мимис, и аз не мога да я видя количката. Аз съм се спряла на http://cangaroo-bg.com/?act=inside_product&product_id=196 , и най-ми харесва цената й Laughing
 Ох мами, да ви се оплача - след седмица проучване на матрачета още се колебая между http://blian.bg/index.php?option=com_content&view=article&am … 6:a&Itemid=61 или 7 см с кокос- тях го има много по магазините. А снощи милото ме изненда с новинатач 4е трябвало да бъде изцяло от естествени материали  Shocked всичко добре, ама от къде да го намеря такъв и за колко?  smile3506

И количката и матрачето са много хубави. Много готино съчетание на цветове.

Ная спи вече 4 г. на едно дунапренено дюшече и не сме имали никакви проблеми със съня или нещо друго, даже и аз като съм лягала, когато се лигавим двете, ми е много удобно, така че не виждам какво толкова се шашкаш за този матрак.

# 88
Добро утро Wink Леле пак колко много сте изписали.

За коланите; Аз имах,но честно казано ми беше неудобен и не ми помогна.

Родилна треска не помня да съм имала,но помня че и най-малкото нещо ме разтройваше и плачех.

Не помня дали сте обсаждали този въпрос и се извинявам ако е така - с късо или дълго ръкавче мислите да взимате комплекчето за изписване? Ако го има някъде назад кажете и се връщам.

Хубав ден! Hug

# 89
Мерси Jija, и аз си мислех, че то е една мръвка бебо, няма какво толко да го деформира матрака, я ! Ще го строя довечера моя в две редици  Laughing
А за количката, моята трябва да е в синьо, и за съжаление комбинацията в цветовете там не е толкова сполучлива Sad доста тъмничка идва, но компромиса - 400 лв за  количка 3в1 се наложи и твърдо ще е тя“

И на мен ми е интерсно да чуя съвети от препатили мами за изписването с каакво ръкавче да е Simple Smile  

Общи условия

Активация на акаунт