Отговори
# 570
Ето меее......  Grinning
Мога ли да питааам  Mr. Green на децата ли подаряваме или една на друга  Blush
Нали съм от неразбралите всее...

# 571
 Joy Joy Joyна децата
Ето меее......  Grinning
Мога ли да питааам  Mr. Green на децата ли подаряваме или една на друга  Blush
на децата  Joy Joy Joy

Boyannа на Кики т.е. на нейната сладуранка Ади  Wink

# 572
Joy Joy Joyна децата
Ето меее......  Grinning
Мога ли да питааам  Mr. Green на децата ли подаряваме или една на друга  Blush
на децата  Joy Joy Joy

Ами може и между нас , ама викам по 8 ми март ,че и без това моя него признава  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Joy Joy Joy

# 573
  • София
Добро утрооооо!!!

Въпреки отвратителното и мърляво време, аз съм с официално коледно настроение от днес  santa2

Последна работна седмица  newsm44

Ние бяхме малко болни - Инката с конюктивит, Боби с ужасяваща кашлица, аз съм през 3 дена хремава, кашлицата вече не я отразявам...та тека в общи линии. Но нещата вече са под контрол и се зареждаме с коледно настроение.

Утре е партито на Ина в градината, в събота й взехме подаръка, но щях да пукна от яд. Поръчала си беше едни чехли от тези като плюшени играчки с Мики Мауси. Бяхме харесали едни страхотни, но отлагахме 1-2 седмици и в събота естествено вече нямаше номера. И взехме Плуто  Confused Пак са страшно красиви, но тя си е фен на Мики....

Абе в шах съм с коледния й подарък - исках да е кукла с коса и бях харесала тези Ненуко. Слава богу, че в събота я видях на живо, че щеше да е най-голямата прецакня в живота ми. Първо навсякъде струва 80 лв, но в Карфур е 39,99!!!! И второ - потресаващо грозна е, с по един косъм пришит на половин сантиметър от съседния. Лелеее - такава разлика между снимки и реалност - фотошопа явно и при куклите се ползва  Laughing
И сега пак съм в голямо чудене - Нели ми беше пуснала едни страхотни кукли, но просто 120 лв ми се струват много пари за подобно нещо. А и тъпото е, че в нас на 4-ия месец стават с черни лица, явно се боядисват от търкане по дивана, та е безмислено.

Почвам да се колебая дали изобщо да е кукла...

Дайте някакви идеи, моля!

Хайде хубав ден от мен!

# 574
Добро утро!!!

Свалих си от V-box коледния диск на Майкъл Бубле и сега цял час си слушам коледни песни ... търсих си радио с тази музика, но явно вече не е толкова популярно  ooooh! (пак съм назад с материала)

Тони е болен от 2 дни и днес си е вкъщи ... прави всичко да ми опъва нервите... ходи и удря по телевизора, монитора на компютъра с остри предмети  ooooh! ... Докато го видя и  белята е вече напът да стане ...

Много е палав милия, колкото беше спокоен като бебе  Joy Joy Joy ...

Приятен ден !!!

# 575
Добро утро минавам на бързо,само да уточня пак..за подаръчетата.Т.к Мирето ми писа за подаръчето,т.е. не доразбрала че трябва тя да подарява на Мишко.Ето по-добро уточнение кой на кого трябва да подари:  Hug

Мишке, ама тя не трябва да подарява на Мишко...ТИ трябва да подариш на Мира, а Мира на ДЖ-арчето!

п.с А на Мишо , Елсънчето! Wink

Kикоо а пък ти не четеш фръц-пръц smile3534,аз съм разбрала а Мирето не беше разбрала.Аз съм го написала ама кой не чете хубаво. hahaha

Добро утро!!!

Свалих си от V-box коледния диск на Майкъл Бубле и сега цял час си слушам коледни песни ... търсих си радио с тази музика, но явно вече не е толкова популярно  ooooh! (пак съм назад с материала)

Светлеее как свали албума от в-бокса бре? Thinking hahaha както и да е,аз го имам на телефона(щото имам карта памет) и мога и в колата да си го слушам..едно кабелче чудеса прави.Много го харесвам Бубле-то,миналата година го подаряваха радио Меджик ама не успях да се вреда.Та това радио беше до миналата година един месец коледно радио.Но вече му смениха собственика и няма вече коледно радио.Някои не го харесваха,ама то за всеки влак си има пътници.Както и да е..аз си изтеглих и друга коледна музичка та сега си пея. Mr. Green Joy

Ами може и между нас , ама викам по 8 ми март ,че и без това моя него признава  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Joy Joy Joy

Ооо аз съм за...обичам подаръчета където има там съм хахахха майтапя се.Хубава идея Лиле. Hug

В нашата градина цяла седмица има някаква празнична програма за децата.Толкова ми е кеф,дано и на Мишко и Жорето им хареса(чакаме Жорето утре да се включи за маскения бал).Така ми се иска да ги видя от страни как им минава деня.

Хайде че в нас бомба е паднала. ooooh! Сто неща съм захванала...и пак няма да ми стигне времето.. Mr. Green

# 576
[
Добро утро!!!
Свалих си от V-box коледния диск на Майкъл Бубле и сега цял час си слушам коледни песни ... търсих си радио с тази музика, но явно вече не е толкова популярно  ooooh! (пак съм назад с материала)
Светлеее как свали албума от в-бокса бре? Thinking hahaha както и да е,аз го имам на телефона(щото имам карта памет) и мога и в колата да си го слушам..едно кабелче чудеса прави.Много го харесвам Бубле-то,миналата година го подаряваха радио Меджик ама не успях да се вреда.Та това радио беше до миналата година един месец коледно радио.Но вече му смениха собственика и няма вече коледно радио.Някои не го харесваха,ама то за всеки влак си има пътници.Както и да е..аз си изтеглих и друга коледна музичка та сега си пея. Mr. Green Joy
С това: http://convert-that.com/index Един ден едни приятелки ми споделиха ... от тогава си свалям каквото си поискам и от V-box и от youtube,  когато искаш нещо винаги има начин  Joy Joy Joy Joy стига да знаеш кой да попиташ Wink

# 577
Гледай ги как се кискаат  Joy ми да питам аз....да не сгреша нещо....  че нали все нещо не съм разбрала  Wink Да..и на мен ми допада идеята за 8ми март  Whistling

# 578
  • София
НАШИЯТ ПОДАРЪК ВЕЧЕ Е ПОД ЕЛХАТА! БОЯНЧЕ  Hug

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ НА ВСИЧКИ. Heart Eyes
[/size]

# 579
  • София
http://www.bg-damma.com/stil-na-zhivot/praznitsi/1341_Pismo-do-Diado-Koleda

hahaha

пък и аз искам подарък за 8ми март Wink

# 580
  • София
Привет момичета.

Минавам само да ви пожелая прекрасни празници!

Норче, супер е писмото до дядо Коледа.

Чаооо!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 581
Весели празници, момичета!!!!!

# 582
  • София
Весела коледа и Весело посрещане и изпращане на годините hahaha пожелавам и аз.

# 583
Момичета много топла Бъдни вечер и усмихнато посрещане на Коледа !!!

# 584
Весели празници мамчета !
Много си ви обичкам ейййй Simple Smile))

Миа: много благодарско за предизвикателството , забавлявах се добре:)

http://lil-france.blogspot.com/2012/12/24.html

А това ме разплака от умиление ! Пожелавам ви по един такъв подарък догодина Simple Smile)
https://www.facebook.com/video/video.php?v=301458786641371

Хубава вечер !

Общи условия

Активация на акаунт