7-класник С МОДУЛИТЕ В ЛЮТА БИТКА ВЛИЗА И ЗА НАЙ-ЖЕЛАНАТА ГИМНАЗИЯ ПЕЧЕЛИ ВИЗА

• 38 842
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
  • Добрич
Сега ,ако някои публикува и теста ще е супер
мда, .. много моля

# 346
  • Пловдив
Дано, иначе чак след 15ч в сайта на министерството.

# 347
  • Sofia
По БНТ - САТ дават за изпитите днес!

# 348
Преразказ от името на неутрален разказвач е определено по-труден, но каквото е за един, това е за всички. Моля, който получи някаква информация за теста да напише, че съвсем нищичко не знаем още... Rolling Eyes

# 349
  • София
Явно този автор публикува в списание Мениджър. И този разказа е там. Няма ли менидъри между нас? Хайде мениджъри не спете, моля. Сканирайте и качете Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 350
  • Sofia, Bulgaria
Е, ако котките бях из Младост, щеше да е по-добре... Интересно ми е и какви ще са имената на тия котки  Mr. Green

# 351
А някой да знае, дали разказът го има някъде онлайн  Mr. Green???

И на нас слабото ни място е "От името на неутрален разказвач"  newsm78 , но текстът звучи приятно, та дано им е на късмет на децата!!!

УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!!!!!! Heart Eyes

# 352
  • Пловдив
unadaptable,

Моля, ако ти е познат текста за преразказ да кажеш какво мислиш  baby_neutral

# 353
И аз мисля,че е по труден преразказа от името на неутрален разказвач,но дано се справят отлично всички деца!
И аз го търсих разаказа онлайн,но не го намерих.

# 354
Имам една позната в Мениджър, писала съм и да видим какво ще ми отговори  Praynig

# 355
  • София
никаква идея нямам лесен ли е, труден ли е. Надявам се изцяло на детето, то да си каже като си дойде.

# 356
мили дами, от сутринта чета форума и се притеснявам заедно с всички:) Но току що ми се обади приятелка, която от много години не живее в БГ и знете ли какво ми каза: "Като четеш и се притесняваш, помагаш ли на детето с нещо? Връзката между майката и детето е толкова силна, че по-вероятно е да му предадеш притеснението си. Затова се захвани да правиш нещо, което ти е приятно и се довери на детето си."
Не знам на вас дали това би ви помогнало, но аз се почувствах по-добре......
Наредих един пасианс Simple Smile)))) Времето е чудесно излизам навън Simple Smile

Ще се справят, вярвайте в тях!

# 357
Имам една позната в Мениджър, писала съм и да видим какво ще ми отговори  Praynig

^MIA^ - ще се радваме да споделиш, ако получиш инфо от твоята позната Simple Smile

# 358
  • София
Последните 2 преразказа в Софроний са били точно на текстове на Деян Енев.

Преподавателят по БЕЛ смята, че стилът му е много добър и като цяло смята, че децата ще се справят без проблем.

# 359
unadaptable,

Моля, ако ти е познат текста за преразказ да кажеш какво мислиш  baby_neutral

Познат ми е, лек е за четене, но преразказ от името на неутрален разказвач се прави по-трудно по принцип. Повече ме притеснява дали ще се справят с изискванията, отколкото дали ще запомнят текста. Мисля, че запомнянето няма да е проблема, а спазването на изискванията към този вид преразказ.
Неизвестността около теста пък ми опъна нервите най-вече. Няма ли вече някаква информация?
П.П. Деян Енев се пада отново като автор, явно в МОМН някой го харесва Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт