А аз понеже се оплаквам от поспаланкото, бях събудена тази сутрин в 5.50 с думите "аз искам банан"
ама не си спомням...

Гледам липите са цъфнали да не би да го дразни прашеца 
, а ако види пищящо ревящо и тръскащо се по земята момченце да се огледа може и да сме ние

Порасналото ми момиченце 
/... Много кофти работа, защото явно мехурите болят, защото първите дни човека чак куцаше. Сега вече е по-добре положението - някои са завяхнали, други още си седят. Единственото лечение са витамини и чакаме да мине
Давам от вчера и ефизол за афтите, ама и днес ще давам и го спирам, защото изчезнаха. Иначе давам и капки Ксизал за алергия, но днес следобяд сме на доктор и ако каже го спирам...Мажа с Фенистил гел, розова вода, сребърна вода, пудри, абе каквото се сетя, ама нищо не помага общо взето. Ще чакаме да си минат.
. И по магазините ходих ама.... и там не ми е особена тръпка, в смисъл имам доста неща от Плами, други неща съм вече поръчала онлайн и няма да има чак големи пазари.... 
Но още не съм се уговорила с докторката, при която смятам да раждам. Ама честно казано съм подготвена и на отказ, защото както термина ми е в един прекрасен отпускарски месец
Та ще видя дали ще търся резервен вариант. Честно казано драмата е заради епидурала... Не че не родих без него предния път, ама ако може сега да опитам и от него, така да се каже да съм по-компетентна в мнението си
, даже онази вечер бяхме на рожден ден и след като премерих над 10 вида рокли и поли и установих че само една пола ми стои горе долу, му ударих един рев. И снощи докато майка ми си оправяше багажа за морето, а аз надничах в нейния гардероб си намерих една нейна рокля, която ми стана 

Сигурно ще им е голям кеф на истински басейн. Аз имах покана и за тази седмица да ходим на гости на моя приятелка, която живее в комплекс с басейн, обаче пуста болест 
Оправиха се за една седмица.........бързо се оправяйте и вие, много е неприятно ама няма начин 

ама ще изчакам още 1-2 дена, че пък ме е страх като се зарови по пясъците да не стане някоя беля с тия мърсотии
, малко да охлади и освежи въздуха.
. Та пихме по кафенце, беше много забавно, да се бяхме уговаряли по-трудно щяхме да се видим....
. Ама то и аз съм за бой - до вчера бях убедена че тази година на море няма да ходим, сега пък си промених мнението..... Бременна му работа