Кате, честит племенник! Да е жив и здрав! Избрали са страхотно име.
Призля ми докато четях как е паднал Ади в басейна. Важното е, че всичко е свършило добре

Мадлен, Ейприл, гуш, гуш, гуш!
Рали, а ти где така в тази жега? Стой на хладно и се пази!
Мляко още не съм купила. Но май ще се наложи скоро.
Обувки - купих много сладки сандалки. Български. Не помня марката. Люба, помогни на дъртата, моля.
Хайде сега и аз да помрънкам. Ива е с поредната ангина. Висока температура и е като размазана в жегата. Снощи почти не спа. И не ми стига нейното мрънкане и притеснението, ами и Яна цъфна около 3 да тръгва за лагера. Легна при нас, но не заспа. Ива се пробуди, видя сестра си и тя скочи да се хилят. Така до 5. Ива заспа, аз се отнесох, но навън развиделя и говедото започна през 30 секунди да пита кога ще тръгваме. В 5,30 не издържах и станах. Тя се облече за секунда, взе си плажната чанта и застана до вратата. А аз се въртя на едно място по гащи и не знам къде се намирам. Отидох до тоалетната, излизам, тя плътно пред вратата чака. Вместо в 6,30, бяхме на отправната точка в 6. Накрая отпраши, даже чао не се сети да каже. Май много сме й досадили и бързаше да отиде да си почине. Не е истина просто каква нощ изкарахме.
Хм, май се намрънках

/,но за съжаление в БГ не е много платена
/

))

Явно в момента са на тази вълна, защото разбрах, че в неговата група има и други "двойки", а и едно момченце, което много се радва на Ивайла и само я разнася, вчера ме попита и то съвсем сериозно дали тя си има гадже вече...

и двамата се мажем с 50spf. След малко ще ходим при джипка да потвърди моята диагноза и да видим какво ще измисли после хомеопатка.