7-класник С МОДУЛИТЕ В ЛЮТА БИТКА ВЛИЗА И ЗА НАЙ-ЖЕЛАНАТА ГИМНАЗИЯ ПЕЧЕЛИ ВИЗА

• 38 835
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Преразказът е труден ,защото почти няма развитие на някакво действие или случка , това описание с навиците на котките от името на неутрален разказвач...

# 376
И аз мисля, че текстът е труден!!! Много цифри, мнооооого и това ще го притесни. Ох, дано тестът да е бил по-лесен Sad Аз вече съм много притеснена  Simple Smile дано всичко да е наред и децата да са се справили!!!!

# 377
Аз, като майка на осмокласник, стискам палци на моята приятелка и нейното дете. Те не познават този чудесен форум, който на нас много ни помогна миналата година.
Успех на всички!

# 378
  • София
уф, с тези котки, коя какво прави, си е доста помнене!  newsm78

Това си мислех и аз. Дали трябва всяко движение на котките и тълкуването му да се изброят?
Иначе много приятно и разбираемо разказче. А и явно всички деца обичат котки  Simple Smile

# 379
  • Пловдив
Фактите може би ще ги запомни, но такава бъркотия ще направи с предаването им от името на неутрален разказвач. Като в небрано лозе ще е.

# 380
  • в семейството
уж, чета всичко, а не съм видяла, че Ani neli е пуснала линк!  #Crazy

# 381
  • гр. София
Някое детенце да се обадило вече? Моята още не.

# 382
  • София
Моята току-що се обади и каза : Мамо, беше много лесно!

# 383
  • Пловдив
Вече го очаквам всеки момент.

# 384
# 385
  • гр. София

Искам и аз това да чуя.  Praynig

# 386
  • Добрич
Е, първата успокоена мама!  bouquet

# 387
А някой да има информация за теста???!!!

# 388
  • София
Моят още не е звъннал. Казала съм като свърши да звънне. Много беше притеснен сутринта.
А и този преразказ ми се вижда труден за разбиране от тях. Дано не съм права  Praynig

# 389
  • Пловдив
А аз вече така се притесник като прочетох разказа, че само искам да се обади и да ми каже, че е добре. Тия навици на котките и какво означават сигурно ще объркаме нещо. Дано да не е много голямо МАЗАЛОТО!

Общи условия

Активация на акаунт