Отговори
# 105
  • София
Боже, Мия, какво сте изживели, направо не ми се мисли - разтреперах се докато четох. Бързо да се оправя Мишлето и да не се случват такива неща повече! Наистина страхотен кураж  Hug

# 106
  • Сливен
Мия Hug! Дано повече не ти се случва такова нещо!
Аз се отбивам почти всяка вечер, но напоследък май не ми остават сили и нерви и само поглеждам...
В Трявна така и не съм ходила, много пъти съм минавала покрай града и всеки път си казвам че задължително трябва да останем... и до там.
Маичка все още е с памперс и май няма да успеем да го махнем, казва ама не всеки път, а сутрин я хващах няколко пъти че не й се става веднага и пишка там Crazy.
J.R, и аз смятам че е по-добре да се каже и да са подготвени, отколкото да си спестиш нещо , за да вземат детето, все пак най-важното е то да е здраво и гледано добре.
Лека нощ от мен и на всички Hug!

# 107
  • Варна
Леле, Миа, какъв кошмар сте преживели  Sad
Скоро сънувах подобен сън, но беше само сън. Не мога да повярвам, че се е случило на едно от нашите ноемврийчета  Sad
Дано наистина Мишко спре да се захласва  Hug

Норче, доматки, краставички, тиквички и малко подправки /най-се радвам на босилека  Mr. Green/ сяхме на мястото на къщата. Имаме ми малка сладка градинка  Mr. Green

Веси, верно че е видяла жабката на Априлци. Но аз приготвях багажа тогава и не бях при нея, та бях забравила. Тя милата така се въодушеви от жабката на Трявна, че си мислих, че й е за първи път  Embarassed

# 108
Мия много кофти случка.  Hug Hug Hug
Дано му мине на Мишко.
При Митко като се захласваше като малък и по-силничко разстърсване помага сега поне са по-големи. На Митко като малък това с духването вобще не вършеше работа. Ама дано бързо да го забрави.

Тези дни гледах клипове на Митко от първите месеци. Е имам поне 5 клипа с къпане, които завършват с заикване, спиране на въздух и зачервяване на детето, паника на възрастните и спиране на апарата.  5 клипа с драматичен завършек Simple Smile Сега като го гледам какъв е голям и как се пъчи, че ще става БАТКО направо ми е смешно, ама тогава не ми е било до смях.

Сега се хвали на площадката "Аз съм Батко Нитко"

# 109
Здравейтее! Wink

Мия, ужасна случка, дано бързо го израсте това Мишето!  Hug Hug Heart Eyes
Разревах се и аз, тази вечер само рева по нощите, в другата отчетна се роди първото бебе и аз се ошашках нещо, притесних се - все си мислех как има доста време, а и съвсем, ама съвсем нищичко не съм подготвила... Whistling ooooh!

Браво на Нея и Влади - много добре сте направили, и аз не съм разбрала, ама то за какво ли съм в час напоследък... Rolling Eyes Whistling

За бременноста и аз няма какво толкова вълнуващо да кажа - аз си я карам почти същата като предишната, само дето тая повечко ме изморява и ми тежи, но то е и заради Бобо - а той е в стихията си - не мога да му смогна на белите, приказките и енергията... само да му отговарям на въпросите се изморявам, пък за другото вадя бялото знаме и лягам да почивам...  Whistling  Grinning
На всичкото отгоре още не сме си купили жилище, и май раждане, ремонти и пренасяне ще съвпаднат, та ми е лудница. Всеки ден с това се занимавам, изнервен мъж успокоявам, ама се и поскарваме постоянно, че не можем да стигнем до консенсус и ей такива работи около нас... Горкото ми бебе, никакво внимание не му обръщам, сега ще му поговоря мъничко...  Blush Confused

На море май няма да отидем, че мъжа има много работа и няма как - аз още не мога да го преживея, но свиквам...все пак до последно ще се надявам на едно късно през септември, само всичко да е наред с бебка. Praynig

Айде за събота ако има среща и ние сигурно ще дойдем, че искам да ви видя преди да родя!  Hug

# 110
  • Варна
Весито нали е снощна, а пък вече май е късно за кафе, айде по едно коктейлче  Mr. Green

# 111
  • София
Хаххаха не съм снощна заради партито, ами че гледах мача досред нощите. От партито си тръгнах с 200 след като се появи Евгени Минчев с потресаващи тънки ярко зелени чорапи до коляното, с къси панталонки и под ръка с Китаеца  Sick Та не издържах и напуснах бързо-бързо  Laughing Иначе беше много хубаво, изискано откриване, но точно тези "ВИП-ове" ми дойдоха в повече...
Ресторанта иначе е върха, особено като знам, че на мен дължат невероятно красивото си лого, меню, реклами и снимки  Laughing , изключително скромно да заявя  Mr. Green

Ето сайта, въпреки, че го довършваме все още - за любителите на автентичната италианска кухня:

http://cinecitta.bg/

# 112
  • София
та Вессс, кога казваш сме там? предпочитам преди да родя ако може  Wink

нещо ми се излиза без деца, без мъж..... ако може и без корем  Laughing

# 113
  • Сливен
Ееее, Вес, поне не можеш да се оплачеш, че не е било зрелищно Mr. Green, представям си комбинацията Laughing.
А аз тихо и кротко си бях на фотограграфска изложба, после ходихме в едно заведение /радвам се, че нямам снимки да покажа за сравнение с ресторанта Mr. Green...макар че не беше лошо/.

# 114
# 115
  • София
ЧРД на всички празнуващи от вчера, и специално от днес  Wink на Павката на Ели Вълканова!

Да си носите с гордост името  Hug

# 116
Оф аз да се оплача или сме със скарлатина или с онзи летен вирус  Crazy 24 часа беше с 40 градуса температура и съвсем леко зачервено гърло, след това температурата спадна и избиха пъпки, ама едни такива като точици по коремче, крачета над и около колената, има и по пръстчетата и по дланите, гърлото му има ранички и го боли, днес го завдох за гърлен секрет и ми казаха че имал гъбички по езика, ама резултатите ще са готови чак в сряда  Crazy направо незнам какво е, егати и работата. Та исках да помоля тези които изкараха вируса или са се сблъсквали със скарлатина да ме светнете на какво повече ви прилича, аз до сряда ще изперколясам  ooooh! И вредно ли е да се чипка, аз при варицелата го къпех ама сега незнам, та такива работи от нас, важното е нещо да се случва  #Crazy
Айде лек ден и приятни разходки  Hug

# 117
  • София
Маймунски, скарлатина се познава много добре при преглед - щом сте ходили и докс е отсъдил, че не е значи сигурно е така, защото моята педка ми обясняваше, че петната са много характерни.
По-скоро е вируса, въпреки, че той пък е характерен с обрив, по ръце /от китките надолу - по пръстчетата отгоре и отдолу по възглавничките/ по крачетата от глезена надолу /пак по пръсти, по ходила, по глезени, навсякъде/ и накрая около устата и в устата афти. Пъпките първо изглеждат като петна някак, после стават отвратителни огромни мехури. Имаше и единични ситни пъпчици по коремчето и ръцете нагоре. На третия ден /явно пика/ изби другото характерно - едни ситни като точици, като мрежа по краката, до слабините - просто ситни точици, без връх, които изчезнаха първи.
Почва с температура -  Ина вдигаше докъм 38 градуса най-много и после пъпчиците лека полека около 3-4 дена избиваха. На втория - третия ден се проясняват нещата, защото стават огромни мехури и не може да се сбъркат с варицела.
Ако е вируса - можеш да си го къпеш, аз дори много я къпех и миех, че ме беше страх да не се замърсят тези дивотии.

А пък сега на Инката така й се бели кожата на местата на мехурите  - много е гадно, особено по ходилата, почти до месо - отдолу е червена кожата, та червена. Много гнусен вирус значи  #Crazy

# 118
Благодаря ви момичета! Hug Дано не ни се случват такива страхотии изобщо никога! Praynig Мишко вече е добре,сега само трябва да го наблюдаваме.

Ееее Маймунски кофти работа,скоричко да се оправя Калото. Hug
Веси това дето си описала да ти кажа е като при скарлатината,а и тя завършва със белене на кожата,а и Ети това което описваш със "гъбичките" по езика също е характерно за скарлатината.Освен двата вируса да си приличат? То вече какви ли не болести се се появиха. ooooh!

# 119
Здравейте и от мен Simple Smile

Мийка, прегръдки и целувки Hug, много е страшно преживяла съм го със Жори, на след като отиде на градина се оправиха нещата ,израстна го, но ти въпреки всичко за всеки случай си ги предупреди в градината да си знаят. Ще се оправи и ще го израсте, няма страшно Hug
Маймунски, вируса е дето го изкарахме и ние, ще му мина за няколко дена няма страшно, дано му спадне бързо Т, че е гадно и се мъчи детето Hug

На мен вече ми е скучно ,две седмици съм без децата и издивявам вече. И на компютъра не ми се седи вече.
 Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт