Времето навън се мръщи, януарче преобръща къщи! (38)

• 38 162
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Днес явно много кофти ден.

Кате, честит племенник! Да е жив и здрав! Избрали са страхотно име.
Призля ми докато четях как е паднал Ади в басейна. Важното е, че всичко е свършило добре  Hug

Мадлен, Ейприл, гуш, гуш, гуш!

Рали, а ти где така в тази жега? Стой на хладно и се пази!

Мляко още не съм купила. Но май ще се наложи скоро.

Обувки - купих много сладки сандалки. Български. Не помня марката. Люба, помогни на дъртата, моля.

Хайде сега и аз да помрънкам. Ива е с поредната ангина. Висока температура и е като размазана в жегата. Снощи почти не спа. И не ми стига нейното мрънкане и притеснението, ами и Яна цъфна около 3 да тръгва за лагера. Легна при нас, но не заспа. Ива се пробуди, видя сестра си и тя скочи да се хилят. Така до 5. Ива заспа, аз се отнесох, но навън развиделя и говедото започна през 30 секунди да пита кога ще тръгваме. В 5,30 не издържах и станах. Тя се облече за секунда, взе си плажната чанта и застана до вратата. А аз се въртя на едно място по гащи и не знам къде се намирам. Отидох до тоалетната, излизам, тя плътно пред вратата чака. Вместо в 6,30, бяхме на отправната точка в 6. Накрая отпраши, даже чао не се сети да каже. Май много сме й досадили и бързаше да отиде да си почине. Не е истина просто каква нощ изкарахме.
Хм, май се намрънках #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 691
  • sofia
Ети, Chippo- ако купиш 2чифта, втория на 50% намален.

# 692
Ггъбка Честит Рожден Ден!Бъди здрава и много щастлива!

Кате Честит ти племенник! Здрав и голям мъж да порасне  bouquet

ЕленияHug пожелавам ти все пак един ден да има полза от магистратурата Hug Професията ти е много хуманна и аз много я харесвам /като малка исках все учителка да ставам Heart Eyes/,но за съжаление в БГ не е много платена Confused /изключвам учителките които дават частни уроци - тях не ги мисля Wink/

Доколкото разбирам от постовете ви напоследък доста палави са дечковците ни - и мойта не отстъпва,де Wink За всички които са имали неприятни изживявания тия дни - едно голямо гуш от нас Hug

Адис - мечтая за апартамент с южно изложение Heart Eyes Обожавам топлото Heart Eyes Ние сме с две северни стаи / и само хола ни е южен/ и през лятото по принцип не мога да се оплача - все едно сме с климатик, ама през останалото време.... Sick

Още щях да пиша,ама вече забравих какво Embarassed
 Hug

# 693
Уф каква съм заблеяна.

Кате, честит племенник, а чак сега видях и прочетох за случката в басейна, направо умопобъркващо, дано не се случва никога повече и на никого.

Ети, много неприятна нощ, а ако обичаш и да поспиваш е още по-тежко Sad

Буби, честити ви подстрижки, да пуснеш снимки и на двете. А и да кажеш рецептата за суфлето от тиквички.

Тези обувчици Чипо и ние ги гледахме, даже бяха на още по-супер цена 34 лв пак естествена кожа и анатомични, дори подметчицата е супер мека, ама продавачката що ме разубеди, каза, че в Китай ги произвеждали и май нещо им беше дефектен точно този модел, който аз гледах, там където беше шита кожата дупките бяха по-големи и ми се стори, че ще се скъсат. Иначе такава промоция щях да ги грабна 2 чифта без да се замислям.  Crazy

Аз съм в критично настроение, нападната от лудата ми сестра. Склонихме да правим кръщене и ще е двойно, защото и на Краси татко и също не е кръщаван, та сестра ми ще е кръстница на него, а племенницата ми ще е кръстница на малката. Обаче те нали са гърчоля и много прихванала мойта сестрица от техните религиозни обичаи и сега ми звъни час през час, каква рокля, че какви свещи да вземе, че какви златни кръстове, ше ме побърка #Crazy #Crazy #Crazy Пък там много държат на това и ми пуска постоянно няккакви сайтове да гледам.

# 694
добър вечерс мамитос  Heart Eyes

Благодаря на всички за милите пожелания за моето племенниче  Hug Hug Hug много е хубаво да си леляяя, някак си различно чувствооо, чувствам се гордааа Simple Smile))

зайкееее майкеее кога минаха тези месеци бря? нимога да повярвам, че скоро ще се появи зайче номер 2? трябва да се видим задължително след Смолян  Peace

етиииииии  Hug домъчняло ми е и за теб фмногооо  Hug кофти нощ сте изкарали, а Ивка щастливка да се оздравява бързичко  Heart Eyes

малко да се включа по темите:

шапки, кърпи - имаме си една любима шапка и не я сваляме, друга не търпим! е т'ва е дано оцелее до края на сезона  Joy

слънцезащитно - почти изпръсках една тубичка на Чико 50+ с пулверизатор....ами много съм доволна...бях малко предубедена като го купувах, но е добър  Peace

храна: йок нъок само мляко, банани и таратор, аааа и Данонино..... не знам дали в следствие на пробиването на кучешките, но от 2-3 седмици сме предимно и само на млечни, отказва всякаква солена храна...нощно време изпива по 500мл мляко и то взех, че му давам прясно и си го смока без проблем... обяд и вечеря - таратор - любим ни е  Laughing  

лека нощ на всички и многоооо целувкииии  Heart Eyes

# 695
Бенджи, ето я рецептата за суфлето:  
http://nana.errazib.com/cookery_book/sufle-ot-tikvichki/
Супер стана, само имам една забележка, според мен 15 мин не са достатъчни, за да се отцедят тиквичките, трябва им повечко и малко да са посолени, за да си пуснат водата. Мойто стана много вкусно, само дето имаше бая водичка, те си пускат и явно са искали още изцеждане.
Тези дни ще ни снимам постриганите.  Peace
Успех с кръщенето и не се връзвай много на традициите, гледай на вас да ви е спокойно. Аз се радвам, че нашето мина рано-рано, Зори изобщо не плака, даже се хилеше на попа, което за нея е много странно, всички бяхме така  Shocked .

Кате, явно и вие сте в бандата на стачкуващите зъбета, щото бая народ се оплакаха, че дечурлигата стачкуват на яденето. Като слушам Ади поне хапва нещо, дано му мине периода по-бързо.  Hug

Ети,  Hug!
Моята синина на окото, която вече е цвят светло бордо е на път да изчезне... но хората все още ме гледат със съчувствие.  hahaha

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 09:03 от bubi_barabata

# 696
Кате, какво прясно мляко даваш и вариш ли го?  Аз все се каня да почна Кали с прясно мляко, но ми се струва още малка

# 697
Добро утро!

Шапка, учудващо и за мен Ивайла търпи, даже, ако й я сваля нещо или й падне почва да мрънка да й я слагам.

Слънцезащитен мин. година ползвах на Адерма, тази год. ще сме с vichy, но ни е подарък. А, за мартин който е алергичен към слънцето, до преди мин. год. съм ползвала само Чико и също съм доволна.

Момичета, вчера моя син ми заяви, че вече има гадже, дори ми каза как са се скрили и се целували по устата и колко било хубаво...  ooooh! Явно в момента са на тази вълна, защото разбрах, че в неговата група има и други "двойки", а и едно момченце, което много се радва на Ивайла и само я разнася, вчера ме попита и то съвсем сериозно дали тя си има гадже вече...

Ети, растат си и стават все по-самостоятелни, чак ми е малко тъжно на моменти като се замисля как започват да ни търсят все по-малко.

Хубав и безавариен ден на всички и бързо оздравяване на болничките Hug

# 698
адис, уби рибата! смяла съм се с глас! макар че не съм сигурна, че е смешно...Simple Smile
като порасне ще й разправяш как още на годинка и 5 месеца е  имала кандидати Simple Smile

буби, аз това го правя много отдавна, но слагам и картофи. нищо не цедя, те дърпат водата. аз му викам огретен с тиквички, но името е съвсем примерно, защото аз съм си го измислила  Laughing Laughing Laughing всъщност аз хич не обичам тиквички, но понеже дара яде всичко, което е с тиквички сега съм принудена да ги слагам във всичко Laughing Laughing Laughing

софийски мами (адис и ти!), остава ли срещата за днес?
съжалявам, но нещо не мога да намеря темата ни. аз мисля към 10,30 ч. да съм на слона, че много жега и 11 ч. ми се вижда късничко. само трябва да мина да взема на дара някаква закуска за обяд, че мм забравил да пребера в хладилника яденето, което й сготвих вчера Simple Smile

# 699
адис Няма какво да се учудваш, аз самата в детската градина минах през всички момченца като гадже и с 2 от тях даже се ожених   Laughing Даже в Смолян като се виждаме из квартала с тях пак си припомняме със смях какви сме били като малки  Laughing Голяма съм любовчийка, на тати съм се метнала  Mr. Green

Елч ето я темата:
   ЦЪК

Аз ще се опитам да дойда към 11.

# 700
Аууу Ети, ама верно нощ един път ooooh!
Откъде ги въдите тези постоянни болести, от яслата ли? А аз си мислех, че лятото не боледуват Cry

Елч, на мен проблемите не са ми в кръвното, а в това, че щитовидните хормони не са ми в ред и съм с постоянна аритмия и сърцебиене. В комбинация с един лек порок на сърцето, диетата, жегата и кафето и бях готова. Вчера цял ден не знаех къде съм

И все пак да се похваля, че въпреки хормоналните проблеми диетата има ефект. Само за 2 седмици съм видимо отслабнала и се чуствам в пъти по-добре. Че се бях подтиснала нещо. Сега остава да си надвия над мързела и да взема да поразкърша снага, че съм като желе

Марти нещо се отпушва да говори, днес застана до входната врата и избърбори нещо от сорта " айди вън". Но никога не повтаря едно и също нещо 2 пъти, явно са някакви моментни включвания.

Мамета, а ако му сваля пампата и го оставя да се опикава дали ще схване за какво е гърнето  newsm78

Кате, гледам, че сте само по бански на плажа. Ади ходи ли вече на гърне?
Въобще ще съм благодарна на всякакъв споделен опит в тая насока, защото съм си поставила задачата това лято да махнем пампата

# 701
kak@r@la, лятото е най-добрия сезон за махане на памперса. С каката процедирахме така: не слагаме памперс и кара по гащички. Често я слагахме на гърнето, в тоалетната, в мивката в банята, над легена, и т.н. или както казват бабите "я канехме да пишка"  Mr. Green  Приготви се да има опикани дрехи. Лени започна да пишка над канала в банята, на гърнето стоеше с часове и нищо не вършеше, на над канала веднага се изпишкваше. После почна и в гърнето.

# 702
И двамата с Виктор сме със слънчева алергия. #Cussing out и двамата се мажем с 50spf. След малко ще ходим при джипка да потвърди моята диагноза и да видим какво ще измисли после хомеопатка. Mr. Green......най-вероятно ще варя невени и лайка....
......
Като стана въпрос за тиквички,мислих,че само прикраставиците се усеща осезателно разликата м/у купешки и домашни,но се оказа,че и при тиквичките има голяма разлика.Попаднаха ми 3-4 домашни тиквички- кво да ви кажа- мозък са. Simple Smile
......
И пак да побутна въпроса си:
Препоръчайте ми добрър безжичен нет(с рутер)

# 703
  • София
Привет!

Днес е много горещо, направо се стопихме сутринта като излизахме. Имах и едно спречкване с двама собственици на кучета, които си "разхождаха" кучетата в пясъчника на детската площадка  Twisted Evil. Кварталът ни е много зелен и пълен с тревни площи, подходящи за кучета и не мога да разбера що за извратеност от страна на кучкарите е да си пуснат кучетата баш където играят децата, а не мръднат на двадесетина метра. Пясъкът е съвсем нов, преди десетина дни събрахме пари и го купихме, а вече целият е миниран. Вече не пускам Ади вътре. Върха на нахалството им беше, че ми казаха, че тъй като всички градинки били разрешени за разходи на кучета, били в пълното си право да ги пускат в пясъчника  #Cussing out

Адис, гледай ти какъв любовчия си имала Simple Smile. Бобката е доста захлупен в това отношение, хич и не се сеща за такива работи.

Бенджи, дано всичко да мине както трябва с кръщенето. Аз вече се чудя кога да кръстя Ади, в момента е в период, в който много се страхува от чужди хора, ако я кръстя сега сигурно ще ореве църквата. Един поп ми каза на шега, че момичетата повече ревяли, защото по-трудно им излизала лошотията  hahaha

bouquet

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 15:51 от Зън

# 704
На мен попа ми каза,че съм избрала най-подходящата възраст за къщение на децата. Стеала кръстихме на 2м,а Вико на 4м. Човекът сподели, че е по-добре да се кръстят децата докато са бебет, защото като по-големи и по -осъзнати се страхуват от отчето(човек с дълга брада и черно расо,пееш сранни песни....)Трудно минавала процедурата....... а децата така или иначе няма да помнят,по-добре било в бебешка възраст. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт