7-класник С МОДУЛИТЕ В ЛЮТА БИТКА ВЛИЗА И ЗА НАЙ-ЖЕЛАНАТА ГИМНАЗИЯ ПЕЧЕЛИ ВИЗА

• 38 822
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Има ли деца, които още не са се обадили?

# 421
  • гр. София
И мойта се обади. На въпроса "Как мина?" каза "Ми добре." Имала една грешка на теста, а преразказът я е затруднил. Много описание е имало. И не иска да знае отговорите, когато ги публикуват.

# 422
А, виждам, че това е било

# 423
  • София
Защо манастира бил глух и черен - това каза момичето ми за тезата.  newsm78 Все още беше превъзбудена и беше доста шумно около нея. Не било толкова трудно, колкото очаквала. Господин Томов познавал лично автора (Д. Енев) и много го харесвал, за това се упражнявали в/у негови разкази  Joy

# 424
И моят още не се е обадил.. Притеснихте ме с тезата. По принцип това не ни е силното място

# 425
  • Пловдив

Ние чакаме включване.

# 426
  • Добрич
моето

# 427
И моето момче още не е звъннало...ужас

# 428
  • Пловдив
И моят не се обажда ощеее

# 429
И моето момче още не се е обадило.

# 430
Вече си изясних горе-долу нещата, след 2 часа ще видя и теста. Късмет на всички!

# 431
А за т'ва, дет му казвате "теза" каза, че било нещо от сорта на "Коментирайте какво внушава следното изречение "Спеше и манастирът, глух и пустинен" от Вазовата творба "Една българка"
[/quote]
така ми каза и моят син, според него преразказа не бил много труден, а тестът - лесен Thinking  ще се разбере от резултатите

# 432
Не беше убеден, че правилно е избрал думите на бабата да ги предаде в минало неопределено.
Той преразказът не е ли в сегашно историческо?

# 433
  • София
Преди 4 години голямата ми писа преразказ по Енев, сега и малката.
Голямата тогава се справи чудесно. Дано сега и малката fingerscrossed

# 434
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Уф, и моята звънна Simple Smile Не е доволна от тезата, която е написала на 25-ти въпрос, иначе смята теста за лесен  Wink За преразказа каза, че от ...  цитирам: "20 движения на тези котки едно движение ми бяга, но преразказа ми излезе 3 страници!" ... То това със страниците изобщо не е показателно, ама иди й го обяснявай  Joy
Важното е, че е доволна от себе си и звучеше много усмихнато  Wink

Общи условия

Активация на акаунт