Четки за грим 1

• 61 250
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
  • София
На мен тези за лице са ми ужасно малки за да ги използвам по предназначение. Удобни са обаче за контуриране с бронзираща пудра и хайлайтър. От всичките им четки най-любима ми е тази за опушен грим, но и тя според мен изобщо не става за това, за което е предназначена (тя пък е прекалено голяма за опушване  hahaha )  Laughing За мен е идеална за нанасяне на сенки в сгъвката на клепача. Взима и полага точното количество, като в същото време и прелива добре  Peace

Последна редакция: пт, 03 авг 2012, 15:45 от NovemberRain

# 106
  • София
Сега си купих 2 четки на Есънс - за сенки и за опушен грим - с лилавите косми. Реших да ги почистя преди ползване. Падна много лилаво - все едно съм ги ползвала със сенки. И няма край боята им Confused
Дано не ми направят проблем на очите, но смятам да ги ползвам само за сухо нанасяне, за да не си слагам и боята им  на клепачите.
Верно е, че цената е добра, но не мисля, че ще повторя.

# 107
Момичета, благодаря на всички за съветите за четките.  Hug
Нямах време да пиша какво направих.... Поръчах общо 15 четки Сигма. Чакам ги утре да ми ги донесат. Ще видим кои ще използвам/ запазя и кои ще си търсят нов собственик...  Thinking Започвам операция Пикасо върху себе си! Embarassed

# 108
Сега си купих 2 четки на Есънс - за сенки и за опушен грим - с лилавите косми. Реших да ги почистя преди ползване. Падна много лилаво - все едно съм ги ползвала със сенки. И няма край боята им Confused
Дано не ми направят проблем на очите, но смятам да ги ползвам само за сухо нанасяне, за да не си слагам и боята им  на клепачите.
Верно е, че цената е добра, но не мисля, че ще повторя.

С какво ги ми? newsm78

# 109
  • София
С разтвора за почистване на четки на Инглот.

# 110
Аз ги мия с бебешки шампоан и една лъжица алкохол, пробвай така, не пада цветът Wink

# 111
  • София
То и със специалните разтвори за целта не ми е падала боя досега.. Wink Притеснямав се по-скоро каква е и доколко може да причини проблем на очите.

# 112
Е това за жалост май няма как да го разберем Rolling Eyes

# 113
  • София
Само при първото пране пада лилаво. После няма, поне при мен.

# 114
И аз имам четки на Еssence и при мен нито при първото, нито при следващите почиствания на четките е падала боя. Ползвам ги, но не са ми от любимите.  Rolling Eyes

Аз много харесвам четките на Da Vinci, но цената им въобще не ми харесва   Whistling

# 115
  • София
На мен само при едната четка ми падна лилаво при миене. Тя е и някак с по-друг косъм от старата (имам две еднакви), някак боцкаща... освен да са развалили качеството  Tired

# 116
Привет!
Имам нужда от компетентно мнение и съвет. Mr. Green
Никога не съм се гримирала, някак си не ми идва отвътре, а и нямам навик Blush. Чат-пат се случва да сложа ФДТ, та в този ред на мисли - може ли да ми препоръчате някоя четка, която да е на нормална цена за човек, който се гримира два пъти в годината?   bouquet

# 117
  • варна
Бихте ли ми препоръчали четка за нанасяне на маска , ако може линк Hug

# 118
  • в 1001-та нощ
Ulenceto  newsm78 може би на е.l.f. плоскта четка - черната (без бели косми) от студио серията или на Саманта Чапман плоската newsm78

# 119
Здравейте момичета. Нахлувам малко нахално в темата ви   bouquet, но търся отзиви за този сет?
Мисля да го поръчам. В описанието пише, че са от естествен косъм. Ще са ми полезни вашите мнения?

Общи условия

Активация на акаунт